Οι συμβουλές μιας Παρθένου στα άλλα ζώδια

Τι μπορεί να συμβουλεύσει ή να υποδείξει η Παρθένος στους υπόλοιπους του ζωδιακού;

Οι συμβουλές μιας Παρθένου στα άλλα ζώδια

Ας δούμε τι έχει να τους πει, σύμφωνα με τη δική της ιδιοσυγκρασία, που είναι επικριτική, καυστική και λογική.

ΚΡΙΟΣ
Μην το πάρεις ανταγωνιστικά γιατί διαφέρουμε πολύ στον τρόπο σκέψης, αλλά στάσου λίγο πριν πράξεις και βάζε που και που φρένο. Δίνε μας το σύνθημα αλλά άσε το παρασύνθημα και συγκρατήσου. Η παρόρμησή σου δεν οδηγεί πάντα σε ένα νικηφόρο τερματισμό.

ΤΑΥΡΟΣ
Γήινε φίλε μου, αν μου επιτρέπεις και δεν πεισμώσεις, σου προτείνω να χαλαρώνεις λίγο στο κυνήγι των απολαύσεων και των αγαθών. Είσαι τόσο αφοσιωμένος σε αυτά, που χάνεται η πρακτική σου θεώρηση και διάκριση. Μην αγχώνεσαι για την ποσότητα αλλά για την ποιότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ξέρεις πόσο εκτιμώ την ευστροφία και τη γρήγορη αντίληψή σου που μοιραζόμαστε λόγω του κυβερνήτη μας. Ζηλεύω τα επικοινωνιακά σου τερτίπια αλλά η επιπολαιότητά σου κουράζει και σου αφαιρεί κύρος. Γίνε πιο συγκεκριμένος και σαφής και παίρνε τα ρίσκα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπώ την ευαισθησία σου και κατανοώ την ανασφάλειά σου. Σε βρίσκω έντιμο και ειλικρινή αλλά σε συμβουλεύω να μην προσπαθείς να φέρεσαι σαν έφηβος, τη στιγμή που έχεις επιλέξει να ζεις σαν ενήλικας. Ξεμπερδέψου και μην κρύβεσαι πίσω από τις ανάγκες σου.

Διάβασε επίσης: Πώς θα ρίξεις την Παρθένο;

ΛΕΩΝ
Θα προσπαθήσω να είμαι λακωνικός μαζί σου για να αποφύγω τους αλαζονικούς μορφασμούς σου. Οι παραστάσεις σου δεν μπορεί να είναι πάντα sold out. Σε κάποιους δεν αρέσει η υπόθεση, γι' αυτό δείξε μεγαλοψυχία και όχι τη δήθεν απαξίωσή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το ότι βγάζουμε το φίδι από την τρύπα λόγω της πρακτικής και μεθοδικής μας ικανότητας, δεν μπορεί να μας έχει διαρκώς στις επάλξεις της υπηρεσίας. Γινόμαστε βαρετοί και ακόμα και το χιούμορ μας αποτελεί μια εκτόνωση στις εμμονές μας. Ας χαλαρώσουμε κι ας γίνουμε λίγο Τοξότες!

ΖΥΓΟΣ
Είσαι δίκαιος άνθρωπος αλλά γίνεσαι αφελής. Χρειάζεσαι μαθήματα ψυχραιμίας μπροστά σε μια δύσκολη ή πιεστική κατάσταση γιατί η ακαταστασία σου ασχημαίνει τα πάντα. Η αρμονία δεν είναι το ζητούμενο γιατί την έχεις. Η ισορροπία θα πρέπει να είναι ο στόχος σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή σου η μανία να ελέγχεις όλους και όλα, ξεπερνά και τη δική μου διάθεση για τήρηση των λεπτομερειών. Κράτα αποστάσεις από τα χαμηλά σου ένστικτα και μην λειτουργείς εξουσιαστικά. Άσε τους άλλους να έλκονται χωρίς να τους μαγνητίζεις βίαια για να μπορείς να ελέγχεις την πραγματική σου δύναμη.

Διάβασε επίσης: Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Παρθένοι;

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δεν θα μπορούσα να πάω μαζί σου διακοπές ούτε να συμβιώσω εύκολα, αλλά οφείλω να αναγνωρίσω ότι θα σε προτιμούσα σε μια στιγμή απόγνωσης και φιλοσοφικής ανάλυσης. Είσαι η χαρά της ζωής αλλά σου ξεφεύγει το νόημα. Είναι ωραίο το ταξίδι αλλά και ο προορισμός θα πρέπει να γίνει το ζητούμενό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είσαι ο αγαπητός μου, αυτός που ταιριάζω περισσότερο και σε κατανοώ πλήρως. Όμως, κάνεις πολλά για να δείξεις αυτό που δεν είσαι και λιγότερα για να δείξεις αυτό που είσαι. Μην αναλώνεσαι για να αποδείξεις την αξία σου. Αναλώσου για να αξίζεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μου αρέσουν οι θεωρίες σου γιατί εγώ μπορώ να τις κάνω πράξη. Όταν εφαρμοστούν όμως δεν αποδέχεσαι σχεδόν ποτέ την πρόσκληση των εγκαινίων. Το δυνατό μυαλό σου μην το αφήνεις χωρίς συναίσθημα. Δεν μπορείς να είσαι παντού και πουθενά.

ΙΧΘΥΕΣ
Απέναντί μου, συμπληρωματικέ μου, προσγειώνεσαι από μένα και εγώ παύω να είμαι τόσο τραχύς από σένα. Η εκστατική σου άφεση όμως στα πάντα, ντύνεται με δημιουργία και ξεγυμνώνεται από πλάνη. Πάψε να φαντάζεσαι, ακόμα και όταν κάτι έχει οριστικοποιηθεί.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved