Ο Ricky Martin παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς του

Ο διάσημος Αιγόκερως μίλησε ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία του στις 29/3/2010

Ο Ricky Martin παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς του


Ο Πορτορικανός star Ricky Martin που έκανε τον γυναικείο πληθυσμό να παραληρεί με τα τραγούδια και τη γοητευτική του εμφάνιση, παντρεύτηκε πριν 2 ημέρες τον επί πολλά χρόνια σύντροφό του Carlos Gonzalez Abella, στη Νέα Υόρκη.

Αυτή τη στιγμή απολαμβάνουν το ταξίδι του μέλιτος στην Αυστραλία παρέα με τα δύο δίδυμα αγοράκια τους τα οποία έχουν βιολογικό πατέρα τον Ricky Martin.
Για κάποιους εξωφρενικό για άλλους αδιάφορο και για άλλους συναρπαστικό.
Το ζευγάρι μοιάζει εξωτερικά σαν δυο σταγόνες νερό, ενώ έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με κορυφαίο αυτό της γυμναστικής. Ο Abella είναι ένας επιτυχημένος χρηματιστής και ουδέν άλλο γνωρίζουμε (προς το παρόν) γι αυτόν.

Όσο για τον διάσημο Ricky Martin, μίλησε ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία του στις 29/3/2010 μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα, για να αποτρέψει τις ερωτικές προτάσεις του ανυποψίαστου έτερου φύλου! Ο Martin έχει μπει στην λίστα των 50 πιο όμορφων ανδρών στον κόσμο, έχει πουλήσει πάνω από 70 εκατομμύρια δίσκους και μας έχει κάνει να λικνιστούμε ασταμάτητα στις όμορφες latin επιτυχίες του.

Καθόλου περίεργο για έναν γοητευτικό Αιγόκερω που ο Ποσειδώνας του κυβερνά το μεσουράνημα (καριέρα), σε αρμονική όψη με τους πλανήτες του 10ου οίκου Σελήνη και Άρη και μάλιστα στο καλλιτεχνικό ζώδιο των Ιχθύων.
Ο ωροσκόπος στους Διδύμους κεντρίζει την Αιγοκερίσια φιλοδοξία αλλά και τα εκκεντρικά κομμάτια του ζωδίου αυτού.
Ο Ricky Martin έχοντας τον Ουρανό στον 5ο οίκο έχει και όλα τα στοιχεία των ασυνήθιστων και αντισυμβατικών σχέσεων, που αρέσκεται να συνάπτει.
Ο κυβερνήτης των 5ου και 12ου οίκων Αφροδίτη, στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου του και οι αρμονικότατες όψεις της με Σελήνη, Άρη, Κρόνο, Ποσειδώνα και Πλούτωνα, πέρα από την καλλιτεχνική του ιδιοσυγκρασία και τη γοητευτική παρουσία του, επισημαίνει και την άνεση που έχει να απολαμβάνει τις ερωτικές του προτιμήσεις χωρίς κόμπλεξ.
Από την άλλη ο κυβερνήτης του 8ου οίκου και κυβερνήτης του ζωδίου του Κρόνος, βρίσκεται στον 12ο οίκο, γεγονός που σηματοδοτεί μια κρυφή και καλά διαφυλαγμένη σεξουαλική ζωή.
Η σύνοδος Σελήνης – Άρη στους Ιχθύες σε αντίθεση με Πλούτωνα δείχνει και όλο το πάθος που τον διακατέχει, είτε πάνω στη σκηνή, είτε κάτω από αυτή.

Δυστυχώς λοιπόν για τις θαυμάστριές του παντρεύτηκε κάποιον άλλο και με τον Δία στον 7ο οίκο του και μάλιστα στην ακμή του, έχει πολλές πιθανότητες όχι μόνο να ευτυχήσει μαζί του, αλλά και με άλλους που μπορεί να ακολουθήσουν.

Όπως και αν ακούγεται αυτό, ευχόμαστε «βίο ανθόσπαρτο»!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved