Τι συμβαίνει με την Ναταλία Γερμανού και τη νέα της παρουσιάστρια;

Η ευαίσθητη Καρκίνος, Ναταλία, έσπευσε να χαρακτηρίσει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ως το εξιλαστήριο θύμα που θα πληρώσει πάλι αυτό το θεματάκι.

Τι συμβαίνει με την Ναταλία Γερμανού και τη νέα της παρουσιάστρια;

Η εκπομπή του Alpha «Μεσ' την καλή χαρά» έχει βρεθεί στο προσκήνιο τον τελευταίο καιρό, λόγω της καινούργιας παρουσιάστριας δίπλα στη Ναταλία Γερμανού, που ακούει στο όνομα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι η Ναταλία έχει στριμωχθεί και η θέση της αρχίζει να τρέμει, από τη νέα βασίλισσα του καναλιού.

Από την άλλη, οι κριτικές για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι διφορούμενες, εφόσον κάποιοι τη θέλουν να έχει λαμπρό μέλλον και κάποιοι άλλοι τη βρίσκουν χλιαρή έως αδιάφορη.

Το θέμα όμως πήρε διαστάσεις και η ευαίσθητη Καρκίνος Ναταλία, έσπευσε να χαρακτηρίσει τη νέα της συνάδελφο ως το εξιλαστήριο θύμα που θα πληρώσει πάλι αυτό το θεματάκι.

Πέρα λοιπόν από το πόσο αξίζει και μπορεί να απειλήσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την καταξιωμένη Ναταλία, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως η τελευταία είτε την εγκρίνουμε είτε όχι, έχει καταφέρει να βγάλει ασπροπρόσωπους όσους της εμπιστεύτηκαν εκπομπές, κάνοντας επί πολλά χρόνια καλά τη δουλειά της. Φυσικά πάντα ένα νέο πρόσωπο που έχει και τα μισά της σχεδόν χρόνια μπορεί να προκαλέσει ανησυχία, αλλά όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι η συγκεκριμένη, παρόλο που δεν γνωρίζουμε την αστρολογική ταυτότητά της.

Γνωρίζουμε όμως δύο πολύ σημαντικά πράγματα. Το πρώτο είναι το ωροσκόπιο της Ναταλίας στο οποίο δηλώνει Καρκίνος με ωροσκόπο Τοξότη και Σελήνη στον Κριό, ένας συνδυασμός αναμιγνύει ευαισθησία, ενθουσιασμό και δυναμισμό, με πολύ γευστικό αποτέλεσμα.

Ο γωνιακός Ήλιος της στον 7ο οίκο, αλλά και ο Δίας κυβερνήτης του ωροσκόπου στην ακμή του 7ου οίκου, έχει δώσει τις πολυάριθμες προτάσεις συνεργασίας, δηλώνοντας και την αφοσίωσή της στις πάσης φύσεως σχέσεις της.

Η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης στον Καρκίνο την κάνει την τέλεια οικοδέσποινα με την συχνά μητρική συμβουλευτική χροιά. Δεν ξεχνάμε και το τρίγωνο της συνόδου αυτής με τον Κρόνο, το οποίο της δίνει αξιοπιστία και συντελεί στην επιτυχία της. Με κυβερνήτη του μεσουρανήματος την Αφροδίτη (καριέρα) και κυβερνήτη του 5ου και 6ου οίκων (χόμπι, σχέσεις, εργασία) και τις αρμονικές όψεις που σχηματίζει, η Ναταλία μπορεί και μεταμορφώνεται από στοχαστική στιχουργός σε υψηλόβαθμο στέλεχος θέσης κλειδί, πάντα ακολουθούμενη από μια έκδηλη συναισθηματική νοημοσύνη. Όσο για την Σελήνη στον Κριό, ανυπομονεί πάντα να τελειώνει με όσα δεν κεντρίζουν το ενδιαφέρον της, ξέροντας πως υπάρχουν τόσα άλλα, να την περιμένουν.

Φυσικά όλο αυτό το διάστημα που θέλουν τη θέση της να τρίζει, ο διελευστικός Δίας προχωράει σε σύνοδο με τον γενέθλιο, ο Κρόνος της στέλνει ανθοδέσμες, ενώ ο Δίας θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να την κάνει να τρέμει από ευχάριστες συγκινήσεις.

Το δεύτερο σημαντικό στοιχείο που λαμβάνουμε σοβαρά υπ όψιν μας, είναι πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει καταφέρει να πείσει τις τρεις τορπιλάκατους τηλεκριτικούς, Ντέσυ Κουβελογιάννη, Αφροδίτη Γραμμέλη και Ντέπυ Γκολεμά. Η τελευταία μάλιστα τα λέει όλα στη δήλωσή της: «Αν θέλει να κάνει καριέρα στην τηλεόραση, μιλάμε για δρόμους μεγάλων αποστάσεων και όχι για κατοστάρια».

Ούτε γάτα ούτε ζημιά λοιπόν, με τη γάτα πάντα έτοιμη για προκλήσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved