Κρόνος στον Ταύρο: Αξιοπιστία και κτητικότητα

Τι σημαίνει ο Κρόνος στον Ταύρο σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο

Κρόνος στον Ταύρο: Αξιοπιστία και κτητικότητα

Ο Κρόνος και εδώ έχει να αντιμετωπίσει το γήινο στοιχείο του Ταύρου που κατά κάποιο τρόπο αναχαιτίζει την δράση του αλλά και την γενική του πορεία. Βέβαια αν έχεις αυτή την πλανητική θέση μπορεί να υποφέρεις από υλική ανασφάλεια και για αυτό κάνεις τα πάντα για να καταξιωθείς μέσα στον κοινωνικό χώρο. Όταν όλες οι καθημερινές σου υποθέσεις είναι τακτοποιημένες, νιώθεις πολύ καλά γιατί έχουν μπει όλα σε μια τάξη.

Το καλό είναι ότι έχεις υπομονή, πειθαρχία, αποφασιστικότητα και πάνω από όλα προσκόλληση στις αρχές σου. Γενικά προσεγγίζεις την ζωή με προσγειωμένη στάση και παρ' όλο που τις πιο πολλές φορές λείπει ο αυθορμητισμός, είσαι διατεθειμένος να δουλέψεις σκληρά για να επιτύχεις τον στόχο σου. Οι μεγάλες επιχειρήσεις, η πολιτική και η τέχνη είναι τομείς που μπορεί να σε τραβήξουν και να σε μαγνητίσουν έντονα.

Το πορτοφόλι σου το προσέχεις αρκετά γιατί φροντίζεις για να έχεις. Έχεις φυσικές αντοχές πολύ μεγάλες γιατί παρομοιάζεται με την ανθεκτικότητα του Ταύρου. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και με το πείσμα σου το οποίο είναι πολύ ισχυρό. Η πιο μεγάλη σου δυσκολία που χρειάζεται οπωσδήποτε να διαχειριστείς κυρίως αν είσαι Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος είναι η μεγάλη κτητικότητα που έχεις με τα αγαπημένα σου άτομα και αντικείμενα κι ένα είδος κολλήματος που έχεις. Για αυτό φρόντισε να βρεις εσωτερική ηρεμία και μόνο όταν εξελιχθεί η φυσική αίσθηση των αξιών ή όταν μάθεις να χρησιμοποιείς τις δημιουργικές σου δυνατότητες, θα γίνουν οι μεγάλες σου αλλαγές. Αν έχει δύσκολες όψεις μέσα στο ωροσκόπιό σου μπορεί να οδηγηθείς σε φιλαργυρία ή υπερβολικό υλισμό και κατά συνέπεια θα έχεις έλλειψη ανταπόκρισης στην αγάπη και στην ομορφιά.

Ο Κρόνος στον Ταύρο κατά κάποιο τρόπο υποχρεώνει το άτομο μερικές φορές σε εγωιστική συμπεριφορά, εμφυτεύοντάς του την ανασφάλεια. Και αυτή η ανασφάλεια σου κλείνει τους ορίζοντες γιατί το μόνο που βλέπεις μερικές φορές είναι η αγωνιώδη αναζήτηση στο να συσσωρεύσεις υλικά αγαθά. Για να αποφύγεις όλο αυτό χρειάζεσαι λιγότερη προσκόλληση στα υλικά και μεγαλύτερη πίστη στον αόρατο κόσμο και στον Θεό γιατί μόνο από την εμπιστοσύνη που θα αναπτύξεις μέσα σου ότι θα υπάρχει εξασφάλιση στην ζωή σου, τότε και μόνο τότε θα αποκτήσεις εσωτερική ηρεμία και ευτυχία.

Σχετικά άρθρα

Κρόνος στον Κριό: Αρχηγία με εμπόδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved