Απίστευτο! Ποια πασίγνωστη ηθοποιός είναι πεθερά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη;

Την ξέρεις σίγουρα αλλά δεν πάει ο νους σου ότι είναι η πεθερά του!

Απίστευτο! Ποια πασίγνωστη ηθοποιός είναι πεθερά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη;

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με τους διελαύνοντες Ουρανό (απρόσμενο γεγονός) και Δία (τύχη, φήμη) σε θετική όψη με τον Ήλιο του (ανάδειξη, αρχηγία) ανέλαβε ξαφνικά την 5η Ιουλίου χρέη προέδρου της Νέας Δημοκρατίας μετά από παραίτηση του Αντώνη Σαμαρά.

Η πολιτική του καριέρα είναι λίγο πολύ γνωστή, αυτό που όμως λίγοι γνωρίζουν είναι ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Κολοκοτά, κόρη πασίγνωστης ηθοποιού του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Μια άγνωστη πτυχή της οικογενειακή του ζωής, που ο διελαύνων Άρης στον Καρκίνο σε σύνοδο με τον Ουρανό του, έρχεται σε άλλους να ξαναθυμίσει και σε άλλους να αποκαλύψει.

Πάει κάπου το μυαλό σου για το ποια είναι η πασίγνωστη πεθερά του; Αν όχι, τότε οι ατάκες της από ταινίες της στο σινεμά όπως: «σας χαιρέτησα δεν σας χαιρέτησα, χαίρετε τι κάνετε καλά ευχαριστώ» στην κωμωδία «Ο Μικές παντρεύεται» ή «θέλετε ένα περγαμόντο;» στην ταινία «Η αρχόντισσα και ο αλήτης» πιθανόν να σε βοηθήσουν.

Τι θυμήθηκες; Ναι! Πεθερά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη είναι η Νίτσα Μαρούδα!

Η σταρ που τις δεκαετίες '60 και 70' έγινε γνωστή μέσα από χαρακτηριστικούς κωμικούς ρόλους της αφελούς ξανθιάς, σκορπώντας άφθονο γέλιο.

Δες φωτογραφίες της στην image gallery!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved