Ο Δίας στους Ιχθύες: Τύχη μέσα από τη φαντασία

Δεν είστε ιδιαίτερα φιλόδοξοι και οι περισσότεροι είστε σεμνοί και απλοί

Ο Δίας στους Ιχθύες: Τύχη μέσα από τη φαντασία

Επειδή οι Ιχθύες λόγω της αγαθότητας και της καλοσύνης που έχουν μέσα τους, εκφράζουν πιο εύκολα την φύση του Διός θεωρείται ότι είναι σε καλή θέση σε αυτό το ζώδιο γιατί είναι σε θέση κυριαρχίας.

Γενικά είστε πολύ καλοκάγαθοι, ήσυχοι, πολύ φιλικοί και απλοί. Μερικές φορές νιώθετε μια φυσική έλξη προς τους άλλους ανθρώπους. Για αυτό αφιερώνετε πολύ χρόνο για να βοηθήσετε τα άλλα άτομα. Λόγω της συμπονετικής σας φύσεως και της ήσυχης διαβεβαίωσης των τρόπων σας, είστε συχνά δημοφιλείς. Βοηθάτε τους κατατρεγμένους αλλά μερικές φορές ίσως είστε υπερβολικά συμπονετικοί και με αυτόν τον τρόπο να χάνετε τα όρια σας. Δεν είστε ιδιαίτερα φιλόδοξοι και οι περισσότεροι είστε σεμνοί και απλοί.

Η απομόνωση που χρειάζεστε μερικές φορές σας ηρεμεί και σας κάνει καλό. Γιατί ονειροπολείτε εύκολα και μερικές φορές όταν προσγειώνεστε μπορεί να βλέπετε την σκληρότητα της ζωής και να πληγώνεστε. Μερικές φορές δεν αντέχετε να μένετε με άσχημες σκέψεις και έχετε την ανάγκη να βρίσκεται διαφυγή σε υπεραναπλήρωση με έντονες ψευδαισθήσεις ή ακόμα και σε αρνητική εκδήλωση την φυγή. Όταν και από άλλες όψεις στο ωροσκόπιο σας ο Δίας είναι θετικός, σημαίνει ότι έχετε ψυχική συγκρότηση και ισορροπία.

Μπορείτε να ασχοληθείτε με την μεταφυσική, με επιστημονική έρευνα ή ανθρωπιστικό επάγγελμα. Εύκολα μπορεί να γίνετε γιατροί, νοσοκόμοι κλπ. Σε γενικές γραμμές είστε καλότυχοι και ακόμα και στον ύπνο σας βρίσκεται την λύση κι εκεί που βρίσκεστε στην άκρη του γκρεμού ως δια μαγείας σώνεστε.

Αν υπάρχουν δυσαρμονικές όψεις στο ωροσκόπιό σας μπορεί να νιώσετε αδύναμοι ψυχικά, και ίσως να παρασύρεστε από άτομα που δεν είναι και τόσο ηθικά. Μερικές φορές όταν αλλάζετε φίλους ίσως να χάνετε τα δικά σας ιδανικά και να προσαρμόζεστε με τα ιδανικά των άλλων για αυτό θα πρέπει να κρατήσετε τις δικές σας ηθικές αξίες. Η θρησκεία η πίστη και γενικά το καλό είναι αυτό που σας αποζημιώνει πάντα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved