Η Σελήνη στον Αιγόκερω

Θέλετε να σας αναγνωρίζουν ως σημαίνοντα και ισχυρά άτομα

Η Σελήνη στον Αιγόκερω

Η Σελήνη στον Αιγόκερω παραδοσιακά λέγεται ότι είναι σε αδυναμία, σε αντίθεση με τον θερμό γεμάτο φροντίδα Καρκίνο. Η σεληνιακή αυτή θέση τονίζει την επιφυλακτικότητα και την ψυχρότητα. Είστε ντροπαλοί και ανασφαλείς σχετικά με την αξία σας. Μπορεί να έχετε πολλούς υποσυνείδητους φόβους και μπορεί να φανείτε υπέρ-ευαίσθητοι σε πραγματικές ή φανταστικές προσβολές.

Θέλετε να σας αναγνωρίζουν ως σημαίνοντα και ισχυρά άτομα. Συναισθηματικά, είστε υπερευαίσθητοι και ταυτόχρονα επικρίνετε τους άλλους. Ωστόσο, είστε ακούραστοι και πολύ διακριτικοί, όταν κάτι σας ενδιαφέρει ή σας αφορά.

Προσπαθείτε να δικαιώσετε τον εαυτό σας με το να λειτουργείτε με προσωπική αξιοπρέπεια και να πετύχετε με την μεγάλη φιλοδοξία σας. Συχνά δεν είστε ούτε συμπονετικοί, ούτε πολύ ευσυγκίνητοι. Όλως περιέργως, οι γυναίκες φαίνεται να ελέγχουν αυτή την Σελήνη καλύτερα από τους άνδρες.

Το μυαλό σας αντιδρά γρήγορα σε αισθητηριακές εντυπώσεις, αλλά πολλές φορές με θυμό ή ανταγωνισμό. Ο συνδυασμός του Κρόνου, κυβερνήτη του Αιγόκερω, με τη Σελήνη μπορεί να αντικατοπτρίζει μια τάση για σκυθρωπότητα, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε δημοτικότητα ή ακόμα και σε αρνητική φήμη.

Η προσγειωμένη αίσθηση της Σελήνης στον Αιγόκερω, όταν σχηματίζει καλές όψεις στο γενέθλιο χάρτη, μπορεί να δώσει ικανότητα για ηγεσία και διοίκηση. Αντίθετα, οι δύσκολες όψεις συχνά καταλήγουν σε μια έλλειψη δημιουργικής ενέργειας, παρόλο που η φιλοδοξία είναι δυνατή. Αν δεν μάθετε να χειρίζεστε αυτή την θέση, μπορεί να έχετε κλίση προς αλκοολισμό, μια εγκατάλειψη στις ορέξεις ή μια υπολογισμένη ανάγκη να αποκτήσετε δύναμη με οποιοδήποτε τίμημα, και χωρίς ενδιαφέρον για τους άλλους. Κάνετε εύκολα εχθρούς, είτε το αξίζετε είτε όχι, και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με την υπόληψη σας.

Μάθε κι εσύ που έχεις τη Σελήνη σου στην δωρεάν εφαρμογή του Astrology.gr

Η Σελήνη στον Αιγόκερω δείχνει μια ισχυρή γονική επίδραση. Η μητέρα σας μπορεί να ήταν αρκετά παραδοσιακή και συντηρητική στην ανατροφή σας. Υπήρξε πρακτική και ικανή, κοινωνική και σας ενθάρρυνε να πετύχετε σε κάθε σας προσπάθεια.

Είστε επιφυλακτικοί σε οικονομικά θέματα και έχετε κοινό νου και πρακτική ικανότητα. Τα χαρακτηριστικά αυτά μπορούν να φτάσουν στα άκρα, με τάση προς την υπέρ-επιφυλακτικότητα, την κατήφεια και την λιτότητα. Το να βγάλουμε έξω την ευαισθησία μας όμως και να την βάλουμε στην βιτρίνα δεν είναι κάτι που μας ωφελεί οργανικά. Το να εκθέσουμε τον ψυχισμό μας οπωσδήποτε μας πειράζει. Γιατί αυτό γίνεται με την Σελήνη στο σπίτι του Κρόνου που νοιώθει ακριβώς την σκληράδα που αντιμετωπίζει η ευαισθησία ενός ανθρώπου, όταν βγει στην κοινωνία. Συχνά η τελειομανία σας βγαίνει στη δουλειά σας κι όταν αυτή δεν υπάρχει ζείτε μια αίσθηση φθοράς και ματαιότητας.

Χρειάζεται να καλλιεργήσετε ζεστασιά και τρυφερότητα. Πρέπει να μάθετε ότι το να δίνετε ελεύθερα, χωρίς να περιμένετε κάποιο αντάλλαγμα, μπορεί να είναι πιο ικανοποιητικό από το να έχετε ιδιοτελείς απαιτήσεις από τους άλλους. Στην δουλειά δείχνετε προσήλωση, μπορεί να αναλάβετε υπευθυνότητες και να πετύχετε ψηλές θέσεις με τις επίμονες προσπάθειες σας.

Γυναίκες με Σελήνη στον Αιγόκερω τείνουν να πέφτουν στις «μαύρες τους» και να νοιώθουν ότι «κανένας στον κόσμο δεν με αγαπάει». Είναι φοβερά αξιοπρεπείς και το κριτήριο για να βρουν σύντροφο είναι η επαγγελματική του ικανότητα. Είναι πάντα κομψές και τις περισσότερες φορές είναι αδύνατες και ψιλόλιγνες.

Ο άνδρας με τη Σελήνη στον Αιγόκερω ψάχνει για σύντροφο που μπορεί να προωθήσει τις κοινωνικές του φιλοδοξίες, να κρατάει ένα άνετο σπίτι και να φέρνει βόλτα τον οικογενειακό λογαριασμό στην Τράπεζα.

Μάθε κι εσύ που έχεις τη Σελήνη σου στην δωρεάν εφαρμογή του Astrology.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved