Η Σελήνη στους Ιχθύς

Τα χαρακτηριστικά της Σελήνης στους Ιχθύς

Η Σελήνη στους Ιχθύς

Αν έχετε γεννηθεί με τη Σελήνη στους Ιχθύς αφουγκράζεστε τις δονήσεις του περιβάλλοντός σας και δείχνετε κατανόηση και τρυφερότητα στους περισσότερους ανθρώπους. Είστε συναισθηματικά αφελείς και πρόθυμοι να παραβλέψετε τις ανεπάρκειες και τα ελαττώματα των άλλων ανθρώπων. Ωστόσο, μπορείτε εύκολα να πληγωθείτε και τείνετε να κλαίτε ή να αυτό-οικτίρεσθε με το παραμικρό. Δεν σας αρέσει να αντιμετωπίζετε τα γεγονότα ψυχρά και αντικειμενικά και ο άνθρωπός σας θα υποφέρει, επειδή τα αισθήματά σας είναι έντονα. Μερικές φορές σας λείπει ο κοινός νους και έχετε την τάση για δράματα.

Λόγω της υδάτινης φύσης της Σελήνης σας υπάρχει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, αλλά μπορείτε να παρασυρθείτε από τις διαθέσεις των άλλων.

**Που βρίσκονταν οι Πλανήτες την ώρα που γεννήθηκες; Πώς σε επηρεάζουν;**

Είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε αυτούς που αγαπάτε για αυτό το συναισθηματικό δέσιμο μπορεί να είναι ο υπ' αριθμόν 1 φραγμός στην ζωή σας. Το δέσιμο με την οικογένεια, με τα αγαπημένα πρόσωπα σας οδηγεί στην απαισιοδοξία και στην αδράνεια γιατί λόγω της μεγάλης ευαισθησίας χάνετε τον σκοπό για την προσπάθεια και τον αγώνα που πρέπει να κάνετε στην ζωή σας. Συνήθως, κάνετε παθητική αντίσταση γιατί είστε ευαίσθητοι και δέχεστε έντονα τις συγκινήσεις από το περιβάλλον.

Έχετε καλό ένστικτο, αλλά είστε σαν βάρκα χωρίς κουπία γιατί βρίσκεστε στην θάλασσα και δεν κατευθύνετε εσείς την πορεία σας αλλά πάτε όπου σας πάει το κύμα. Τι χρειάζεστε για να προχωρήσετε; Μια ρεαλιστική προσγείωση. Επειδή έχετε δυνατότητες, μέσα σας νοιώθετε την ανάγκη να τις ανακαλύψετε μέσα από έναν άνθρωπο για αυτό πολλές φορές πέφτετε στον αγώνα της αναζήτησής του. Θεωρείστε πολύ εύπιστοι και οι αισθήσεις σας απατούν λόγω του υπέρ- αναπτυγμένου ρομαντισμού και της αισιοδοξίας σας. Φοράτε λοιπόν τα ροζ γυαλιά σας και πιστεύετε το καλύτερο για το καθετί και τον καθένα. Κάποια στιγμή η αλήθεια και η πραγματικότητα μπορεί να σας ταράξουν. Η ανάγκη σας να προχωρήσετε μέσα στην ζωή σας κάνει να πιστεύετε ότι ο κόσμος είναι αγγελικά πλασμένος.

**Απόκτησε μια ξεχωριστή Κούπα για το ζώδιο σου από το Astroshop!**

Αυτό για τον πνευματικό και αόρατο κόσμο είναι το καλύτερο που μπορεί να έχετε γιατί συνδέεστε εύκολα με το καλό. Απλά χρειάζεται να είστε συνειδητοποιημένοι και σε επαφή με την πραγματικότητα αλλά και να μείνετε μακριά από επιρροές και τις γνώμες των άλλων. Τότε θα λειτουργήσει η διαίσθηση άριστα και η διορατικότητά σας.

Ένας καλό δρόμος να εκφράσετε αυτή σας την ευαισθησία είναι ο καλλιτεχνικός, μουσικός ή ποιητικός. Εκεί θα κάνετε θαύματα.

Παίζουν βέβαια μεγάλο ρόλο οι όψεις που κάνει η Σελήνη μέσα στο ωροσκόπιο. Αν αυτή η θέση χρησιμοποιηθεί ευνοϊκά, δίνει μεγάλες δυνάμεις και διορατικότητα. Αν όχι, μπορεί να προκαλέσει ψευδαίσθηση και αυταπάτη.

Γενικά όμως, σαν άνθρωποι είστε ήσυχοι, αξιαγάπητοι, συμπονετικοί αλλά μερικές φορές νοιώθετε κατατρεγμένοι και σας αρέσει να μπαίνετε στον ρόλο του θύματος ακόμα και άθελά σας. Είστε ευγενικοί, μερικές φορές ξέγνοιαστοι, εξωπραγματικοί και ονειροπόλοι. Επειδή αλλάζετε συχνά γνώμη, φαίνεστε σαν να μην μπορεί κανείς να βασιστεί πάνω σας. Επίσης, αποθαρρύνεστε εύκολα και σας πιάνει κατάθλιψη. Ίσως συναντήσετε θλίψη και βρείτε πολλά εμπόδια προς στην επίτευξη των στόχων σας, λόγω του ευαίσθητου χαρακτήρα σας .

Έχετε ανάγκη να νοιώθετε προφυλαγμένοι, να σας αγαπούν, γι' αυτό συνήθως δεν καβγαδίζετε στην σχέση σας, αντίθετα προσπαθείτε πάση θυσία να διατηρήσετε την αρμονία, την ομορφιά και το καλό κλίμα.

Οι γυναίκες με Σελήνη στους Ιχθύς έχετε σαγήνη, μαγνητισμό και μια γοητεία που έλκει εύκολα το αντίθετο φύλο. Πάντα πάτε με τα νερά του άλλου και αυτό σας δίνει την δυνατότητα τελικά να του γίνετε απαραίτητες. Μερικές από εσάς χορεύετε πολύ όμορφα, μόνο που χρειάζεται να προσέχετε την διατροφή σας και να αποφεύγετε γλυκά και ποτά γιατί έχετε τάση για το πάχος.

Οι άνδρες με Σελήνη στους Ιχθύς έχετε ανάγκη από μια αφοσιωμένη, τρυφερή και συμπονετική σύντροφο, που κατά πάσα πιθανότητα ασκεί ισχυρή επιρροή και θα είναι το απόλυτο κομμάτι σας στην ιδιωτική σας ζωή, αλλά όχι τόσο στην καριέρα σας.

Λόγω της έντονης ευαισθησίας σας μερικές φορές δεν νοιώθετε γεμάτοι από έναν σύντροφο, ενώ ενδεχομένως να έχετε «διπλή ζωή» και αυτό είναι ένα σημείο που χρειάζεται να προσέξετε γιατί μπορεί να μπερδευτείτε πάρα πολύ γιατί δημιουργείτε στους άλλους ανασφάλεια και έλλειψη εμπιστοσύνης.

Την μητέρα σας την βλέπετε συμπονετική, αλλά μπορεί να είναι απορροφημένη στη δική της ζωή και τον κόσμο της. Δεν την βλέπετε πάντα με καθαρή ματιά και μερικές φορές την εξιδανικεύετε, ενώ άλλες την υποτιμάτε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved