Κρόνος στους Ιχθύες: Λογική και ευαισθησία

Πολλές φορές χρειάζεσαι ησυχία και απομόνωση για να ανακαλύψεις τις πολλές σου δυνατότητες.

Κρόνος στους Ιχθύες: Λογική και ευαισθησία

O Kρόνος στους Ιχθύες βρίσκεται στον χώρο του υποσυνειδήτου, των ονείρων και των απωθημένων βιωμάτων. Είναι σαν ένας ρεαλιστής δάσκαλος που απαγορεύει στον άνθρωπο να ονειρευτεί. Σίγουρα θα υπάρχουν συνέπειες από αυτή την απαγόρευση στο ίδιο το άτομο.

Επειδή ο άνθρωπος ονειρεύεται συνέχεια και αυτό τον βοηθά να αντιμετωπίσει τα καθημερινά προβλήματα της ζωής, αν αφαιρεθεί ή διακοπεί αυτή η τάση του ατόμου τότε θα νιώσει μοναξιά, απελπισία και πιθανόν δειλία.

Για αυτό υπάρχει περίπτωση να αρρωστήσει, εξαιτίας της έλλειψης ιδανικών ή ακόμα και της συναισθηματικής εκτόνωσης που χρειάζεται για να ελαφρώσει από το βάρος της ψυχής του. Τα ιδανικά μπορεί να εκλείψουν και το άτομο να φλέγεται μόνο για την υλική υπόσταση της ζωής.


Μερικές φορές σου αρέσει να ζεις στο παρελθόν και να μην μπορείς να αντιμετωπίσεις το παρόν. Επειδή έχεις μεγάλη συναισθηματική κατανόηση και ταπεινότητα εύκολα δουλεύεις για τον κατατρεγμένο και τον αδύναμο. Η αντίληψη που έχεις για τους άλλους είναι συνήθως καλή, αλλά σου λείπει η ενόραση για τον εαυτό σου, επειδή τείνεις να υποτιμήσεις την προσωπική σου αξία.

Πολλές φορές χρειάζεσαι ησυχία και απομόνωση για να ανακαλύψεις τις πολλές σου δυνατότητες. Το ταλέντο σου βρίσκεται στους χώρους της λογοτεχνίας, της έρευνας, της μεταφυσικής αλλά και όπου υπάρχει παρασκήνιο.Άλλοι χώροι που ταιριάζουν στον Ιχθυακό Κρόνο είναι τα μεγάλα ιδρύματα, όπως νοσοκομεία, πανεπιστήμια, κυβερνητικές υπηρεσίες και φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Να φυλάγεσαι απέναντι στην αυτό-λύπηση που μπορεί να νιώθεις γιατί μπορεί να σε οδηγήσει στην κατάθλιψη. Προσπάθησε να εξασκηθείς στην συγκινησιακή αποστασιοποίηση ώστε να ξεπερνάς τις δύσκολες όψεις του πλανήτη οι οποίες μπορεί να σε οδηγήσουν σε υπερβολική ανησυχία, φοβίες, καταθλίψεις, ψυχοσωματικές αρρώστιες και νευρωτικές τάσεις.

Επίσης ο καταπιεσμένος ψυχισμός σου μπορεί να αναζητήσει διέξοδο σε ουσίες ή σε αλκοόλ ή να δημιουργηθούν άλλες ανεπιθύμητες συνήθειες. Καλό είναι πάντα να ασχολείσαι με την τέχνη και στην εκτόνωση της ψυχικής σου διάθεσης για να μη δημιουργηθούν προβλήματα στην κοινωνική σου έκφραση.

Χρειάζεται επίσης να κοιμάσαι αρκετά, σε κανονικές ώρες και να προσέχεις την διατροφή σου.

Σχετικά άρθρα

Κρόνος, ο μεγάλος Σοφός αλλά και θεριστής όλων των πεπραγμένων μας

Ο Κρόνος και η ηλικία που ωριμάζουμε

Κρόνος στον Κριό: Αρχηγία με εμπόδια

Κρόνος στον Ταύρο: Αξιοπιστία και κτητικότητα

Κρόνος στους Διδύμους: Συγκρότηση και σοβαρότητα

Κρόνος στον Καρκίνο: Παρόρμηση και ευαισθησία

Κρόνος στον Λέοντα: Φιλοδοξία και αναγνώριση

Κρόνος στην Παρθένο: Υπηρεσία και προσφορά

Κρόνος στον Ζυγό: Δικαιοσύνη και ισορροπία

Κρόνος στον Σκορπιό: Έλεγχος και επιμονή

Κρόνος στον Τοξότη: Γνώση και ηθική

Κρόνος στον Αιγόκερω: Φιλοδοξία και οργανωτικότητα

Κρόνος στον Υδροχόο: Ιδεολογία και ανθρωπισμός

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved