Κρόνος στους Διδύμους: Συγκρότηση και σοβαρότητα

Τι σημαίνει ο Κρόνος στους Διδύμους σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο

Κρόνος στους Διδύμους: Συγκρότηση και σοβαρότητα

Ο Κρόνος στους Διδύμους λειτουργεί πολύ καλύτερα όταν είναι στο στοιχείο του αέρα γιατί εκπροσωπεί τη λογική σκέψη και τη θεωρία και δίνει στον Κρόνο θεωρητική συγκρότηση, ενώ επίσης πλουτίζει το άτομο με προοδευτικές ιδέες.

Η τραχύτητα που μπορεί να έχει ο Κρόνος μειώνεται στους Διδύμους γιατί προεκτείνει με κάθε τρόπο την κοινωνικότητα. Αν έχεις Κρόνο σε αυτό το ζώδιο δουλεύεις με σύστημα και με λογική κι έχεις την δύναμη να αποστασιοποιείσαι και να προσεγγίζεις τις περισσότερες υποθέσεις με μεγάλη ψυχραιμία.

Εσύ που έχεις τον Κρόνο σου; Θα το βρεις εδώ

Η θέση αυτή του Κρόνου είναι επίσης εξαίρετη για τους πνευματικούς, διανοητικούς, μαθηματικούς και επιστημονικούς κλάδους. Επίσης η διδασκαλεία, η έρευνα, η μηχανική ακόμα και η γραμματειακή υποστήριξη είναι πιθανή ευκαιρία για καριέρα.

Τις πιο πολλές φορές έχεις πειθαρχία και διαθέτεις μια έντιμη προσέγγιση στις σχέσεις. Αν υπάρχουν όψεις του Κρόνου με άλλους πλανήτες μπορεί να σου δημιουργήσει ντροπή και δυσκολία στην αυτοέκφραση. Επίσης μπορεί να υποψιάζεσαι τα άτομα που σχετίζεσαι γιατί και να έχεις μεγάλη δυσπιστία. Το καλό όμως του Κρόνου στους Διδύμους είναι ότι μειώνει την τραχύτητα και προεκτείνει την κοινωνικότητα σου και την φιλική συμπεριφορά.

Η έρευνα, η πολυμέρεια και αμφισβήτηση κάνει αυτόν τον Κρόνο προσεκτικό και εσένα που κουβαλάς στους ώμους σου όλη αυτή την ενέργεια που πρέπει να διαχειριστείς. Έχεις μεγάλη διάθεση για εφευρετικότητα, θετικότητα, επιστημονική βάση σε ό, τι κάνεις και λες και τέλος σου δίνει μεγάλη εργατικότητα.. Η σοβαρότητα είναι ένα έξτρα προνόμιο που βοηθά συστηματικά στην ανανέωση και στην εκμάθηση όλης της επιστήμης και των γνώσεων που κατέχεις. Το καλό είναι ότι σου δίνει πειθαρχία και σε βοηθάει να χρησιμοποιήσεις τις πνευματικές σου λειτουργίες πιο πρακτικά.

Σωματικά το πιο αδύναμο σημείο είναι οι πνεύμονες για αυτό καλό είναι να μην καπνίζεις ή να μην να μην κουράζεσαι πάρα πολύ γιατί υπερφορτώνεται το νευρικό σου σύστημα.

Σχετικά άρθρα

Κρόνος στον Κριό: Αρχηγία με εμπόδια

Κρόνος στον Ταύρο: Αξιοπιστία και κτητικότητα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved