Ο Δίας στην Παρθένο: Τύχη μέσα από την εργασία

Κερδίζετε πόντους με την πειθαρχία και την μεγάλη διάθεση για δουλειά και πρόοδο.

Ο Δίας στην Παρθένο: Τύχη μέσα από την εργασία

Ο Ευσυνείδητος

Επειδή σαν άτομα είστε πολύ εργατικά και γενικά ευσυνείδητα για αυτό έχετε την δύναμη να εξασφαλίζετε συνεργασία με όλους όσους είναι γύρω σας και βάζετε πολλά υψηλά στάνταρ και σε αυτούς και τον εαυτόν σας.

Γενικά, είσαστε άτομα της προσφοράς και της πρακτικότητας. Επειδή ο Δίας στην Παρθένο σχετίζεται με την γη, δεν θεωρείται ότι είναι στην καλύτερη του θέση (εξορία) αλλά τελικά κερδίζει πόντους με την πειθαρχία και την μεγάλη διάθεση για δουλειά και πρόοδο. Καλό είναι να μην αναλύετε πολύ τους άλλους γιατί με αυτόν τον τρόπο κανείς δεν θα είναι τέλειος και κινδυνεύετε να μείνετε μόνοι ή με πολύ λίγα άτομα γύρω σας.

Είσαστε καλόκαρδοι και πρακτικοί αλλά μερικές φορές περιορίζετε πολύ τα συναισθήματά σας στην εκδήλωσή τους. Επειδή η Παρθένος τρελαίνεται με την λεπτομέρεια και από την άλλη ο Δίας έχει επεκτατική φύση, μπορεί εδώ να υπάρχει σύγκρουση αλλά και λανθασμένη ενασχόληση με ένα θέμα.

Η τάση να μεγαλοποιείτε το κάθε τι ακόμα και τα πιο ασήμαντα πράγματα δεν σας βοηθάει στην ψυχολογία σας γιατί μπορεί να αποκτήσετε μανίες τις οποίες δεν θα μπορέσετε εύκολα να τις ξεφορτωθείτε.

Η υγεία, η καθαριότητα, η τάξη, η μέθοδος και η προνοητικότητα είναι τομείς πολύ σημαντικοί για σας για αυτό, αν αυτοί πηγαίνουν καλά, εσείς θα μπορέσετε να κερδίσετε χρήματα και επιτυχία με μεγάλη ευκολία. Γενικά το χρήμα έρχεται εύκολα στην τσέπη σας γιατί κατέχετε εξ ενστίκτου αυτό που πρέπει να κάνετε για να το κερδίσετε.

Επειδή έχετε καταλάβει ότι είναι βασικό για σας το αίτημα της υλικής ασφάλειας γι' αυτό από πολύ νωρίς εργάζεστε για να γίνετε χρήσιμα και ενεργά μέλη στην κοινωνία.

Συνήθως, δεν σας αρέσει η πρωτοπορία αλλά μπορεί να είσαστε ερευνητές, επιστήμονες, αναλυτές, τεχνικοί, να σχετίζεστε με τα φάρμακα ή την νοσηλευτική, καθώς επίσης να είσαστε οικονομολόγοι ή λογιστές. Η πειθαρχία ή και η τάξη σας δίνει σημαντικό προτέρημα και τελικά διαπρέπετε στον τομέα που έχετε επιλέξει.

Ο Δίας στην Παρθένο φέρνει τύχη στα εισοδήματά σας, αρκεί να είσαστε μαζεμένοι και πρακτικοί γιατί τελικά η μετριοφροσύνη μπορεί να φέρει πολύ καλά αποτελέσματα στον άνθρωπο επειδή ξέρει να ανοίγει τα φτερά του μέχρι εκεί που μπορεί.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved