Κρόνος στον Κριό: Αρχηγία με εμπόδια

Yπάρχει ενδόμυχα η τάση για ηγετική θέση

Κρόνος στον Κριό: Αρχηγία με εμπόδια

Ο Κρόνος σε αυτό το ζώδιο θεωρείται θέση πτώσης, οπότε υπάρχει δυσκολία που κληρονομείται από την γενεθλιακή θέση που φαίνεται σαν ένα φορτίο που χρειάζεται γερούς ώμους για να το σηκώσεις. Μέχρι βέβαια να καταλάβεις την λειτουργία του και την διαχειριστείς όσο μπορείς πιο κατάλληλα.

Όλη η δυσκολία ξεπηδάει από το εσωτερικό σου πεδίο γιατί υπάρχει εμπόδιο στην ορμή και στην ενέργεια του Κρόνου. Για αυτό ταυτίζεσαι μερικές φορές με τον εγωκεντρισμό γιατί δεν είναι δύσκολο να αντιληφθείς τα δικαιώματα ή τις ανάγκες του άλλου ατόμου. Επειδή ο Κρόνος είναι στο περιβάλλον του Άρη (από τον Κριό) κάπου χάνει τα αυγά και τα πασχάλια γιατί οι φύσεις μεταξύ των δυο πλανητών είναι αντίθετες και το αποτέλεσμα για να επιτευχθεί τις πιο πολλές φορές είναι σχεδόν ένας άθλος. Αλλά επειδή όλοι οι άνθρωποι έχουν γεννηθεί για να επιτελέσει ο καθένας έναν άθλο. Μπορεί να σηκώσεις το φορτίο αυτό αρκεί να έχεις στο μυαλό σου ότι όλα γίνονται για το καλό σου.

Μερικές φορές γίνεσαι δειλός γιατί υπάρχουν υποσυνείδητοι φόβοι που σε παιδεύουν ή μια φωνή μέσα σου που σου λέει ότι δεν θα τα καταφέρεις. Αν διοχετεύσεις την ενέργεια σωστά μπορεί να συνδυάσεις την πρωτοβουλία μαζί με την πειθαρχία και να γίνεις πολύ επίμονος για την εκπλήρωση ενός στόχου.

Πιθανόν να πρέπει να «δουλέψεις» τις δυσκολίες που υπάρχουν με τον πατέρα σου όσο καλύτερα μπορείς για να ξεπεράσεις κάποια συμπλέγματα που προέρχονται από το οικογενειακό περιβάλλον. Η σκληρότητα μερικές φορές που δείχνεις σαν μέσο αντιμετώπισης των εξωτερικών δυσκολιών πιθανόν να σε απομονώσει από την αγάπη.

Επειδή υπάρχει ενδόμυχα μια τάση για ηγετική θέση καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις την εφευρετικότητά σου με στόχο την ένταξή σου πιο εύκολα σε οτιδήποτε θέλεις. Μερικές φορές δεν συγχρονίζεσαι εύκολα με το περιβάλλον ενώ διαθέτεις ισχυρή ικανότητα για ορθολογική σκέψη. Να θυμάσαι ότι όλα είναι προϊόν ελεύθερης βούλησης, οπότε είναι στο χέρι σου η γενική διαχείριση του πλανήτη και της επιτυχίας ή αποτυχίας πάνω σε αυτό.

Σχετικά άρθρα

Κρόνος, ο μεγάλος Σοφός αλλά και θεριστής όλων των πεπραγμένων μας

Ο Κρόνος και η ηλικία που ωριμάζουμε

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved