Ο Ήλιος στο ζώδιο του Καρκίνου

Ο Ήλιος βρίσκεται στον Καρκίνο από 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Ο Ήλιος στο ζώδιο του Καρκίνου

Το σύμβολο του Καρκίνου είναι ή ένα καβούρι ή αποτελείται από δυο κύκλους που ο καθένας συνδέεται με ένα ημικύκλιο, τοποθετημένα έτσι ώστε το ένα να είναι πάνω και το άλλο κάτω, πράγμα που εδώ συμβολίζει πως οτιδήποτε δίδεται, δεν χάνεται αλλά φυλάσσεται για τροφή στο πνεύμα και στη ζωτική δύναμη.

Είναι παρορμητικό, υδάτινο και θετικό

Μέρος του σώματος: Στήθος, Στομάχι και πεπτικό σύστημα

Πλανήτης: Ο Καρκίνος κυβερνάται από την Σελήνη

Φυσικός οίκος: 4ος

Ποιότητα-στοιχείο: Είναι παρορμητικό, υδάτινο και αρνητικό

Αριθμός: 2

Ημερομηνίες: Ο Ήλιος είναι στον Καρκίνο από 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Μέταλλο: Ασήμι

Ημέρα: Δευτέρα

Χρώμα: Λευκό, Ασημί, γαλαζοπράσινο

Ευαίσθητος (αντιλαμβάνεται τι γίνεται στο περιβάλλον χωρίς ιδιαίτερη λογική σκέψη), το τρεφόμενο ένστικτο, εκφράζει τις αρχές της μητρότητας γι’ αυτό τον λόγο προστατεύει ό, τι είναι γύρω του, κάνει επίμονες προσπάθειες να συγκρατήσει κάτι.

**Καρκίνε, σχεδιάσαμε για εσένα μια κούπα, ώστε να ξεκινάς την ημέρα σου με χαμόγελο! Απόκτησε την εδώ!**

Η οικογένεια είναι πολύ σημαντική και αρκετοί από αυτούς είναι προσκολλημένοι στην ιδέα της. Συνήθως έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την μητέρα του. Οι περισσότεροι κάνουν σε μικρή ηλικία δική τους οικογένεια.

Συμπεριφορά μεταβαλλόμενη, ρευστή και ευαίσθητη. Έχουν φαντασία, είναι υπεύθυνοι, συμπαθητικοί και ευγενικοί. Η ευγένεια όμως παύει να ισχύει, όταν οι Καρκίνοι είναι πληγωμένοι. Τότε επιτίθενται και προχωρούν σε δράση. Όταν θυμώνουν, μιλούν απότομα, εκδικητικά, συγχωρούν αλλά δεν ξεχνούν.

Το κατάλληλο ρήμα για τους Καρκίνους είναι το αισθάνομαι.

Ένα βασικό σημείο της ευαισθησίας τους είναι ότι πληγώνονται πάρα πολύ, όταν τους εμπαίζουν ή τους δυσφημούν ή τους κάνουν παρατηρήσεις.

Υπάρχει δυσκολία στο να καταλάβεις τους Καρκίνους, επειδή οι αντιδράσεις τους εξαρτώνται από τις διαθέσεις τους και συνεπώς δεν είναι σταθερές.

Συνήθως είναι ευχάριστοι στους άλλους, όταν νοιώθουν και οι ίδιοι ευτυχείς.

Οι Καρκίνοι δεν αποκαλύπτονται με ευχέρεια γιατί είναι άνθρωποι που φοβούνται την αποδοκιμασία και από τη φύση τους αρέσκονται στη μυστικότητα, χαρακτηριστικό στοιχείο των υδάτινων.

Πάντως, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια κερδίζουν εύκολα την εμπιστοσύνη των άλλων.

Οι γυναίκες Καρκίνοι είναι περισσότερο ευχαριστημένες, όταν τους αναθέτουν την φροντίδα πραγμάτων ή ανθρώπων γιατί παρουσιάζουν τάσεις και παρορμήσεις στο να προστατεύουν κάτι. Συνήθως, έχουν αύρα πολύ θηλυκή και ντύνονται πολύ κομψά. Όταν περνούν συναισθηματικές κρίσεις, έχουν ανάγκη κάποιον να τις ακούσει και να τις υποστηρίζει.

Στις ανάγκες των ανθρώπων που συναναστρέφονται ανταποκρίνονται διαισθητικά.

Είναι πιστοί και αισθηματικοί και θυμούνται κυρίως την ευγένεια που τους προσφέρουν οι άλλοι.

Αν έχουν να διαλέξουν μεταξύ παθητικής αντίστασης ή ενεργητικής θα προτιμήσουν την πρώτη.

Αναχαίτιση των φυσικών τάσεων θα προκληθούν, αν υποβληθεί σε μια ζωή που απαιτεί υπερβολικό ορθολογισμό, δίχως κανένα σύντροφο για στήριγμα. Όταν οι δαγκάνες του δεν φαίνονται, θα δαγκώσει και θα πονέσει τον άλλον.

Αρκετοί Καρκίνοι αυτοθυσιάζονται στον βωμό της αγάπης. Μπορεί να γίνουν υπερβολικά κτητικοί και ταυτόχρονα να μην αποκαλύπτονται σε αυτούς που αγαπούν επειδή θέλουν να νοιώθουν προστατευμένοι.

Το παιδί Καρκίνος είναι αξιαγάπητο, γιατί συνήθως είναι αφοσιωμένο στο σπίτι και στους γονείς του. Όταν είναι άτακτο, χρειάζεται να του κεντρίσετε τα συναισθήματά του παρά την λογική του. Υπακούει πιο εύκολα, όταν του πείτε «η μανούλα θα στεναχωρηθεί, αν κάνεις αυτό ή εκείνο». Αν και έχει μια τάση να δαγκώνει, αυτοί που έχουν αναλάβει την ανατροφή του θα πρέπει να σκέφτονται δυο φορές προτού ανταποδώσουν το «τσίμπημα». Οι πληγές μένουν βαθειά, τις θυμάται και τις κρατάει μέσα του. Η συχνή παράκληση του να ακούει παραμύθια ή αληθινές ιστορίες, θα πρέπει κατά το δυνατό να εισακούεται, γιατί η ζωηρή φαντασία του χρειάζεται ένα κανάλι για να διοχετευτεί.

Διάβασε τώρα και τη Μηνιαία Πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Βασική αρχή

Ο Καρκίνος αντιπροσωπεύει το ισχυρό συναίσθημα (όσο αφορά την καθημερινότητα) την οικογένεια, μεγάλη ευαισθησία και διαίσθηση.

Αρρώστιες

Συχνά παρουσιάζονται προβλήματα πέψης και γαστρικά έλκη. Ευαισθησία στο στήθος, κυρίως για τις γυναίκες.

Εργασία

Γενικά, όλες οι απασχολήσεις που αφορούν οικογένεια, νοικοκυριό και το σπίτι. Μαγειρική και φροντίδα όλων των ειδών.

Επαγγέλματα

Φύλακας, φούρναρης, τροφοδότης, μάγειρας, γαλακτοπώλης, πλασιέ, μαιευτήρας, μαία, υδραυλικός, ωκεανολόγος, ιχθυολόγος, σερβιτόρος, πολιτικός, ναυτικός, προμηθευτής, πλοιοκτήτης.

Χόμπι

Οι γυναίκες Καρκίνοι είναι πολύ θηλυκές και τους αρέσει το ράψιμο ή το πλέξιμο. Οι άνδρες απολαμβάνουν σπιτικές βραδιές. Ασχολούνται με συλλογές σπάνιων αντικειμένων ή γραμματοσήμων ή φωτογραφιών. Τους αρέσει οτιδήποτε έχει σχέση με την θάλασσα, όπως ιστιοπλοΐα, κολύμπι, ψάρεμα, βόλτες στην παραλία η βαρκάδα.

Θέματα που υπάγονται στον Καρκίνο με δείκτη την Σελήνη

Τόποι ανάπαυσης και ξεκούρασης, αντίκες, πλοία, τροφοδοσία, τάφοι, σπίτια, περίπτερα, θάλασσα, οι μάζες, η μήτρα, πλημμύρες, γενικά οι γυναίκες, νοικοκυρά, μητέρα, νοσοκόμα, ναυτικός.

**Μάθε πως θα εξελιχθούν οι επόμενοι μήνες, απόκτησε τώρα την προσωπική σου πρόβλεψη**

Θετικά χαρακτηριστικά του Καρκίνου

Ακλόνητος, διαισθητικός, μητρικός, συμπονετικός, συναισθηματικός, καλή μνήμη, παραδοσιακός.

Αρνητικά χαρακτηριστικά του Καρκίνου

Μελαγχολικός, εύθικτος, πληγώνεται εύκολα, αρνητικός, χειριστικός, τεμπέλης, ατομιστής, πολύ επιφυλακτικός.

Διάσημοι Καρκίνοι Έλληνες: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Σταύρος Νιάρχος, Στέφανος Στεφανόπουλος, Χαρίλαος Τρικούπης, Δέσποινα Βανδή, Κάτια Ζυγούλη.

Ξένοι: Ιούλιος Καίσαρας, Έρνεστ Χεμινγουέι, Νέλσον Μαντέλα, Πριγκίπισσα Νταιάνα, Πρίγκιπας Ουίλιαμ, Τομ Κρούζ, Χάρισον Φορντ, Μέριλ Στριπ, Δαλάι Λάμα, Τζόρτζιο Αρμάνι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved