Ο Ερμής στον Υδροχόο

Η μεγάλη σας δημιουργικότητα είναι εμφανής γιατί υλοποιείτε άμεσα τις πληροφορίες που μαζεύετε

Ο Ερμής στον Υδροχόο

Ο αυθεντικός - πρωτότυπος

Είστε επινοητικοί, παρατηρητικοί, διαισθητικοί και συνήθως καλοί κριτές της ανθρώπινης φύσης. Το μυαλό σας είναι οξυδερκές, αυθεντικό, ανεξάρτητο, ανθρωπιστικό και πνευματώδες. Έχετε καλή ικανότητα για απορρόφηση αφηρημένων ιδεών. Είστε επιμελείς, κοινωνικοί και συχνά αυτοδίδακτοι στον τομέα σας. Ενδιαφέρεστε για την επιστήμη, την μελέτη του χαρακτήρα και για θέματα που αφορούν στον άνθρωπο. Σας αρέσει επίσης το διάβασμα και να συμμετέχετε σε ομάδες και οργανισμούς. Έχετε ευχέρεια στη γραφή και την ομιλία, αλλά μπορεί να καταντάτε φλύαροι. Παρόλο που είσαστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε άποψη, δεν θα αλλάξετε την γνώμη σας, χωρίς την κατάλληλη περίσκεψη και λογική ανάλυση. Ειλικρινείς και αντικειμενικοί, δεν σας απασχολούν πολύ τα παραδοσιακά ενδιαφέροντα ή η κοινωνική αποδοχή.

Θεωρείται ότι ο Ερμής στον Υδροχόο είναι σε πάρα πολύ καλή θέση γιατί μπορεί να εκφράσει όλα τα χαρακτηριστικά του πλανήτη.

Η μεγάλη σας δημιουργικότητα είναι εμφανής γιατί υλοποιείτε άμεσα τις πληροφορίες που μαζεύετε σε θεωρητικά και πρακτικά σχέδια.

Σας αρέσουν τα ηλεκτρονικά και αρκετοί ασχολείστε συνέχεια με ό, τι αφορά αυτόν τον τομέα. Η μεγάλη ενασχόλησή σας με αυτά καμιά φορά σας απομονώνει από τα καθημερινά πράγματα όπου εκεί μπορεί να φαίνεστε αδιάφοροι και αφηρημένοι. Στα θέματα που σας ενδιαφέρουν όμως είστε πραγματικά ιδιοφυείς, εφευρετικοί, υπομονετικοί και συστηματικοί.

Σίγουρα δείχνετε λίγο απρόσωποι και απρόσιτοι για τους άλλους, όταν νοιώθετε ότι δεν συμμερίζονται τα ενδιαφέροντά σας.

Συχνά, βασισμένοι στην κρίση σας, προχωράτε πολύ μπροστά και αυτό σας κάνει να ξεχωρίζετε από τους άλλους αλλά και να φαίνεστε πρωτοπόροι αλλά και ανορθόδοξοι. Μοιάζετε σαν να θέλετε να εγκαθιδρύσετε μια καινούργια θεωρία. Όμως, είναι ένας μηχανισμός δικός σας ο οποίος σας δίνει την δυνατότητα να επαληθεύσετε τον τεράστιο μηχανισμό της σκέψης σας.

Ο Ερμής στον Υδροχόο τολμά εκεί που δεν τολμούν οι άλλοι γιατί είναι σίγουρος για τα συμπεράσματά του. Αυτό μπορεί να τον απομονώσει επικοινωνιακά από το περιβάλλον του ή την εποχή του. Ακόμη μπορεί να παραμελήσει αυτό που θα τον βοηθήσει να δει το άμεσο συμφέρον του ή να μην ενδιαφερθεί να καλλιεργήσει άλλες σημαντικές δυνατότητές του.

Η δουλειά που σας ταιριάζει είναι σίγουρα όλα τα θέματα με τα κομπιούτερ, τις επικοινωνίες, την Αστρολογία, την πολιτική και ό, τι αφορά ομαδικότητα, τα μαθηματικά, τα αεροπλάνα και γενικά οτιδήποτε είναι πρωτότυπο και ξεχωριστό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved