Τι κοινό έχει η Κάιλι Μινόγκ με τον Πούτιν και τον Μέσι;

Τι τους συνδέει;

Τι κοινό έχει η Κάιλι Μινόγκ με τον Πούτιν και τον Μέσι;

Ευέλικτη, ευφυής και νεανική η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί παράλληλα να προσφέρει πρακτικές λύσεις. Το «μότο» της είναι η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, αλλά, μερικές φορές η real politic την εξωθεί σε επιλογές αμφιβόλου ηθικής. Η δεξιοτεχνία της εκφράζεται άμεσα στο γράψιμο ή την επικοινωνία και μάλλον είναι μια από τις ιδανικές θέσεις για δραστηριότητες σχετικές με τα ΜΜΕ.

Γιόχαν Κέπλερ: Με σύνοδο Ήλιου-Ουρανού στον Αιγόκερω, ανακάλυψε τους νόμους κίνησης των πλανητών...

Σίγκμουντ Φρόιντ: Με την ίδια σύνοδο στον Ταύρο, όρισε τις θεμελιώδεις αρχές της ψυχολογίας.

Λε Κορμπιζιέ: Με σύνοδο Σελήνης-Πλούτωνα και Ήλιου-Ουρανού (στο Ζυγό), έδωσε «αέρα» στις κατασκευές του και έγινε σήμα κατατεθέν της μοντέρνας Αρχιτεκτονικής...

Ογκίστ Ροντέν.. και βέβαια η «αέρινη» δεξιοτεχνία μπορεί να αποδοθεί και στο γλυπτό ενός «Σκεπτόμενου».

Στεφάν Μαλαρμέ, Πωλ Βαλερύ, Τριστάν Τζαρά: Η Σελήνη συμμετέχει ισότιμα με τον ομοζωδιακό Ήλιο στην ...παρέλαση κορυφαίων ποιητών.

Σαλμάν Ρουσντί... όμως και σε αυτήν την περίπτωση η σύνοδος με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβληματάκια ...αποδοχής.

Μάργκαρετ Μίτσελ: Αποτύπωσε τη Σελήνη της (σύνοδο με Πλούτωνα, αντίθεση με Δία και Ουρανό) με το πολύ ...παραστατικό «Όσα παίρνει ο άνεμος».

Αμέλια Έρχαρτ: Στο ίδιο μήκος κύματος η ατρόμητη πιλότος, τελικά δεν τα κατάφερε. Ο άνεμος, δυστυχώς, την πήρε και την ...έριξε.

Τζιμ Κάρρεϊ: Όταν η μίμηση αποκτά υπερβολικά χαρακτηριστικά, δεν αποκλείεται ο Ερμής να έχει σύνοδο με το Δία...

Ρ. Άτκινσον (Μίστερ Μπίν)... ή, απλά, τετράγωνο!

Ρότζερ Μούρ: Η Σελήνη του ανταποκρίθηκε με επιτυχία στην ενσάρκωση του Τζέϊμς Μποντ, που επινόησε ο (Δίδυμος) Ίαν Φλέμινγκ...

Πιρς Μπρόσναν... και θα ήταν απίθανο να μην τα καταφέρει κάποιος με τον Άρη και το Δία, επίσης στους Διδύμους!

Κάϊλι Μινόγκ: Με σύνοδο Σελήνης-Άρη και τρεις ακόμη πλανήτες στους Διδύμους, δε λέει να χάσει το κουράγιο, ούτε τη νεανικότητά της...

Τίνα Τέρνερ... πολύ δε περισσότερο η αειθαλής ...ροκ γιαγιά με ταυ-τετράγωνο Ήλιου-Σελήνης-Άρη.

Ρ. Μπάτζιο, Ροναλντίνιο, Μέσι, Μοριέντες: Η ευελιξία, η ευφυΐα και το πρακτικό πνεύμα είναι απαραίτητα τόσο στα ομαδικά σπορ...

Τσάκι Τσαν, Τζετ Λι... όσο και στις πολεμικές τέχνες.

Vladimir Putin

Μεγάλη Αικατερίνη: Με σύνοδο Ήλιου-Άρη στον Ταύρο και τετράγωνο Δία-Πλούτωνα, ήξερε πώς να ...καταβροχθίζει φίλους και εχθρούς.

Βλαντιμίρ Πούτιν: Λέτε να είναι η μετενσάρκωσή της;

Φ. Φράνκο: Όταν μια Σελήνη στους Διδύμους εκδηλώνει τη σκοτεινή της πλευρά (έντονες όψεις με Άρη και Πλούτωνα), στα πλαίσια ενός ρεαλισμού μπορεί να γίνει πολύ σκληρή.

Μουσολίνι... και η συμμετοχή του Κρόνου αλλάζει μόνο τους τίτλους του τέλους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved