Ο Χείρωνας στον 6ο οίκο σε έναν γενέθλιο χάρτη

Πώς επηρεάζει τον κάθε τομέα της ζωής σου ο Χείρωνας;

Ο Χείρωνας στον 6ο οίκο σε έναν γενέθλιο χάρτη

Η επίδραση του Χείρωνα, όταν βρίσκεται σε έναν οίκο του γενέθλιου χάρτη, έχει ένα σαφώς πιο προσωπικό χαρακτήρα, σε σχέση με τις ζωδιακές θέσεις του, που αναφέρονται περισσότερο σε γενιές παρά στο άτομο.

Κάτι που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η πλευρά μας, που περιγράφεται από το Χείρωνα, δείχνει να εκδηλώνεται περισσότερο, όταν προσπαθούμε να κάνουμε την καλύτερη εντύπωση, αλλά και να κρύψουμε τα σημεία εκείνα που θεωρούμε αδυναμίες. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο η «προσπάθεια» αυτή έχει συχνά το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που αναμέναμε. Ας δούμε παρακάτω τι σημαίνει το να έχεις τον Χείρωνα στον 6ο οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου σου!

Στον 6ο Οίκο

Ο Χείρων στον 6ο οίκο νιώθει διαρκώς ανασφάλεια για θέματα καθαριότητας. Νιώθει ότι οι άλλοι συνεχώς τον κοιτάζουν και έχουν θέμα με το πόσο τακτικός φαίνεται (ή «μυρίζεται» ακόμη θα λέγαμε). Τα άτομα αυτά προσπαθούν τα μέγιστα να είναι πάντα τακτικοί και καθαροί και το σπίτι τους μπορεί να λάμπει, αλλά εκείνοι ακόμη να νιώθουν ανεπαρκείς. Διαβάζουν και προσπαθούν διαρκώς να βρίσκουν λύσεις για να διαχειρίζονται καλύτερα το σπίτι, αν και βλέπουν κι οι ίδιοι και αισθάνονται άσχημα για το γεγονός ότι σε πολλά θέματα δε είναι αρκετά επιδέξιοι. Στις γιορτές ίσως ντρέπονται να καλέσουν κόσμο στο σπίτι γι’ αυτό το λόγο και ίσως αισθάνονται άσχημα και είναι πολύ ευαίσθητοι στην κριτική για τη διακόσμηση και την τάξη. Θα πρέπει να χαλαρώσουν λίγο κι ίσως αν αυτοσαρκαστούν οι ίδιοι ξεπεράσουν το ζήτημα του τι θα πουν οι άλλοι γι’ αυτούς.

Διάβασε επίσης: Ποιός είναι τελικά ο Χείρωνας;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved