Ο Ερμής στον Ταύρο

Κρύβετε μέσα σας με επιδέξιο τρόπο την αυτοσυντήρηση που συνδυάζει πάντα το ευχάριστο με το ωφέλιμο

Παπασταύρου Λίντα
Ο Ερμής στον Ταύρο

O Πραγματιστής

Είσαστε πεισματάρηδες και έχετε σαφείς αρέσκειες και δυσαρέσκειες. Είσαστε αρκετά εγωιστές και νωχελικοί. Μερικές φορές μπορεί να περιμένετε με προσοχή και ηρεμία μέχρι να καταλάβετε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να δράσετε, και ο τρόπος που θα διαλέξετε θα πείσει τους άλλους για αυτό που θέλετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σας αρέσει να αποκτάτε υλικά αγαθά και μετά δυσκολεύεστε να τα αποχωριστείτε. Είστε αυτοί που μαζεύετε άπειρα πράγματα στα ντουλάπια σας και στα συρτάρια σας και δύσκολα τα πετάτε. Σας αρέσουν τα χρήματα και τα υλικά αγαθά. Ξέρετε να τα υπολογίζετε και να εξασφαλίζετε εισοδήματα που θα σας κάνουν να νοιώθετε ασφαλείς. Μπορείτε να διακρίνετε τις ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν με τον λιγότερο κόπο να κερδίσετε υλικά αγαθά. Όλα αυτά τα καταφέρνετε άνετα για αυτό εύκολα λέτε το «δεν βαριέσαι».

Κρύβετε μέσα σας με επιδέξιο τρόπο την αυτοσυντήρηση που συνδυάζει πάντα το ευχάριστο με το ωφέλιμο. Το μυαλό δεν αντιδρά αμέσως σε καινούργιες ιδέες και από την στιγμή που ξεκινήσατε μια δουλειά σπάνια την εγκαταλείπετε. Μπορούμε να πούμε ότι σας λείπει η οξύτητα αλλά είστε υπερβολικά πρακτικοί και προσεκτικοί σε όλα τα επίπεδα.

Ποτέ δεν βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Σας αρέσει να βρίσκετε πρώτα όλα τα δεδομένα και μετά παίρνετε αποφάσεις αλλά πολύ δύσκολα.

Ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για τις τέχνες που μερικοί από εσάς γίνεστε γλύπτες, ζωγράφοι, χαράκτες, τραγουδιστές, άνθρωποι της μόδας ή ψάλτες.

Πνευματικά είσαστε συντηρητικοί, επιφυλακτικοί και υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να προσεγγίσετε και να κατανοήσετε όλες τις μεταφυσικές θεωρίες μέσω των τεχνών. Βασίζεστε περισσότερο στις εμπειρίες της ζωής, παρά στην μελέτη βιβλίων. Η μνήμη σας είναι καλή και προσεγγίζετε τα πάντα με παραδοσιακό τρόπο. Το μυαλό σας είναι πρακτικό, έτσι αυτή είναι μια πολύ καλή θέση για επιχειρήσεις γιατί εκεί βγαίνει το ταλέντο ενώ επίσης σε διευθυντικές θέσεις θα δείξετε έναν χαρακτήρα πολύ δυναμικό και συγκεντρωτικό που είναι αναγκαίο για τέτοιες δουλειές. Έχετε ανάγκη να δουλεύετε στον δικό σας ρυθμό που μάλλον είναι αργός και συγκεκριμένος.

Μπορεί να φαίνεστε γλυκείς και ευγενικοί αλλά, όταν έρθει η ώρα και απειληθούν τα συμφέροντά σας οποιαδήποτε και αν είναι αυτά, θα πεισμώσετε για να αμυνθείτε ή θα επιτεθείτε κατά μέτωπο με πολλή επιδεξιότητα αλλά και με σκληρότητα.

Συνήθως, έχετε χαδιάρικη φωνή και ωραιοποιείτε τις λέξεις, όταν τις αρθρώνετε, δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα. Η σεξουαλικότητα που μπορεί να εκπέμπεται μέσω της φωνής σας, κάτι που σας δίνει το προβάδισμα μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις.

Πολλές φορές διαλέγετε ένα επάγγελμα που ψυχαγωγεί τους άλλους όπως πχ. τουρισμό, καλλιτεχνία, οικοδομικά, οικονομικά, ασφαλιστικά και ότι αφορά υλική ασφάλεια.

Δεν διακρίνεστε από φαντασία αλλά για τη συνέπειά σας και συχνά έτσι καταφέρνετε να επιτύχετε πράγματα που πιο εμπνευσμένοι και πιο έξυπνοι δεν μπορούν. Είναι όμως γεγονός ότι η τάση του Ερμή εδώ εξασφαλίζει και όχι ριψοκινδυνεύει την ποιότητα των στόχων ενώ αντίθετα διευκολύνει την απόκτηση της ποσότητας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved