Κρόνος στον Υδροχόο: Ιδεολογία και ανθρωπισμός

Συχνά απορρίπτει το κοινωνικό κατεστημένο, αλλά έχει να προτείνει κάτι καλύτερο. Ο Κρόνος στον Υδροχόο δεν είναι αναρχικός, αλλά είναι ιδεολόγος.

Κρόνος στον Υδροχόο: Ιδεολογία και ανθρωπισμός

Η θέση του πλανήτη Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου θεωρείται καλή, γιατί έχει την δυναμική της κυριαρχίας.

Ο Υδροχόος είναι σίγουρα το μοναδικό «σταθερό» ζώδιο που πηγαίνει γάντι στον πλανήτη Κρόνο και ο λόγος είναι ότι «δένει» πάρα πολύ καλά με τις αξίες του ζωδίου: Βλέπετε, η ιεραρχία μεταξύ Κρόνου και Ουρανού δεν έχει σε κάτι να διαφωνήσει ή να κτυπηθεί. Αντίθετα, συμβαδίζουν απόλυτα με την ανεξαρτησία, λειτουργούν αρμονικά επειδή καταλήγουν στο ίδιο αποτέλεσμα.

Ο Υδροχόος γενικά είναι ως ζώδιο πνευματικό και ανθρωπιστικό. Ο Κρόνος δραστηριοποιεί πρακτικά τις θεωρίες του Υδροχόου, δηλαδή προσπαθεί να εκφράσει αποτελεσματικά και πρακτικά την επιδίωξη της κοινωνικής προσφοράς. Οργανώνει τα αιτήματα του, προγραμματίζει τη δράση του και όχι μόνο δημιουργεί, αλλά προσπαθεί να βελτιώσει τις γενικές συνθήκες ώστε να λειτουργήσουν και οι άλλοι άνθρωποι πιο αποτελεσματικά και πιο ελεύθερα.

Συχνά ο Κρόνος στον Υδροχόο απορρίπτει το κοινωνικό κατεστημένο αλλά έχει να προτείνει κάτι καλύτερο. Δεν είναι αναρχικός αλλά είναι ιδεολόγος.

Εσύ που έχεις τον Κρόνο σου; Θα το βρεις εδώ.

Συνήθως γίνεσαι πολύ μαχητικός, θεωρητικός ή είσαι ο επιστήμονας, ο τεχνολόγος που έχει κάτι να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο γιατί θα εφαρμόσει νέες θεωρίες για το καλό των άλλων.

Η εφευρετικότητα μπορεί να φέρει καινούργιες ιδέες στον τομέα σου και με το ανοικτό μυαλό που έχεις να γεννήσεις μανιφέστα που θα προβληματίσουν τους συνανθρώπους σου. Διαθέτεις ισχυρές δυνάμεις συγκέντρωσης και η σκέψη σου είναι αρκετά δημοκρατική και επιστημονική. Έχεις μεγάλη φιλοδοξία για αυτό δουλεύεις σκληρά και γενικά προσπαθείς να λειτουργήσεις με αμεροληψία.

Έχεις έντονη την αίσθηση του δικαίου και προσπαθείς να μην αδικείς κανένα με τον τρόπο σου. Η στάση σου απέναντι στους ανθρώπους και στις σχέσεις σου είναι κατά κύριο λόγο πολύ υπεύθυνη και έχεις μεγάλη πίστη στην αξία της φιλίας. Δουλεύεις καλά με ομάδες ή με οργανισμούς στο μέτρο που μπορεί να διατηρηθεί το αίσθημα της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας. Οι κοινωνικές σχέσεις για σένα είναι πολύ σημαντικές, αλλά οι άλλοι μπορεί να παρεξηγήσουν τους ισορροπημένους τρόπους σου και να σε χαρακτηρίσουν ότι είσαι ή πολύ ψύχραιμος/η ή ότι λειτουργείς με μεγάλη συγκράτηση.

Με δύσκολες όψεις μπορεί να έχεις μια μορφή εγωισμού και να κάνεις μόνο αυτό που θεωρείς εσύ σωστό για σένα ή να κάνεις μόνο αυτό που σου αρέσει. Όλο αυτό θα σου φέρει μια μικρή απομάκρυνση από τους άλλους. Μπορεί επίσης να εκδηλώνεις υπερβολική διανοητική περηφάνια και να σου λείπει το αίσθημα της ευγνωμοσύνης, γι' αυτό κινδυνεύεις να μείνεις τελείως μόνος/η. Για να ξεπεράσεις αυτές τις τάσεις, χρειάζεσαι χρόνο για βαθιά περισυλλογή και πιθανόν μια γερή δόση αυτογνωσίας.

Σχετικά άρθρα

Κρόνος στον Κριό: Αρχηγία με εμπόδια

Κρόνος στον Ταύρο: Αξιοπιστία και κτητικότητα

Κρόνος στους Διδύμους: Συγκρότηση και σοβαρότητα

Κρόνος στον Καρκίνο: Παρόρμηση και ευαισθησία

Κρόνος στον Λέοντα: Φιλοδοξία και αναγνώριση

Κρόνος στην Παρθένο: Υπηρεσία και προσφορά

Κρόνος στον Ζυγό: Δικαιοσύνη και ισορροπία

Κρόνος στον Σκορπιό: Έλεγχος και επιμονή

Κρόνος στον Τοξότη: Γνώση και ηθική

Κρόνος στον Αιγόκερω: Φιλοδοξία και οργανωτικότητα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved