Ήρα στον Υδροχόο: Τι δείχνει για τη σχέση ή το γάμο σου;

Η ρουτίνα μπορεί να «σκοτώσει» τη σχέση γι’ αυτό πρέπει συνεχώς να ανανεώνεται

Άννα Ζαμάνη
Ήρα στον Υδροχόο: Τι δείχνει για τη σχέση ή το γάμο σου;

Η Ήρα (Juno), όπως αναφέραμε, συνδέεται με τη ζήλια, τον φθόνο, την οργή και, γενικά, συνδέεται με τη στάση μας στην ερωτική σχέση, τη στάση στο γάμο, που συνήθως είναι λογική κατάληξη αυτής της σχέσης, τη στάση απέναντι στο σύντροφο και δείχνει πώς είναι για μας ο «ιδεατός» σύντροφος, πώς θέλουμε τη σχέση και επίσης το πώς διαχειριζόμαστε την απόρριψη ή ακόμα και την εξαπάτηση.

Ο Υδροχόος, όλοι το γνωρίζετε αυτό, είναι το ζώδιο της μεταρρύθμισης και της αλλαγής. Συνδέεται με κάθε τι το πρωτοποριακό και επαναστατικό. Είναι όμως και απρόβλεπτο, μιας και κυβερνάται από τον κατ’ εξοχήν πλανήτη του «ξαφνικού» και του «απρόβλεπτου», τον εκρηκτικό Ουρανό. Ας δούμε, λοιπόν, πώς εκφράζεται η Ήρα στον εκρηκτικό και επαναστατικό χώρο του Υδροχόου:

-Σχέσεις αντισυμβατικές, με συνεχείς διακυμάνσεις, εντάσεις και εναλλαγές. Η ρουτίνα μπορεί να «σκοτώσει» τη σχέση γι’ αυτό πρέπει συνεχώς να ανανεώνεται, διαφορετικά εύκολα μπορεί να τελματώσει και, κατ’ επέκταση, να φθαρεί και να διαλυθεί.

-Ο ιδανικός σύντροφος πρέπει να είναι ευφάνταστος, έξυπνος (οπωσδήποτε), εφευρετικός στην ερωτική συνεύρεση, να μπορεί συνεχώς να κρατά έντονη τη σχέση. Η σχέση αυτή μπορεί να «δέσει», αν υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα, πάνω σε πρωτοποριακά θέματα. Μπορεί επίσης να κρατηθεί ή και να δημιουργηθεί μέσω της μοντέρνας τεχνολογίας (π.χ. γνωριμία – συνομιλία μέσω από το διαδίκτυο) ή άλλων Υδροχοϊκών ενδιαφερόντων (αστρολογία, επιστήμη, συνδικαλισμός, πρωτοποριακή τέχνη).

Σε περίπτωση απόρριψης ή εξαπάτησης η αντίδραση μπορεί να κυμαίνεται από την απλή αδιαφορία, την ακραία «παγωμάρα» (όπως και στον Αιγόκερω). Ας μην ξεχνάμε ποτέ πως ο Υδροχόος έχει παραδοσιακό κυβερνήτη τον Κρόνο και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να οδηγήσει και σε εκρηκτικές αντιδράσεις (λόγω Ουρανού) που, όμως, δε θα έχουν διάρκεια (πιθανότητα όμως θα έχουν ένταση).

Διάβασε επίσης: Τι δηλώνει η Ήρα σ’ έναν αστρολογικό χάρτη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved