10 Τρόποι για να κατακτήσετε το αντικείμενο του Πόθου σας: Ζυγός

Αισθάνονται πολύ πιο σίγουροι και ασφαλείς, όταν υπάρχει δίπλα τους κάποιος και δεν τους αρέσει καθόλου να είναι μόνοι τους

10 Τρόποι για να κατακτήσετε το αντικείμενο του Πόθου σας: Ζυγός

Και οι άντρες και οι γυναίκες του συγκεκριμένου ζωδίου θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως «σχεσάκηδες». Αισθάνονται πολύ πιο σίγουροι και ασφαλείς, όταν υπάρχει δίπλα τους κάποιος και δεν τους αρέσει καθόλου να είναι μόνοι τους. Μπορεί να κάνουν πολλές παραχωρήσεις και συμβιβασμούς για να διατηρηθεί μια σχέση (ή αυτό «περνούν» στο σύντροφο) και δεν αποφασίζουν ποτέ να χωρίσουν, αντίθετα ωθούν τον άλλο να το κάνει για να έχει και την τελική ευθύνη. Συχνά - πυκνά υπάρχει μία έτοιμη καβατζούλα σε περίπτωση που χρειαστεί (για να μην είναι μόνοι τις κρύες νύχτες του χειμώνα). Όμως, ανάλογα με το φύλο, οι διαφορές είναι αρκετές. Οι γυναίκες, πολύ δύσκολες στο οποιοδήποτε επίδοξο θαυμαστή, είναι ικανές να τον βάλουν να περπατήσει σε αναμμένα κάρβουνα (πάντα με γλυκύτητα), προκειμένου να πουν το «ναι» και σαφώς η εμφάνιση και το στυλ θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Από κει και πέρα, η ισοτιμία στη σχέση υφίσταται μόνο στα λόγια και ανάλογα τις περιστάσεις. Οι άντρες από την άλλη, αργούν να πάρουν πρωτοβουλίες και το «ναι μεν, αλλά» είναι μια φράση που επαναλαμβάνεται αρκετές φορές από τα χείλη τους ενώ η εμφάνιση δεν δείχνει να παίζει τον πρωταρχικό ρόλο. Μόλις όμως κάνουν σχέση, τότε το «είσαι ελεύθερη να αποφασίσεις, αυτό που θέλω εγώ» είναι μάλλον συνηθισμένο φαινόμενο.

Αν λοιπόν είστε αποφασισμένοι να κατακτήσετε «ένα παιδί της Αφροδίτης», καλού κακού ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω συμβουλές.

10 Tips για να κινήσετε το ενδιαφέρον ενός Ζυγού

1. Χρησιμοποιείστε όποιο έξυπνο κομπλιμέντο ξέρετε (είναι λίγο νάρκισσοι)

2. Συζητήστε για το πόσο πληγώνει τα μάτια σας η έλλειψη αισθητικής σε κάποιον

3. Πείστε τον ότι σιχαίνεστε τους τσακωμούς και τα ξεκατινιάσματα

4. Πάρτε πρωτοβουλίες και αποφάσεις (αν περιμένετε απ' αυτούς, θα πάρει χρόνο)

5. Δείξτε πρόθυμοι να τον συνοδεύσετε παντού (από τα ψώνια, μέχρι το γάμο της ξαδέλφης)

6. Ρωτήστε τον τι άρωμα χρησιμοποιεί

7. Μάθετε το σαβουάρ βιβρ απ' έξω κι ανακατωτά

8. Μην απαντάτε μονολεκτικά «ναι», «όχι» και μην είστε απόλυτοι

9. Γίνετε διπλωματικοί και υιοθετήστε το στυλ «μέσω Λαμίας»

10. Τηρήστε τις ισορροπίες και τους ρόλους

Θα κρατήσει ο καλοκαιρινός έρωτας;

Το αποκαλύπτει η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved