Είναι μόλις 9 χρόνων, αλλά είναι αποφασισμένος να πετύχει!

Οι φωτογραφία ενός μικρού παιδιού που διαβάζει στο πεζοδρόμιο της πόλης Κεμπού στις Φιλιππίνες κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Είναι μόλις 9 χρόνων, αλλά είναι αποφασισμένος να πετύχει!

Τη φωτογραφία τράβηξε και δημοσίευσε στο Facebook ο φοιτητής Joyce Torrefranca, ο οποίος είδε το μικρό να διαβάζει σε ένα μικρό ξύλινο αυτοσχέδιο πάγκο. Συγκεκριμένα έγραψε "Αυτή η εικόνα ως σπουδαστής με συγκλόνισε. Αυτό το παιδί δεν έχει τίποτα, κι όμως η θέληση του για μάθηση είναι τεράστια"

Το κανάλι ABS-CBN βρήκε το παιδί έξω από το εστιατόριο, όπου δουλεύουν η μητέρα και τα αδέρφια του. Δυστυχώς δεν έχουν κάποια μόνιμη κατοικία με αποτέλεσμα ο μικρός να μην έχει μέρος να διαβάσει. Κάθε νύχτα λοιπόν ο μικρός Cabrera πηγαίνει κάτω από τα φώτα του δρόμου και διαβάζει τα μαθήματά του.

Μάλιστα είπε ότι παρ' όλες τις δυσκολίες είναι αποφασισμένος να τελειώσει το σχολείο και να βοηθήσει την οικογένειά του, καθώς ο πατέρας τους δεν είναι στη ζωή κι ένα από τα αδέρφια του είναι άρρωστο.

Ο δάσκαλός του μικρού έχει εντυπωσιαστεί από την αποφασιστικότητα και συγκέντρωση του μικρού στο στόχο του. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι παρά τη δύσκολη πραγματικότητα που ζει ο μικρός είναι πολύ ενεργός και συμμετέχει κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Το καλό της ιστορίας είναι ότι αφού οι φωτογραφίες πήραν το φως της δημοσιότητας, ο υπεύθυνος του γραφείου της Πρόνοιας της περιοχής επισκέφτηκε την οικογένεια για να της προσφέρει βοήθεια για να τα βγάλουν πέρα και να έχουν ένα σταθερό σπίτι να μένουν.

Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved