Ο Άρης στην Παρθένο

Συνήθως είστε αθόρυβοι και δεν τολμάτε να προβάλετε τον δυναμισμό σας ή να πάρετε πρωτοβουλίες, ενώ δεν διαθέτετε υπομονή με τις ελαφρότητες και τις κοινωνικότητες.

Παπασταύρου Λίντα
Ο Άρης στην Παρθένο

Ο Πειθαρχημένος

Φαινομενικά ψύχραιμοι, επιστημονικοί και λογικοί, λατρεύετε τη δουλειά και ενθουσιάζεστε, όταν νιώθετε ότι συνεισφέρετε σε κάποιο καλό σκοπό.

Επειδή είσαστε λεπτομερείς και φιλόπονοι, σας αρέσει η ρουτίνα και μπορείτε να κάνετε τις πιο μονότονες δουλειές πολύ καλά. Σεξουαλικά, τείνετε να είστε ιδεαλιστές, αν και καθόλου πλατωνικοί. Εδώ ο Άρης έχει την ανασφάλεια της δεκτικότητας και της έλλειψης του σταθερού στοιχείου.

Επειδή μερικές φορές σας λείπει η φλόγα για μεγαλεπήβολους στόχους, αρκείστε στους μικρούς καθημερινούς αγώνες που σας εξασφαλίζουν μια θέση στην ζωή.

Συνήθως είστε αθόρυβοι και δεν τολμάτε να προβάλετε τον δυναμισμό σας ή να πάρετε πρωτοβουλίες. Προτιμάτε την κριτική από την πρωτοπορία, τα σχόλια από την δράση, την εκτέλεση της εργασίας από την ανάληψη της ευθύνης μιας διαταγής. Η νοοτροπία του υπαλλήλου -ακόμα και αφεντικό να είστε- δεν φεύγει από πάνω σας.

Ποτέ δεν είσαστε οι κεντρικοί ήρωες σε μια σκηνή και προτιμάτε τον εργατικό ρόλο. Στην ουσία δεν σας ενδιαφέρει να προβάλλετε τον εαυτόν σας, αλλά το έργο σας, και δουλεύετε με υπομονή τις λεπτομέρειες που θα το κάνουν να φτάσει στο τέλειο.

Συνήθως όταν αναλαμβάνετε ένα έργο έχετε μέθοδο, επιστημονικότητα, και σέβεστε το αντικείμενο της εργασίας σας. Θεωρείστε οι πιο καλοί τεχνίτες, οι άνθρωποι του εργαστηρίου, οι λόγιοι. Έτσι, επιβεβαιώνετε την χρησιμότητα της ύπαρξής σας παραγωγικά.

Όταν εργάζεστε, θέλετε να είστε συγκεντρωμένοι, ήσυχοι και σε ένα περιβάλλον οικείο. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείτε μια ατμόσφαιρα ασφαλείας που σας επιτρέπει να εκφραστείτε μέσα από την εργασία σας, χωρίς να φορτωθείτε τις ευθύνες που θα είχατε μετά την προσπάθεια σας να εκφραστείτε άμεσα, επιβάλλοντας το πρόσωπό σας.

Η φιλοδοξία σας είναι μεγάλη αλλά ποτέ δεν θα διακινδυνέψετε ένα άλμα.

Η εξιδανίκευση και η ανάγκη σας για ασφάλεια μπορεί να σας οδηγήσει να γίνετε οι εραστές του τέλειου και της λεπτομέρειας.

Αρκετές φορές μπορεί να φαίνεται ότι σας λείπει το πάθος κι η φαντασία και δεν διαθέτετε υπομονή με τις ελαφρότητες και τις κοινωνικότητες.

Αυτό που χρειάζεστε είναι να σταματήσετε να δουλεύετε πολύ σκληρά γιατί σας δημιουργεί μεγάλο άγχος και είναι αναγκαία η ξεκούραση σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Η ιατρική, η βοτανολογία, η κηπουρική, τα σώματα ασφαλείας και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με την υπηρεσία προς τους άλλους είναι τα επαγγέλματα που σας πηγαίνουν.

Στον έρωτα, είστε κάπως αποστασιοποιημένοι θυσιάζεστε αρκετές φορές όμως στον τομέα αυτό, παρόλο που σας αρέσει η μοναξιά και την επιδιώκετε αρκετές φορές.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved