Θέματα 12ου οίκου

Ενδείξεις γρήγορης ή αργής αποφυλάκισης

Δέσποινα Γιαννακοπούλου
Θέματα 12ου οίκου

Δεν είναι καθόλου σπάνιο φαινόμενο, οι άνθρωποι που είναι υπόδικοι ή φυλακισμένοι, εκφράζοντας την εύλογη αγωνία τους, να διατυπώνουν ωριαίες ερωτήσεις περί της σύντομης ή μη αποφυλάκισής τους.

Για να είμαστε σε θέση να απαντήσουμε στον ενδιαφερόμενο ότι θα αποφυλακιστεί γρήγορα, ο σημειοδότης του ωροσκόπου, αλλά και η Σελήνη, πρέπει πρωτίστως να έχουν γρήγορη κίνηση. Η αμέσως επόμενη κίνηση είναι να συγκριθούν η Σελήνη και ο κυβερνήτης του 1ου που εκπροσωπούν τον φυλακισμένο με τον κυβερνήτη του 12ου οίκου των φυλακών, με όλους τους γνωστούς τρόπους που διαθέτει η Ωριαία αστρολογία. Η σύγκριση αυτή σκοπό έχει να μας δείξει ποιος από τους δύο είναι δυνατότερος, ποιος επικρατεί. Το ζητούμενο δηλαδή, για να επιτευχθεί η αποφυλάκιση του ενδιαφερόμενου, είναι να υπερισχύει ο 1ος οίκος έναντι του 12ου. Αν, μάλιστα, η Σελήνη και ο ωροσκόπος βρεθούν σε παρορμητικά ζώδια και υποστηρίζονται από τους λεγόμενους ευμενείς, Αφροδίτη και Δία, τότε θεωρείται ότι οι ενδείξεις είναι αρκετές, για να βγει το συμπέρασμα πως ο ενδιαφερόμενος θα αποφυλακιστεί γρήγορα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Απόκτησε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα συμβεί!

Σε χάρτη που παρατηρείται οποιαδήποτε εμπλοκή του κυβερνήτη του Ωροσκόπου με προσβαλλόμενο τον κυβερνήτη του 12ου, ενώ συγχρόνως ανταλάσσουν δυνάμεις, μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο φυλακισμένος υποφέρει μέσα στη φυλακή εξαιτίας άλλων συγκρατουμένων του, που ο ίδιος θεωρεί κρυφούς του εχθρούς. Η εικόνα αυτή ενισχύεται αν επιπλέον βρεθεί ο κυβερνήτης του 1ου, τοποθετημένος μέσα στον 12ο. Η κατάσταση επιδεινώνεται κατά πολύ για κάποιον που εκτίει την ποινή του, όταν οι δύο δυσμενείς, Άρης και Κρόνος, ή έστω ο ένας εξ αυτών, βρεθούν μέσα στο 12ο οίκο του.

Σε ερώτηση πάλι, που το άτομο ρωτά αν θα αποφυλακιστεί γρήγορα, ο ωροσκόπος του σε σταθερό ζώδιο και ο κυβερνήτης του ωροσκόπου σε έναν από τους άτυχους οίκους (6ο, 8ο, 12ο) μας οδηγούν, σχεδόν με βεβαιότητα, σε αρνητική απάντηση. Τη βεβαιότητα όμως για τη μη αποφυλάκισή του, θα μας δώσει ο Κρόνος, αν βρεθεί τοποθετημένος μέσα στον 1ο οίκο του ερωτώντος. Στα ίδια συμπεράσματα καταλήγουμε, αν βρούμε τη Σελήνη ή τον κυβερνήτη της τοποθετημένους στους ανωτέρω (άτυχους) οίκους και προσβαλλόμενη με τους γνωστούς πλέον τρόπους.

Στην περίπτωση που βρεθούν χάρτες, στους οποίους ισχύουν όλα όσα προαναφέρθηκαν και επιπλέον ο κυβερνήτης του ωροσκόπου (ή του παράγωγου 1ου) καίγεται ή είναι ανάδρομος, η τελική κρίση είναι ότι ο ενδιαφερόμενος θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα έγκλειστος και με πολύ δυσάρεστες για εκείνον συνθήκες. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, η σκληρή αυτή εικόνα να περιγράφει ότι το άτομο θα υποφέρει σωματικά, έχοντας κλονισμένη υγεία από τις κακουχίες της φυλακής.

Ο σημειοδότης πλανήτης τοποθετημένος στο 12ο

Μια πολύ ιδιάζουσα περίπτωση είναι η εξής: ο σημειοδότης του 1ου οίκου που εκπροσωπεί τον ενδιαφερόμενο –χωρίς να βάλλεται ιδιαίτερα- να βρεθεί τοποθετημένος στο 12ο οίκο που κυβερνά τις φυλακές και τα νοσοκομεία και να σημειοδοτεί έναν άνθρωπο που μπαίνει στη φυλακή… αυτοβούλως.

Άλλωστε, στις δύσκολες εποχές που ζούμε όλα τα βλέπουμε. Για παράδειγμα, πρόσφατα, ένας φιλήσυχος πολίτης της Αμερικής, βετεράνος πολέμου, αλλά άνεργος και πάμφτωχος, έκλεψε από τράπεζα ένα ασήμαντο ποσό. Όταν οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στη φυλακή εξήγησε ότι το έκανε σκόπιμα, διότι ήταν άστεγος και χρειαζόταν άμεσα σίτιση και ιατρική περίθαλψη, τα οποία εντός της φυλακής θα του παρέχονταν δωρεάν. Πρόκειται για μια σπάνια ίσως και μοναδική περίπτωση για όποιον ενδιαφέρεται να εμπλουτίσει τις γνώσεις του σε θέματα 12ου οίκου.

Untitled_copy_copy_copy
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved