Λίγα λόγια για το Blog μου

Ποιο είναι το πιο σημαντικό έργο της Αστρολογίας και πώς μπορεί να σε βοηθήσει;

Λίγα λόγια για το Blog μου

Η ιδέα για το όνομα του blog astroQueen Bella έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια, όταν μέσα μου αντιλήφθηκα τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Αστρολογίας. Δεν αφορά την «μοίρα σου και το ριζικό σου» αλλά έχει σκοπό να βοηθήσει τον άνθρωπο, να γίνει ο κυβερνήτης του εαυτού του, γνωρίζοντας τις αληθινές του αξίες και δυνάμεις.

Στόχος της Αστρολογίας είναι να σε διδάξει να καλλιεργήσεις αυτές τις αξίες και δυνάμεις για να μπορείς να αντιστέκεσαι αλλά και να διαχειρίζεσαι με έναν πολύ ωφέλιμο τρόπο ακόμα και την ποιο δύσκολη πλανητική ενέργεια.

Η θέση των πλανητών μέσα σε ένα γενέθλιο χάρτη υποδεικνύει προς τα που θα κατευθύνεις την ενέργεια σου αλλά και με ποιον τρόπο. Επίσης, δείχνει αν είσαι εσωστρεφής ή εξωστρεφής χαρακτήρας, δραστήριος ή αδρανής, ανεξάρτητος ή εξαρτημένος, ποια είναι τα ενδιαφέροντα σου, σε ποιον τομέα θα δημιουργήσεις, πως θα κερδίσεις χρήματα, ποιος είναι ο χαρακτήρας του ατόμου που θα αγαπήσεις, αν έχεις το ταλέντο να έλξεις την τύχη, σε ποιο τομέα οι πεποιθήσεις σου δεν σε αφήνουν να προοδεύσεις, ποιος είναι ο προορισμός σου και τα καρμικά σου μαθήματα.

Σίγουρα, ο άνθρωπος είναι φορέας δύο ρευμάτων για τα οποία καθημερινά παλεύει. Το πρώτο ρεύμα είναι ο ανήφορος προς την σύνθεση, προς την ζωή, προς την αθανασία και το δεύτερο ρεύμα είναι ο κατήφορος, προς την αποσύνθεση και τη φθαρτότητα της ύλης. Τα δυο αυτά ρεύματα πηγάζουν από τα έγκατα της αρχέγονης ουσίας και πρέπει να τα συνδυάσουμε και να ζήσουμε μέσα από τον συνδυασμό τους.

Άρα, το ποιο σημαντικό έργο της Αστρολογίας είναι να σε βοηθήσει να γνωρίσεις αυτά τα ρεύματα και έτσι να σου αποκαλυφθεί ο αληθινός σου εαυτός, δηλαδή ποιος πραγματικά είσαι. Τότε θα πάψεις να είσαι μοιραίος σε όλες της πλανητικές διελεύσεις και θα πάρεις την ζωή στα χέρια σου.

Επομένως, μπορείς να γίνεις ο Βασιλιάς ή η Βασίλισσα του άστρου σου και του εαυτού σου.

Για του λόγου το αληθές, ο Πλάτωνας περιγράφει στο Φαίδρο τον Υπερουράνιο αυτόν τον τόπο όπου συναντώνται τα δύο ρεύματα με την κάτωθι πρόταση:

«Ο τόπος τούτος αληθείας πεδίον είναι ο της νοητής πραγματικότητας» (248b)

Πλάτωνας, Φαίδρος

«Η σχέσις της περιοχής ταύτης δηλαδή των Ιδεών προς τον Ουρανό των άστρων συμβολίζει την σχέσιν της διαλεκτικής προς την Αστρολογία και τα λοιπά Μαθηματικά».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved