Ήρα στους Ιχθύς: Τι δείχνει για τη σχέση ή το γάμο σου;

Η σχέση πρέπει να έχει έντονο το στοιχείο του ρομαντισμού και να επιτρέπει να εκδηλώνεται η συναισθηματική φόρτιση

Άννα Ζαμάνη
Ήρα στους Ιχθύς: Τι δείχνει για τη σχέση ή το γάμο σου;

Η Ήρα (Juno), όπως αναφέραμε, συνδέεται με τη ζήλια, τον φθόνο, την οργή και, γενικά, συνδέεται με τη στάση μας στην ερωτική σχέση, τη στάση στο γάμο, που συνήθως είναι λογική κατάληξη αυτής της σχέσης, τη στάση απέναντι στο σύντροφο και δείχνει πώς είναι για μας ο «ιδεατός» σύντροφος, πώς θέλουμε τη σχέση και επίσης το πώς διαχειριζόμαστε την απόρριψη ή ακόμα και την εξαπάτηση.

Οι Ιχθύες είναι ζώδιο νερού (συναίσθημα) και σ’ αυτό το ζώδιο είναι δυνατοί:

α) ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη.

β) ο πλανήτης της ουτοπίας και της ψευδαίσθησης, ο Ποσειδώνας.

γ) ο ευεργέτης Δίας.

Άρα στο ζώδιο αυτό η σχέση, ο έρωτας (Αφροδίτη) βρίσκονται πάντοτε σε ένα πλαίσιο ρομαντικό, ουτοπικό (Ποσειδώνας) σε βαθμό, πολλές φορές, υπερβολής (Δία). Γι’ αυτό η Ήρα στο ζώδιο αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως εξής:

-Ο ιδανικός σύντροφος πρέπει να είναι ρομαντικός, ευαίσθητος, με καλλιτεχνική ή μεταφυσική ιδιοσυγκρασία.

-Η σχέση πρέπει να έχει έντονο το στοιχείο του ρομαντισμού και να επιτρέπει να εκδηλώνεται η συναισθηματική φόρτιση.

-Καλλιτεχνικές συζητήσεις κι ενδιαφέροντα, πρακτικές διαλογισμού, μεταφυσικές αναζητήσεις, ρομαντικές βόλτες, ειδικά σε θάλασσα είναι μερικοί από τους παράγοντες που μπορεί να επιτρέψουν στη σχέση να «δέσει», ενώ η πεζότητα της καθημερινότητας μπορεί να την υπονομεύσει.

-Το στοιχείο του παρασκηνίου ή της απάτης μπορεί να υπάρχει, μιας και το ζώδιο αυτό συνδέεται με καταστάσεις παρασκηνιακές ή «εξαπατητικές».

-Σε περίπτωση απόρριψης, εξαπάτησης η θλίψη είναι δεδομένη, δεν είναι όμως καθόλου σίγουρο πως θα υπάρξει δυναμική εκδήλωση της οργής, όπως συμβαίνει στα 2 άλλα ζώδια του νερού, μπορεί απλώς να εκδηλωθεί ένα παράπονο και να υπάρξει η τάση «θυματοποίησης».

Ολοκληρώνοντας την παρουσίαση της Ήρας σε κάθε ζώδιο, να επισημάνουμε πως θα εκδηλώσει έντονα τις ιδιότητες της, αν συγχρόνως:

1) Στο ζώδιο αυτό υπάρχουν και άλλοι πλανήτες.

2) Αν ο αστεροειδής ενεργοποιεί με όσο το δυνατόν περισσότερη ακρίβεια πλανήτες ή σημεία του ωροσκοπίου π.χ. μια Ήρα στις 25ο Τοξότη θα βγάζει πιο έντονα τη δυναμική της, αν κάποιος έχει πλανήτες στον Τοξότη ή στις 25ο των μεταβλητών ζωδίων, ή, έστω, στις 25ο ζωδίων φωτιάς και αέρα (ανοχή 2ο-3ο).

Διάβασε επίσης: Τι δηλώνει η Ήρα σ’ έναν αστρολογικό χάρτη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved