Ήρα στον Ταύρο: Τι δείχνει για τη σχέση ή το γάμο σου;

Καθοριστικός παράγοντας για τη δημιουργία ή τη διατήρηση της σχέσης είναι η ύπαρξη σταθερότητας

Άννα Ζαμάνη
Ήρα στον Ταύρο: Τι δείχνει για τη σχέση ή το γάμο σου;

Η Ήρα (Juno), όπως αναφέραμε, συνδέεται με τη ζήλια, τον φθόνο, την οργή και, γενικά, συνδέεται με τη στάση μας στην ερωτική σχέση, τη στάση στο γάμο, που συνήθως είναι λογική κατάληξη αυτής της σχέσης, τη στάση απέναντι στο σύντροφο και δείχνει πώς είναι για μας ο «ιδεατός» σύντροφος, πώς θέλουμε τη σχέση και επίσης το πώς διαχειριζόμαστε την απόρριψη ή ακόμα και την εξαπάτηση.

Στο γήινο και σταθερό Ταύρο η Ήρα μπορεί να λειτουργήσει ως εξής:

Έντονη ζήλια (μιας και η ζήλια συνδέεται με την κτητικότητα) βασικό χαρακτηριστικό αυτού του ζωδίου. Zήλια που μπορεί να εκφραστεί και με τρόπους εκρηκτικούς, μιας και ο Ταύρος όσο ήρεμος και γαλήνιος κι αν είναι, αν εκραγεί γίνεται... «εν υαλοπωλείω».

Φθόνος, αν νιώθει πως κάποιος άλλος κατέχει αυτό που ο ίδιος θα ήθελε να έχει, κάτι που είναι ακραία παρενέργεια του υλιστικού συστήματος αξιών, αξιών που κατ’ εξοχήν συνδέονται με τον Ταύρο.

Επιδιώκει σταθερές σχέσεις, προτιμά μια νωχελική, έστω, σταθερότητα από την αβεβαιότητα μιας σχέσης που έχει το στοιχείο της περιπέτειας και της έντασης αλλά είναι ασαφής, απρόβλεπτη και δεν έχει σταθερές δομές.

Ο ιδανικός σύντροφος πρέπει να εμπνέει ασφάλεια, να είναι πρακτικός, συγκροτημένος και οπωσδήποτε να έχει κάποια οικονομική επιφάνεια ή να βοηθά στο να αποκτήσει η άλλη πλευρά οικονομική εξουσία.

Στη σχέση, καθοριστικοί παράγοντες για τη διατήρησή της είναι η ύπαρξη σταθερότητας, απουσία οικονομικών προβλημάτων, ενδιαφέροντα που συνδέονται με υλικές ανάγκες (π.χ. φαγητό, σπίτι κ.ά.). Μια Ήρα στον Ταύρο δίνει άτομα που θέλουν μια ήρεμη σχέση, που να μην έχει διακυμάνσεις και που θα καλύπτει όλες τις βιοτικές ανάγκες (φαγητό, σεξ, οικονομικά θέματα).

Σε περιπτώσεις εξαπάτησης, μπορεί να έχουμε εκρηκτική οργή, ενώ σε περίπτωση απόρριψης, σίγουρα και δε θα... πάθει κατάθλιψη, καθώς ο πρακτικός και ρεαλιστής Ταύρος θα επιδείξει και την απαραίτητη ψυχραιμία.

Γενικά, μια θέση που η Ήρα δίνει συντηρητικές απόψεις για τη σχέση και την οικογένεια. Θα υπάρξει προσπάθεια διαχείρισης ζήλιας και οργής σε ένα πρώτο επίπεδο, αλλά σε δεύτερο... ποιος είδε το θεό και δεν τον φοβήθηκε.

Διάβασε επίσης: Τι δηλώνει η Ήρα σ’ έναν αστρολογικό χάρτη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved