ΖΥΓΟΣ Ημερήσιες Προβλέψεις
Tweet

Γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη 

24 Σεπτεμβρίου 2014   

Γενικά: Αναζητάς όπου και αν είσαι να μιλάς και να επικοινωνείς επί ίσοις όροις και αυτό με τον τρόπο σου θα το εξελίξεις. Η φθινοπωρινή Ισημερία που έγινε εχτές και επηρέασε κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες μόλις ημέρες όπως επίσης και η σημερινή Νέα Σελήνη θα βγάλει από μέσα σου μια δύναμη πολύ εξισορροπημένη και συγχρόνως αρκετά μεγάλη. Επειδή θα διαισθάνεσαι τις ανάγκες των άλλων ατόμων, θα δουλέψει περισσότερο το Εμείς από το Εγώ.
Ερωτικά: Θέλεις να μοιραστείς τα πάντα και πάνω από όλα δίκαια. Αν έχεις δουλέψει ιδιαιτέρα με το άτομο που είστε μαζί ή για την σχέση σου σε ατομικό επίπεδο θα ευχαριστηθείς από τις εξελίξεις γιατί οι προσπάθειες σου θα πιάσουν τόπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Ξεκινάς από την αρχή και νιώθεις ότι άνετα μπορείς να αλλάξεις σελίδα, αρκεί να έχεις βρει ήδη κάτι καινούργιο για να μην πλήττεις. Τα προσόντα σου είναι πολλά. Μην φοβηθείς να τα δείξεις ή να κάνεις πίσω επειδή έχεις ανάγκη κάποιες συνεργασίες..

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

open

Close

Astrology © 2014 - All Rights Reserved | Επικοινωνία | Όροι Χρήσης
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που διαχειρίζεται η DPG DIGITAL MEDIA.

Κάνε το αγαπημένο σου site Homepage