Κρόνος στην Παρθένο: Υπηρεσία και προσφορά

Χρειάζεται να αναζητήσεις την ισοτιμία ακόμα και στις δύσκολες συνθήκες και να μην επιτρέπεις σε κανένα να σε εκμεταλλευτεί.

Κρόνος στην Παρθένο: Υπηρεσία και προσφορά

Ο μεθοδικός Κρόνος στην Παρθένο με ενισχυμένο το γήινο στοιχείο δένει πολύ καλά με τα στοιχεία του πλανήτη για προσφορά και πρακτικές εργασίες. Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι η υπομονή, η επιδεξιότητα, η ακρίβεια και η παρατηρητικότητα.

Τα ίδια βέβαια αυτά πλεονεκτήματα είναι εύκολο να γίνουν μειονεκτήματα, αν η ευελιξία και η παρορμητικότητα υπηρετήσουν τον ωφελιμισμό της γήινης ταυτότητας του ζωδίου.Δηλαδή, η ουσία του ζωδίου της Παρθένου μπορεί να απορροφηθεί από τον πλανήτη Κρόνο, και το άτομο να πάρει όλες τις ικανότητες του ζωδίου για να τις χρησιμοποιήσει προκειμένου να διακριθεί και να αποκτήσει δύναμη, απορρίπτοντας το στοιχείο της Υπηρεσίας και της Προσφοράς στους άλλους. Και εντάσσεται τελικά να εξυπηρετήσει μόνο τις φιλοδοξίες του. Αν το άτομο είναι σε ανεβασμένη εξελικτική κατάσταση θα φανεί από την χρήση που κάνει σε αυτόν τον πλανήτη και θα αφοσιωθεί στα ιδανικά της Παρθένου αφήνοντας σε δεύτερο πλάνο τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Εσύ που έχεις τον Κρόνο σου; Θα το βρεις εδώ.

Αν υπάρχει αυτή η πλανητική θέση στο ωροσκόπιό σου το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να αφιερωθείς στην εργασία σου και σε οτιδήποτε κάνεις για το κοινό καλό. Είτε η εργασία είναι επιστημονική είτε είναι άλλη δεν έχει και μεγάλη σημασία, αλλά θα σε βοηθήσει να εξασκήσεις την δουλειά σου σαν λειτούργημα και αν έχεις και μεγαλύτερη αυτογνωσία δεν θα αφήσεις τον εαυτό σου να παίξει τον ρόλο του θύματος και να σε καθοδηγούν άτομα που μπορεί να σε εκμεταλλεύονται. Χρειάζεται να αναζητήσεις την ισοτιμία ακόμα και στις δύσκολες συνθήκες και να μην επιτρέπεις σε κανένα να σε εκμεταλλευτεί.

Είναι σκόπιμο πάντως να κινείσαι πάνω σε προγραμματισμένη εργασία και να έχεις ώρες ανάπαυσης. Γιατί είτε η υπερκόπωση είτε η αδράνεια μπορεί να προξενήσουν προβλήματα στην υγεία σου. Σε έλκουν κυρίως οι τομείς της ιατρικής, της έρευνας, της στρατηγικής και της τήρησης αρχείων. Υπάρχει βέβαια μια εμμονή με την λεπτομέρεια και τάση για γκρίνια, φόβο του άγνωστου και προβλήματα πέψης. Το καλύτερο είναι να προσπαθήσεις να αναπτύξεις καλή αίσθηση του χιούμορ και να ξεπεράσεις την τάση σου να ανησυχείς.

Σχετικά άρθρα

Κρόνος στον Κριό: Αρχηγία με εμπόδια

Κρόνος στον Ταύρο: Αξιοπιστία και κτητικότητα

Κρόνος στους Διδύμους: Συγκρότηση και σοβαρότητα

Κρόνος στον Καρκίνο: Παρόρμηση και ευαισθησία

Κρόνος στον Λέοντα: Φιλοδοξία και αναγνώριση

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved