Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το γερό χαρτί του ANT1

Από χθες 28/1 η συμπαθής παρουσιάστρια του καναλιού Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετακόμισε από την απογευματινή ζώνη στην πρωινή, με την εκπομπή «Fthis»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το γερό χαρτί του ANT1

Η τηλεοπτική κόντρα των δύο καναλιών ΑΝΤ1 και Mega κρατεί χρόνια, αλλά τον τελευταίο καιρό όλο και φουντώνει. Μετά την αποτυχία του ΑΝΤ1 να κερδίσει τη βραδινή ζώνη με τις Τούρκικες σειρές που μετακόμιζε και αντικαθιστούσε ταχύτατα, ήρθε η σειρά των πρωινών.

Από χθες 28/1 η συμπαθής παρουσιάστρια του καναλιού Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετακόμισε από την απογευματινή ζώνη στην πρωινή, με την εκπομπή «Fthis» να προβάλλεται στις 11.00 το πρωί απέναντι από το «Πρωινό mou», του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στο Mega.

Μαζί της φυσικά και η Λίτσα Πατέρα, αλλά και οι καλεσμένοι που θα περνάνε από το πλατό όπως γίνονταν ως τώρα.

Οι δύο Διδυμίνες γεμάτες ζωντάνια και επικοινωνιακή χάρη, μαζί με το γεγονός πως η Σταματίνα διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, αποτελούν ένα δημοφιλές ensemble, που επιδιώκει να αυξήσει τα νούμερα τηλεθέασης του καναλιού.

Μια χαρά ακούγεται το όλο concept με την όμορφη παρουσιάστρια να περιμένει το κοριτσάκι της γύρω στα γενέθλιά της (31 Μαίου), διατηρώντας και το ενδιαφέρον του κοινού.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει πάθος με τη δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο, εκφωνώντας το μέσα από τον κυβερνήτη του ζωδίου της Ερμή στον Καρκίνο, σε τετράγωνο με Δία και Κρόνο.

Συμπεριφέρεται γλυκά, κατασπαταλά την όμορφη χροιά της φωνής της μιλώντας πολύ, επεμβαίνει ευθαρσώς εκεί που πρέπει και πάνω απ' όλα συγκεντρώνεται περισσότερο στο θέμα της, παρά στο γνωστό νάζι των παρουσιαστριών.

Ο ανθεκτικός Άρης στον Ταύρο σε τρίγωνο με Δία και Κρόνο μπορεί να μετατρέπει την δικτατορική του διάθεση σε μια γενναιόδωρη παραχώρηση, την οποία ελέγχει έξυπνα, μέσα από τη Διδυμίσια φύση της. Η Σελήνη επίσης στον Ταύρο δεν της επιτρέπει να διακινδυνεύει ούτε τα κεκτημένα της, αλλά ούτε και όσα στοχεύει. Αντίθετα αυτό που θα έπρεπε να φροντίσει με τη Σελήνη και τον Άρη στον Ταύρο, είναι η διατήρηση της σιλουέτας της, που τείνει να γίνει αρκετά ευρύχωρη γενικά, αλλά και ειδικά, μετά την εγκυμοσύνη.

Ό, τι και αν στοχεύει όμως αποτελεί πάντα μια ευχάριστη πρόκληση, που καταξιώνεται μέσα από το τρίγωνο του Ήλιου με Δία και Κρόνο.

Εν κατακλείδι η Σταματίνα Τσιμτσιλή διαθέτει ένα φανταχτερό πακέτο, με δελεαστικό περιτύλιγμα το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, που ικανοποιεί εκτός από τους δικούς της σκοπούς και τους σκοπούς των συνεργατών της.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved