«Είχαμε δεν είχαμε, τους κάναμε π@τ@ν@α όλα στο Eurogroup» Ποιος το είπε;

«Πάντως, είχαμε δεν είχαμε τους κάναμε που...α όλα στο Eurogroup. Αθάνατη Ελλαδάρα, μικρή στο μάτι μεγάλη στο κρεβάτι!»! Με αυτό το απίστευτο tweet σχολίασε όλα όσα έγιναν στο Eurogroup στις Βρυξέλλες γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια.

«Είχαμε δεν είχαμε, τους κάναμε π@τ@ν@α όλα στο Eurogroup» Ποιος το είπε;



«Φωτιά» έχουν πάρει τα social media με αφορμή την σύνοδο Κορυφής ενώ πολλοί ήταν και οι επώνυμοι που δεν δίστασαν να αναρτήσουν φωτογραφίες με την Ελληνική Σημαία, να γράψουν μηνύματα οργής κατά των παράλογων απαιτήσεων της Γερμανίας ή να πάρουν θέση ανοιχτά για τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις.

Η Ναταλία Γερμανού, λάτρης του twitter, στον προσωπικό της λογαριασμό σχολίασε την κατάσταση γράφοντας: «Πάντως, είχαμε δεν είχαμε τους κάναμε που...α όλα στο Eurogroup. Αθάνατη Ελλαδάρα, μικρή στο μάτι μεγάλη στο κρεβάτι!»!

O διελαύνων Άρης (ταραχή, εκνευρισμός) στον Καρκίνο (γύρω από πατρίδα, εθνικά θέματα) αυτήν την περίοδο σχηματίζει όψη συνόδου με τον Ερμή της παρουσιάστριας (σκέψεις, λέξεις, μηνύματα) πυροδοτώντας την ανάγκη για έκφραση γύρω από τα σχετικά ζητήματα, ενώ, το γενέθλιο εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό της δείχνει ότι τα social media αποτελούν πάντα πρόσφορο έδαφος για άμεση έκφραση των απόψεων και των θέσεων της.

Δείτε το tweet της!

germanoyeurogroup
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved