Η Σελήνη στον Σκορπιό

Τα χαρακτηριστικά της Σελήνης στον Σκορπιό

Η Σελήνη στον Σκορπιό

Η Σελήνη στον Σκορπιό παραπέμπει στην αυτοσυντήρηση του ανθρώπου και συνδέεται με την λίμπιντο. Αν γεννηθήκατε με Σελήνη σε αυτή τη θέση, έχετε μέσα σας μεγάλα πάθη και πολύ πείσμα.

Τα συναισθήματα σας είναι υπερβολικά έντονα και συχνά βασίζονται στις σφοδρές επιθυμίες. Μπορεί να είστε ανυπόμονοι, κατσούφηδες και ακόμα σκυθρωποί. Πληγώνεστε εύκολα, γίνεστε ζηλιάρηδες, κρατάτε «μανιάτικο» και παίρνετε εκδίκηση. Συχνά, κρίνετε τους άλλους πολύ βιαστικά και νοιώθετε την ανάγκη να κυριαρχείτε, χρησιμοποιώντας διάφορα μέσα.

Δεν ανέχεστε εναντίωση ή παρεμβολή στους στόχους σας, αλλά συχνά θα κάνετε μεγάλες θυσίες, αν σας δείξουν καλοσύνη. Έχετε διευθυντικές ικανότητες, είστε πολυμήχανοι και με καλό επιχειρηματικό πνεύμα. Παρ' όλο που είστε απότομοι και παρορμητικοί, έχετε αυτοπεποίθηση και την ικανότητα να πετύχετε. Συνήθως αποκτάτε αυτό που κυνηγάτε, αν και υπάρχουν φορές που η νίκη σας είναι Πύρρεια.

Επειδή είστε κάπως ζηλιάρηδες, περήφανοι και κτητικοί, η θέση αυτής της Σελήνης δεν υπόσχεται έναν αρμονικό γάμο. Η επιθυμία να κυριαρχείτε αντικατοπτρίζεται συχνά στην σχέση με τα παιδιά σας. Μπορεί να είναι αποτέλεσμα της κυριαρχίας απ έναν γονιό ή της μεγάλης εξιδανίκευσης ενός γονιού, συνήθως της μητέρας. Με αυτή την σεληνιακή θέση, ως μητέρα ενδεχομένως να είστε υπερβολικά κτητική και να έχετε πρόβλημα να αφήσετε ελεύθερο το παιδί σας, ιδιαίτερα αν είναι αγόρι.

Προσηλώνεστε να τελειώσετε και να απολαύσετε κάθε πρόγραμμα, το οποίο υιοθετείτε και όταν είστε έτσι απορροφημένοι, φαίνεστε σαν να μην έχετε καθόλου συμπόνια. Η προσωπικότητά σας έχει βάθος, έχετε οξύ έστικτο ώστε να αντιλαμβάνεστε τον χαρακτήρα των άλλων. Συχνά σας αρέσει να διερευνάτε και άγνωστους τομείς, να ψάχνετε σε βάθος και σας αρέσει να λύνετε μυστήρια.

Θεωρείτε τις αισθήσεις ως όργανα ηδονής, παρά ως γνώση, ανταποκρινόμενοι με ένταση και πάθος στην ζωή και στο σεξ. Η ικανότητά σας για παρατήρηση είναι ατελείωτη. Η δύναμη της θέλησης που διαθέτετε είναι κρυμμένη, αλλά όταν τη χρησιμοποιείτε, έχετε θεαματικά αποτελέσματα.

Η αρνητική χρήση της Σελήνης στον Σκορπιό μπορεί να οδηγήσει σε σεξουαλικές υπερβολές, διαστροφές ή μεγάλη συστολή. Η μεγαλύτερη σας ανάγκη είναι να μάθετε να συγχωράτε και να ξεχνάτε, καθώς και να ελέγχετε τα δυνατά βαθιά συναισθήματά σας. Εφ' όσον οι αισθήσεις σας είναι τόσο σημαντικές, θα πρέπει να τις ακούτε. Είστε πολύ αφοσιωμένοι στο σπίτι σας και ένα μεγάλο ταλέντο είναι η μαγειρική.

Οι γυναίκες με Σελήνη στον Σκορπιό είστε πολύ γοητευτικές, με ματιά γεμάτη πάθος και ένταση. Ντύνεστε κομψά, αν και μερικές από εσάς τείνετε στο πιο προκλητικό στιλ για να εκφράσετε έμμεσα τη σεξουαλικότητά σας. Απολαμβάνετε το σεξ και αν υπάρχουν πλανητικές όψεις στο ωροσκόπιό σας, έχετε ροπή στην πολυγαμία ή ικανοποιείστε δύσκολα

Ένας άντρας με αυτή την θέση ψάχνει για μια αισθησιακή σύντροφο αλλά και αρκετά ήρεμη ώστε να την κατέχει και να την απολαμβάνει. Επειδή είναι μυστικοπαθής και πολύ ιδιωτικός, χρειάζεται μια διαισθητική σύντροφο για να μαντέψει τις διαθέσεις του.

Το μεγάλο σας πρόβλημα είναι η απολυτότητα που έχετε μέσα στις ερωτικές σας σχέσεις γιατί δεν ανέχεστε την απιστία και φτάνετε μέχρι την υπερβολή. Από την στιγμή που διαπιστώνετε ότι ο σύντροφός σας δεν είναι εντάξει δεν γίνεται να τον συγχωρήσετε. Συναισθηματικά παγώνετε και μόλις πληγώνεστε δράτε με επιθετικότητα και εκδικητικότητα.

Σα δουλειά σας έλκουν τα οικονομικά, τα μεσιτικά, οι ασφάλειες, η ιατρική αλλά κυρίως η χειρουργική.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved