Η Σελήνη στον Υδροχόο

Η Σελήνη στον Υδροχόο δείχνει συναισθηματική αποστασιοποίηση

Η Σελήνη στον Υδροχόο

Όσοι έχετε Σελήνη στον Υδροχόο θεωρείτε την εμπειρία σε ένα χώρο πολύ σημαντική και λειτουργείτε σε όλα τα πράγματα σε ιδεαλιστικό επίπεδο.

Η εκτόνωσή σας είναι πολύ αναγκαία, μιας και τείνετε να υπερφορτώνετε συναισθηματικά τον εαυτόν σας. Χρειάζεστε ένα σκοπό ή ένα πρόγραμμα για να εκτονώνετε την ένταση, αλλιώς νοιώθετε ματαίωση. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανήσυχη περιπλάνηση και αναζήτηση ή σε πνευματική φώτιση.

Οι αισθητηριακές σας εντυπώσεις είναι γρήγορες και το μυαλό και οι συγκινήσεις αντιδρούν μαζί, έτσι εκφράζετε πνευματική καθαρότητα. Το μίγμα των θρησκευτικών, ανθρωπιστικών, σεξουαλικών και επιστημονικών ενστίκτων σας λειτουργεί καλά για σας.

Έχετε μια αίσθηση παγκοσμιότητας και φαίνεστε να είσαστε μπροστά από την εποχή σας. Ίσως μέσα σας φέρνετε ένα μήνυμα από το μέλλον το οποίο όμως μερικές φορές το εξωτερικεύετε με ένα ιδιαίτερο τρόπο ζωής. Είσαστε πολύ καλός φίλος και σύντροφος και ενδιαφέρων συνομιλητής.

Σαν γυναίκα με Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να γίνετε πολύ εκκεντρική και να πειραματίζεστε σε πολλών ειδών εμπειρίες. Το ντύσιμό σας μερικές φορές είναι φευγάτο ή τα ενδιαφέροντά σας και τα χόμπι σας είναι πάντα ξεχωριστά από τους υπόλοιπους. Αγαπάτε με πάθος αλλά δεν το δείχνετε. Κυρίως, σας έλκουν ιδιόρρυθμοι ή ιδιαίτεροι σύντροφοι. Μερικές φορές αναλαμβάνετε και τον ρόλο της ψυχολόγου.

Σαν άνδρας με την Σελήνη στον Υδροχόο ψάχνετε μια μάλλον απελευθερωμένη σύντροφο, ιδιαίτερα στα σεξουαλικά θέματα. Προτιμάτε να είστε πρώτα φίλοι και μερικές φορές αργείτε κιόλας να ξεκινήσετε την σχέση σας, γιατί θέλετε να είστε σίγουροι για τα συναισθήματά σας. Τα δύο φύλα, πρέπει να αποφεύγετε να γίνεστε πολύ απρόσωποι και συναισθηματικά αποστασιοποιημένοι.

Έχετε κλίση στην πολιτική, την εκπαίδευση ή προς ενδιαφέροντα θέματα όπως η αστρολογία, η ψυχολογία και την τηλεόραση γιατί είναι ομαδική δουλειά. Πιθανόν να δείχνετε αυθεντικότητα, ευστροφία, εφευρετικότητα και επιστημονική ικανότητα. Η φαντασία σας είναι γόνιμη και έχετε αρκετή δημιουργική ενέργεια. Αν δεν είσαστε προσεκτικοί, η υπερβολική σας συναισθηματική ενέργεια που δεν διοχετεύεται και την κρατάτε μέσα σας μπορεί να σας φέρει προβλήματα στο νευρικό σύστημα.

Πάντα προτιμάτε το αντίθετο από τα καθιερωμένα και εκτιμάτε την προσωπική σας ανεξαρτησία. Είσαστε ιδεαλιστές και ανοιχτόμυαλοι, αλλά πίσω από τους φιλικούς και εξωστρεφείς τρόπους σας κρύβεται μια γενναία δόση εγωισμού. Πρέπει συνειδητά να ελέγξετε την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά γιατί μια είσαστε ζεστοί και μια απόμακροι και απρόβλεπτοι. Είναι αναγκαίο να εκπαιδευτείτε από μικρά παιδιά με ηθικές και φιλοσοφικές αρχές γιατί με αυτόν τον τρόπο λειτουργείτε καλύτερα.

Είσαστε ανθρωπιστές, φιλικοί και γεμάτοι καλοσύνη για τους γύρω σας. Η ανάγκη σας για συναισθηματική ανεξαρτησία μπορεί να οδηγήσει σε μοναξιά και σε δυσκολία για συναισθηματικές σχέσεις. Μπορεί να καίγεστε και να δείχνετε αδιάφοροι και απορριπτικοί. Η αισθηματική σας φύση είναι ψυχρή, επειδή δεν καταλαβαίνετε τις συναισθηματικές ανάγκες των άλλων. Συμπεριφέρεστε θερμά και φιλικά αλλά χωρίς να είστε ιδιαίτερα κοντά στον άλλον.

Βλέπετε την μητέρα σας ως φίλο και σύντροφο. Σας ανάθρεψε για να σταθείτε στα δικά σας πόδια. Πολλές φορές με τον τρόπο της ήταν απούσα από την ζωή σας και ίσως να μην σας είχε προστατέψει σε ψυχολογικό επίπεδο. Πιθανόν να είναι η ανθρωπίστρια μητέρα που σας έκανε να τρέχετε για όλον τον κόσμο. Δεν είναι μητέρα σαν τις άλλες στην γενικότερη συμπεριφορά.

Μάθε κι εσύ που έχεις τη Σελήνη σου στην δωρεάν εφαρμογή του Astrology.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved