Dancing with the stars: Η αποχώρηση του Σπύρου Σούλη

Κοινό και κριτική επιτροπή έφεραν στην τελευταία θέση τον Σπύρο Σούλη, ο οποίος και αποχώρησε

Dancing with the stars: Η αποχώρηση του Σπύρου Σούλη

Το 11ο live έλαβε τέλος χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, σε μια βραδιά όπου οι άνδρες διαγωνίστηκαν στο πρώτο μέρος στο foxtrot και οι γυναίκες στο Jive.

Η Σελήνη στον Λέοντα λίγο μετά την κορύφωση της φάσης της σε Πανσέληνο, συνέβαλε στην θεατρικότητα των χορογραφιών, αλλά η δυσαρμονική όψη με Ερμή και Κρόνο σε Ταυ – τετράγωνο, δημιούργησε εμφανή κούραση στα ζευγάρια και μια σαφώς πεσμένη και συγκρατημένη διάθεση.

Αυτή η διάθεση επικράτησε στο πρώτο μέρος και στους κριτές, που έδωσαν σχετικά χαμηλή βαθμολογία στους περισσότερους.

Ευχάριστη νότα αποτέλεσε η εμφάνιση και ο χορός της Σκορπίνας Δούκισσας Νομικού, που έλαμψε με τις επιδόσεις της και όχι μόνο.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα ήταν πιο σαφή και τους κριτές να δίνουν απλόχερα καλές βαθμολογίες.

Το γεγονός της βραδιάς ήταν η βαθμολογία της Ζυγίνας Ντορέττας Παπαδημητρίου, που βαθμολογήθηκε ομόφωνα με άριστα, λαμβάνοντας τα πρώτα πέντε δεκάρια στο διαγωνισμό. Ο κύριος αντίπαλός της Παρθένος Ηλίας Βρεττός βρέθηκε στη δεύτερη θέση με 3 βαθμούς διαφορά.

Κοινό και κριτική επιτροπή έφεραν στην τελευταία θέση τον Σπύρο Σούλη, ο οποίος και αποχώρησε.

Η Σελήνη του στον Λέοντα παγιδεύτηκε από τις δυσαρμονικές όψεις με Ερμή και Κρόνο κάτω και από την έντονη επιρροή της Πανσελήνου. Με τη γνωστή ευγένεια που τον διακρίνει ευχαρίστησε όλους, αφήνοντας πίσω του τέσσερις διαγωνιζόμενους.

Την Λιονταρίνα Λάουρα Νάργες που ακόμα δεν πιστεύει πως βρίσκεται στο παιχνίδι, τον Δίδυμο Νίκο Αναδιώτη και τα δύο φαβορί, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Ηλία Βρεττό.

Την επόμενη Κυριακή 3/2 οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο, όσο και αν πλέον είναι προβλέψιμο, το ποιο ζευγάρι θα μείνει στο τέλος.

Η Σελήνη που θα διανύει το ¾ προς τη χάση της, θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ήλιο, ενώ η παράλληλη επιρροή της συνόδου Άρη – Ποσειδώνα στους Ιχθύες, αυξάνει την καλλιτεχνική χροιά της βραδιάς, αφήνοντας άπλετο χώρο σε χορευτικές εκπλήξεις.

Περιμένουμε να απολαύσουμε για μια ακόμα φορά την εκπληκτική Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία ξεπερνά συνεχώς κάθε δεδομένο.


Διαβάστε επίσης:

Δείτε ποιος αποχώρησε από το ενδέκατο «Dancing with the stars»


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved