Ο Δίας στον Τοξότη: Τύχη μέσα από την θετική και αισιόδοξη στάση ζωής

Το καλό του Δία στον Τοξότη είναι ότι βοηθά τον άνθρωπο να δει την ζωή μέσα από πολύ πλατιά φιλοσοφία

Ο Δίας στον Τοξότη: Τύχη μέσα από την θετική και αισιόδοξη στάση ζωής

Ο Δίας στον Τοξότη βρίσκεται στην καλή του θέση. Αυτό σημαίνει ότι είστε αλτρουιστές γεμάτοι με ενθουσιασμό και θετική ενέργεια. Το καλό είναι ότι ενδιαφέρεστε για την ουσία των ανθρώπινων σχέσεων.

Η καλή σας καρδιά και αισιόδοξη στάση σας γενικά βοηθάει στο να προχωρήσετε παρακάτω χωρίς αντιπαλότητες και αντιδικίες. Εύκολα ξεχνάτε τους ανθρώπους που σας έχουν πληγώσει γιατί δεν μπορείτε να ζείτε μέσα σε κλίμα πικρίας και άσχημων συναισθημάτων και κυρίως σε σχέση με άλλα άτομα. Οι τυπικότητες δεν σας αφορούν καθόλου γιατί σιχαίνεστε το ψέμα και θέλετε πέρα για πέρα ειλικρίνεια. Κοπιάζετε να φανείτε χρήσιμοι σε όλους και κυρίως στα πολύ δικά σας άτομα.

Η διδασκαλία και η πίστη σε θρησκεία και σε ανώτερες ιδέες είναι το βασικό σας υλικό και το χρησιμοποιείτε σε οποιαδήποτε δουλειά και να κάνετε. Σέβεστε την ελευθερία των ατόμων και απαιτείτε το ίδιο από τους άλλους και για σας.

Εσείς σε ποιό ζώδιο έχετε τον Δία σας; Θα το βρείτε εδώ.

Η κοινωνικότητά σας είναι έντονη για αυτό είστε συνέχεια με κόσμο και με φίλους. Σας ευχαριστεί να κάνετε την ζωή των άλλων λαμπρότερη και γενικά δίνετε πάρα πολλά χωρίς διάκριση. Μερικές φορές ένα από τα μαθήματά σας είναι να μην είστε υπερβολικά αφελείς και ευκολόπιστοι γιατί τότε γίνονται τα πολλά λάθη στην ζωή σας. Το καλό είναι ότι αν καλλιεργηθείτε με φιλοσοφία και ανώτερη γνώση θα δείτε ότι μπορείτε να βλέπετε μακριά και να σκέπτεστε βαθιά. Αγαπάτε επίσης πάρα πολύ την φύση, τα σπορ και γενικά την ανέμελη ζωή.

Οι αρνητικές εκδηλώσεις του πλανήτη σε αυτό το ζώδιο μπορεί να δημιουργήσουν διάσπαση μέσα από την μεγάλη περιπλάνηση από ιδέα σε ιδέα ή από τη μια δουλειά σε άλλη κι ίσως να χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και την πρακτική πλευρά της ζωής.

Το τελικό καλό του Δία στον Τοξότη είναι ότι βοηθά τον άνθρωπο να δει την ζωή μέσα από πολύ πλατιά φιλοσοφία και να είναι υπερβολικά ανθρωπιστής για αυτό η τύχη πολλές φορές έρχεται γρήγορα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved