Αφροδίτη στον Σκορπιό: Θα φτύσεις πάθος!

Sexy, ακαταμάχητη, παθιασμένη, εκδικητική, μυστηριώδης!

Αφροδίτη στον Σκορπιό: Θα φτύσεις πάθος!

Η Αφροδίτη σε ένα ωροσκόπιο μας δείχνει πολλά πράγματα. Μεταξύ άλλων, το τι αρέσει σε έναν άνθρωπο, το πώς βιώνει τον έρωτα, το σεξ, αν έχει πάθος, πως αντιδράει όταν πληγωθεί, πως εκφράζει τα συναισθήματα του. Κάποιες Αφροδίτες είναι γλυκές, τρυφερές, εκφράζονται μέσα από τον έρωτα, ενώ άλλες πάλι, είναι πιο συγκρατημένες, πιο εγκεφαλικές, λιγότερο εκδηλωτικές, μα κι αυτές, είναι sexy με τον τρόπο τους.

Και ύστερα, υπάρχει και Αφροδίτη στον Σκορπιό: Μια κατηγορία από μόνη της! Βάθος, πάθος, πάτος, λάθος, σεξ, ωμότητα, εκδίκηση, αναγέννηση. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην το νιώθει και να το βιώνει στα άκρα. Διάβασε και μάθε…

scorpio16092016b
  • Δεν αγαπά, λατρεύει
  • Δεν λέει «δεν μου αρέσει», λέει «μισώ»!
  • Δεν κάνει σεξ, είναι το σεξ

Όταν είναι καλή, είναι άριστη, και όταν είναι κακιά, είναι ο διάολος που θέλεις να αποφύγεις

  • Δεν θα την πληγώσεις, θα την σκοτώσεις
  • … και για κακή σου τύχη, θα αναστηθεί, πιο φαρμακερή και πιο δυνατή από πριν
  • Δεν εκδικείται, αποτελειώνει ό,τι και όποιον δεν πρόλαβε να εξοντώσει με το κεντρί της την πρώτη φορά. Ακόμα εδώ είσαι; Τρέχα….
  • Δεν θα σε αγκαλιάσει, θα σε πνίξει μέσα στον ωκεανό του πάθους της

Και να θυμάσαι το πιο βασικό: Δε θα μάθεις ποτέ τα μυστικά της, τις μύχιες σκέψεις της και ίσως ούτε τα πραγματικά της αισθήματα. Δεν προσποιείται ποτέ, μα ούτε και φανερώνει όλα όσα αισθάνεται, διαφορετικά φίλε μου, δεν θα ήταν Αφροδίτη στον Σκορπιό!

Και τέλος, να θυμάσαι ότι το στόμα της μπορεί να μην στάζει γλύκες, αλλά τα αισθήματα της, όποια κι αν είναι, είναι αληθινά, και θα κρατήσουν για πάντα, αρκεί να αντέξεις τις ψυχρολουσίες, τα μαστιγώματα και τις βόλτες στον Άδη…

Ραντεβού, στην κόλασή της...

scorpio16092016c
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved