Δίδυμοι: Τα 7 must για να κυριαρχήσεις στη ζωή σου

Οι 7 αρχές που πρέπει να εφαρμόσει ένας Δίδυμος για να γίνει ευτυχισμένος στη ζωή του

Δίδυμοι: Τα 7 must για να κυριαρχήσεις στη ζωή σου

Πολυτάλαντε, επιδέξιε και χαρούμενε Δίδυμε η ζωή είναι βιβλίο με πολύχρωμες σελίδες δίπλα σε ζωηρές ιστορίες μαζί με αναρίθμητες εμπειρίες και πολλές συγκινήσεις που αξίζεις να ζήσεις με υγεία, χαρά και ευτυχία. Προσωπικά για σένα παρατίθενται 7 κλειδιά ώστε να μπορέσεις να τη ζήσεις στο έπακρο.

Κλειδί 1: Ασχολήσου με κάτι που νοητικά ή σωματικά θα σου προσφέρει τη δυνατότητα να κινείσαι ελεύθερα και θα έχει εναλλαγές.
Γεννημένος κάτω από την κυριαρχία του φτερωτού και πολύπλευρου Ερμή, η φύση σε έχει προικίσει με πολλά και διαφορετικά προτερήματα. Ξεχωρίζεις για την οξυδέρκεια, την αντίληψη, το επικοινωνιακό χάρισμα, την επιδεξιότητα, την ευελιξία και την αεικινησία σου και είσαι από τα πιο ταλαντούχα ζώδια του ζωδιακού. Για να αισθάνεσαι ευτυχής και ικανοποιημένος χρειάζεται το πολύπλευρο ταμπεραμέντο σου να μπορεί να διοχετευτεί σε τομείς και δραστηριότητες που θα σου δίνουν τη δυνατότητα καθημερινά να μαθαίνεις νέα πράγματα ή πρόσωπα και θα ανοίγουν το δρόμο σε μια ατελείωτη ποικιλία πιθανών εμπειριών. Ο αθλητισμός, η δημοσιογραφία, η διδασκαλία, επαγγέλματα σε σχέση με τη νόηση, το εμπόριο, τα ταξίδια και τις μετακινήσεις, τις δημόσιες σχέσεις και την επαφή με κόσμο είναι μόνο μερικοί από τους τομείς που μπορούν να σου προσφέρουν την ικανοποίηση που ζητάς.

Κλειδί 2: Να βρίσκεσαι σε κίνηση έτσι θα δημιουργείς πολλές επιλογές και ευκαιρίες στην κάθε μέρα σου
Η φύση σου είναι η κίνηση και είτε πρόκειται για την εργασία σου, τις σχέσεις σου, τα ενδιαφέροντα σου ή την ύπαρξή σου η στατικότητα ή η μονομανία για σένα προσωπικά δεν μπορούν να φέρουν εξέλιξη. Αντίθετα, η πρόοδος στη ζωή σου θα έρχεται από τις ευκαιρίες που θα δημιουργεί η συνεχής κίνησή σου στους παραπάνω τομείς. Έκφρασε τις απόψεις σου, επικοινώνησε τις ιδέες σου, έλα σε επαφή με τους άλλους, «τρέξε» τα στοιχεία και τα δεδομένα κάθε τομέα της ζωή σου και η επιτυχία θα είναι ο δρόμος σου.

Κλειδί 3: Να δείχνεις ευελιξία αυτή θα φέρνει θετικές εξελίξεις στη ζωή σου
Ως ζώδιο του αέρα και μεταβλητό το πείσμα και η ξεροκεφαλιά ό,χι μόνο σου είναι ξένα, αλλά δεν μπορούν να φέρουν και επιτυχία στη ζωή σου. Αντίθετα, αξιοποιώντας την έμφυτη ικανότητα προσαρμογής σου στην αλλαγή θα μπορείς να κινηθείς με άνεση στις σφαίρες της επιτυχίας. Άλλαξε στρατηγική, προσέγγιση, τακτική ή οπτική γωνία όταν κάτι δεν αποδίδει και προσαρμόσου στις καταστάσεις που αλλάζουν και εξελίσσονται και θα δημιουργείς έτσι περισσότερες πιθανότητες για να πετύχεις οτιδήποτε!

Κλειδί 4: Βάζε στη ζωή σου ανθρώπους που νοητικά «τα βρίσκετε» και για βασικά θέματα «πατάτε» σε κοινούς δρόμους
Η διανόηση παίζει σημαντικό ρόλο σε κάθε πτυχή της ζωή σου. Στις σχέσεις σου το άλφα και το ωμέγα είναι η επικοινωνία και η εγκεφαλική σύνδεση, χωρίς αυτές δεν μπορούν εύκολα να προχωρήσουν. Το συναίσθημα δεν αποτελεί για σένα τον πιο εύκολο άλλο τον πιο δύσκολο δρόμο για να πλησιάσεις κάποιον ενώ μπορείς να πάθεις ασφυξία μέσα σε μια σχέση που είναι βαριά και δεν έχει «παιχνίδισμα», συνεχές ενδιαφέρον, ανταλλαγή απόψεων και ποικιλία ενδιαφερόντων που στην περίπτωσή σου σκοτώνουν την ανία στις σχέσεις. Κάθε σχέση για σένα είναι ένα ταξίδι όχι ένα λιμάνι και αν επιλέγεις ανθρώπους που έχουν ανάλογη στάση ζωής τόσο θα είσαι ευτυχισμένος μέσα σε αυτές.

Κλειδί 5: «Σβήνε» κάπου – κάπου τη μηχανή του νου σου έχει ανάγκη να ξεκουραστεί
Ως ζώδιο που εξουσιάζεται από τον νοητικό και αεικίνητο Ερμή για κάθε τι καταβάλλεις συνεχή και πνευματική προσπάθεια χωρίς όμως να δίνεις την ευκαιρία για ανάπαυση ή ανατραφοδότηση δυνάμεων στον εαυτό σου. Η διανοητική υπερκόπωση ή νοητική κατάπτωση συχνά κάνει την εμφάνισή της στη ζωή σου και είναι τότε που νιώθεις τα νεύρα σου «τσατάλια» ή αισθάνεσαι ότι ο νους σου δεν «κατεβάζει» φρέσκες ιδέες και είτε είσαι αγχωμένος είτε σε βασανίζουν αϋπνίες. Ο καλός ύπνος, λίγη ανάπαυση, ο καθαρός αέρας και η εναλλαγή τοπίων μπορεί να βοηθήσει και στη διατήρηση της ζωντάνιας σου μα πάνω από όλα της καλής σου υγείας. Πρόσεχε επίσης ζητήματα με τα χέρια, τους βραχίονες, τους ώμους, τους καρπιαίους και τους πνεύμονες.

Κλειδί 6: Επίλεγε τροφές για γερά... νεύρα!
Για τη διατήρηση της υγείας σου και ιδιαίτερα του νευρικού σου συστήματος σε συχνά διαστήματα η διατροφή σου πρέπει να περιέχει πρωτεΐνες, ασβέστιο και το ανόργανο άλας του ζωδίου σου, το χλωριούχο Κάλιο που βρίσκεται στα φρέσκα φασολάκια, τα σπαράγγια, το κουνουπίδι, τα παντζάρια, τον ανανά, τα ροδάκινα και τα δαμάσκηνα. Για ήρεμο ύπνο καλό είναι το δείπνο σου να περιέχει 60% υδατάνθρακες (ρύζι, πατάτες, μακαρόνια) ενώ μια φυσική πορτοκαλάδα είναι πολύ καλύτερη επιλογή από έναν καφέ, αλκοόλ ή τσιγάρο όταν είσαι αγχωμένος. Μεγάλη προσοχή δείξε στα γλυκά γιατί αν και προσφέρουν άμεση τόνωση του εγκεφάλου από την άλλη εξίσου γρήγορα μπορεί να έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα, δηλαδή νευρικότητα, υπνηλία και αδυναμία συγκέντρωσης. Προτίμησε να τρως ανά τρεις ώρες κάποιο γεύμα ώστε τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα σου να διατηρούνται σταθερά και μαζί με αυτά και τα νεύρα σου να είναι σε καλή κατάσταση.

Κλειδί 7: Μυστική πηγή ευεξίας στη δική σου ζωή είναι το χιούμορ
Πολλοί πιστεύουν ότι ζεις ανέμελα, με «τρέλα» και η ζωή σου είναι μια ανάλαφρη φυσαλίδα χωρίς έγνοιες και καημούς. Και πολλές φορές είναι. Όχι όμως πάντα. Η δυαδική σου φύση σε φέρνει σε επαφή τόσο με το άσπρο όσο και το μαύρο της ζωής, τόσο τη λύπη όσο και τη χαρά. Απλά, στη δική σου περίπτωση το ελιξίριό σου είναι το χιούμορ. Είναι το κοντάρι που ακόμα και όταν πατάς στο τεντωμένο σχοινί της ζωής σε βοηθά να τα καταφέρεις. Είναι η ασπίδα και το όπλο σου στη ζωή που μαζί με το πνεύμα σου σε βοηθά να χορεύεις με τις δυσκολίες και να βγαίνεις από αυτές! Πάντα να αξιοποιείς στη ζωή σου αυτό το θείο δώρο που η φύση σου έχει δώσει χωρίς φειδώ.

Διάβασε επίσης:

Ζώδια: Δίδυμοι από το Α έως το Ω

ΔΙΔΥΜΟΙ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved