Τρίτη 27 Ιουνίου 2017
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 06° 19' 06" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 26° 54' 10" ΛΕΩΝ
ΕΡΜΗΣ - 13° 47' 12" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 22° 10' 41" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 15° 14' 53" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΔΙΑΣ - 13° 42' 19" ΖΥΓΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 23° 36' 15" ΤΟΞΟΤΗΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 27° 59' 38" ΚΡΙΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 14° 13' 49" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 18° 25' 45" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 28° 51' 36" ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιο του Καρκίνου

Αρκετοί Καρκίνοι αυτοθυσιάζονται στον βωμό της αγάπης.

Ο Ήλιος στο ζώδιο του Καρκίνου

 

Ο συμβολισμός του Καρκίνου είναι ή ένα καβούρι ή αποτελείται από δυο κύκλους που ο καθένας συνδέεται με ένα ημικύκλιο, τοποθετημένα έτσι ώστε το ένα να είναι πάνω και το άλλο κάτω, πράγμα που εδώ συμβολίζει πως οτιδήποτε δίδεται, δεν χάνεται αλλά φυλάσσεται για τροφή στο πνεύμα και στην ζωτική δύναμη.

Είναι παρορμητικό, υδάτινο και θετικό

Μέρος του σώματος: Στήθος, Στομάχι και πεπτικό σύστημα

Πλανήτης: Ο Καρκίνος κυβερνάται από την Σελήνη

Φυσικός οίκος: 4ος

Ποιότητα-στοιχείο: Είναι παρορμητικό, υδάτινο και αρνητικό

Αριθμός: 2

Ημερομηνίες: Ο Ήλιος είναι στον Καρκίνο από 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Μέταλλο: Ασήμι

Ημέρα: Δευτέρα

Χρώμα: Λευκό, Ασημί, γαλαζοπράσινο

Ευαίσθητος (αυτός που αντιλαμβάνεται τι γίνεται στο περιβάλλον χωρίς ιδιαίτερη λογική σκέψη), το τρεφόμενο ένστικτο, εκφράζει τις αρχές της μητρότητας γι’ αυτό τον λόγο προστατεύει ό, τι είναι γύρω του, προσπάθειες επίμονες με σκοπό να συγκρατήσουν κάτι.

Η οικογένεια γι’ αυτούς είναι πολύ σημαντική και αρκετοί από αυτούς είναι προσκολλημένοι στην ιδέα της. Συνήθως έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με την μητέρα τους. Οι περισσότεροι κάνουν σε μικρή ηλικία δική τους οικογένεια.

Συμπεριφορά μεταβαλλόμενη, ρευστή και ευαίσθητη. Έχουν φαντασία, είναι υπεύθυνοι, συμπαθητικοί και ευγενικοί. Η ευγένεια όμως παύει να ισχύει, όταν οι Καρκίνοι είναι πληγωμένοι, τότε επιτίθενται και προχωρούν σε δράση. Τις στιγμές που οι Καρκίνοι βρίσκονται σε θυμό μιλούν απότομα, εκδικητικά, συγχωρούν αλλά δεν ξεχνούν.

Το κατάλληλο ρήμα για τους Καρκίνους είναι το αισθάνομαι.

Ένα βασικό σημείο της ευαισθησίας τους είναι, ότι πληγώνονται πάρα πολύ, όταν τους εμπαίζουν ή τους δυσφημούν ή τους κάνουν παρατηρήσεις.

Υπάρχει δυσκολία στο να καταλάβεις τους Καρκίνους, επειδή οι αντιδράσεις τους εξαρτώνται από τις διαθέσεις τους και συνεπώς δεν είναι σταθερές.

Συνήθως είναι ευχάριστοι στους άλλους, όταν νοιώθουν και οι ίδιοι ευτυχείς.

Οι Καρκίνοι δεν αποκαλύπτουν με ευχέρεια τους εαυτούς τους και διότι είναι άνθρωποι που φοβούνται την αποδοκιμασία και διότι εκ φύσεως αρέσκονται στη μυστικότητα, χαρακτηριστικό στοιχείο των υδάτινων.

Πάντως, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια κερδίζουν εύκολα την εμπιστοσύνη των άλλων.

Οι γυναίκες Καρκίνοι είναι περισσότερο ευχαριστημένες, όταν τους αναθέτουν την φροντίδα πραγμάτων ή ανθρώπων γιατί παρουσιάζουν τάσεις και παρορμήσεις στο να προστατεύουν κάτι. Συνήθως, έχουν αύρα πολύ θηλυκή και ντύνονται πολύ κομψά. Όταν περνούν συναισθηματικές κρίσεις, έχουν ανάγκη κάποιον να τους ακούσει και να τους υποστηρίξει.

Στις ανάγκες των ανθρώπων που συναναστρέφονται ανταποκρίνονται διαισθητικά.

Είναι πιστοί και αισθηματικοί και θυμούνται κυρίως την ευγένεια που τους προσφέρουν οι άλλοι.

Αν έχουν να διαλέξουν μεταξύ παθητικής αντίστασης ή ενεργητικής θα προτιμήσουν την πρώτη.

Αναχαίτιση των φυσικών τάσεων θα προκληθούν, αν υποβληθεί σε μια ζωή που απαιτεί υπερβολικό ορθολογισμό, δίχως κανένα σύντροφο για στήριγμα. Όταν οι δαγκάνες του δεν φαίνονται, θα δαγκώσει και θα πονέσει τον άλλον.

Αρκετοί Καρκίνοι αυτοθυσιάζονται στον βωμό της αγάπης. Μπορεί να γίνουν υπερβολικά κτητικοί και ταυτόχρονα να μην αποκαλύπτονται σε αυτούς που αγαπούν επειδή θέλουν να νοιώθουν προστατευμένοι.

Το παιδί Καρκίνος είναι αξιαγάπητο, γιατί συνήθως είναι αφοσιωμένο στο σπίτι και στους γονείς του. Όταν είναι άτακτο χρειάζεται να του κεντρίσετε τα συναισθήματά του παρά την λογική του. Υπακούει ποιο εύκολα, όταν του πείτε «η μανούλα θα στεναχωρηθεί, αν κάνεις αυτό ή εκείνο». Αν και έχει μια τάση να δαγκώνει, αυτοί που έχουν αναλάβει την ανατροφή του θα πρέπει να σκέφτονται δυο φορές προτού ανταποδώσουν το «τσίμπημα». Οι πληγές μένουν βαθειά, τις θυμάται και τις κρατάει μέσα του. Η συχνή παράκληση του να ακούει παραμύθια ή αληθινές ιστορίες, θα πρέπει κατά το δυνατό να εισακούεται, γιατί η ζωηρή φαντασία του χρειάζεται ένα κανάλι για να διοχετευτεί.

Βασική αρχή

Ο Καρκίνος αντιπροσωπεύει το ισχυρό συναίσθημα (όσο αφορά την καθημερινότητα στην ζωή) την οικογένεια, μεγάλη ευαισθησία και διαίσθηση.

Αρρώστιες

Συχνά παρουσιάζονται προβλήματα πέψης και γαστρικά έλκη. Ευαισθησία στο στήθος, κυρίως για τις γυναίκες.

Εργασία

Γενικά, όλες οι απασχολήσεις που αφορούν οικογένεια, νοικοκυριό, και το σπίτι. Μαγειρική και φροντίδα όλων των ειδών

Επαγγέλματα

Φύλακας, φούρναρης, τροφοδότης, μάγειρας, γαλακτοπώλης, πλασιέ, μαιευτήρας, μαία, υδραυλικός, ωκεανολόγος, ιχθυολόγος, σερβιτόρος, πολιτικός, ναυτικός, προμηθευτής. πλοιοκτήτης.

Χόμπι

Οι γυναίκες Καρκίνοι είναι πολύ θηλυκές και τους αρέσει το ράψιμο ή το πλέξιμο. Στους άνδρες αρέσουν οι σπιτικές βραδιές. Ασχολούνται με συλλογές σπάνιων αντικειμένων ή γραμματοσήμων ή φωτογραφιών. Τους αρέσει οτιδήποτε έχει σχέση με την θάλασσα, όπως ιστιοπλοΐα, κολύμπι, ψάρεμα, βόλτες στην παραλία η βαρκάδα.

Θέματα που υπάγονται στον Καρκίνο με δείκτη την Σελήνη

Τόποι ανάπαυσης και ξεκούρασης, αντίκες, πλοία, τροφοδοσία, τάφοι, σπίτια, περίπτερα, θάλασσα, οι μάζες, η μήτρα, πλημμύρες, γενικά οι γυναίκες, νοικοκυρά, μητέρα, νοσοκόμα, ναυτικός.

Θετικά χαρακτηριστικά του Καρκίνου

Ακλόνητος, διαισθητικός, μητρικός, συμπονετικός, συναισθηματικός, καλή μνήμη, παραδοσιακός.

Αρνητικά χαρακτηριστικά του Καρκίνου

Μελαγχολικός, εύθικτος, πληγώνεται εύκολα, αρνητικός, χειριστικός, τεμπέλης, ατομιστής, πολύ επιφυλακτικός.

Διάσημοι Καρκίνοι Έλληνες: Αλίκη Βουγιουκλάκη,, Σταύρος Νιάρχος, Στέφανος Στεφανόπουλος, Χαρίλαος Τρικούπης, Δέσποινα Βανδή, Βίκυ Καγιά, Κάτια Ζυγούλη.

Ξένοι: Ιούλιος Καίσαρας, Έρνεστ Χεμινγουέι, Νέλσον Μαντέλα, Πριγκίπισσα Νταιάνα, Πρίγκιπας Ουίλιαμ, Τομ Κρούζ, Χάρισον Φορντ, Μέριλ Στριπ, Δαλάι Λάμα, Τζόρτζιο Αρμάνι.

 

 

SHARES
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης