Επιτέλους! Οι προβλέψεις που θέλεις για τον Ιούλιο, είναι εδώ!

Ποιες θα ήταν οι ιδανικές προβλέψεις;

Επιτέλους! Οι προβλέψεις που θέλεις για τον Ιούλιο, είναι εδώ!

Τι θα ήθελε το κάθε ζώδιο να διαβάσει για τον Ιούλιο; Ποιες θα ήταν οι ιδανικές προβλέψεις;

Επιτέλους, τις γράψαμε και... βοήθεια σας!

ΚΡΙΟΣ: Τέλος το άγχος! Γενικό κύμα αναισθησίας θα καταλάβει όλους τους Κριούς τον Ιούλιο! Να σας βρίσουνε στο δρόμο, χαμπάρι δε θα πάρετε. Και σα να μην φτάνει αυτό, τα παλικάρια θα σφάζονται στην ποδιά σας, έτσι, απλά! Χωρίς λόγο!

krios22062016

................................

ΤΑΥΡΟΣ: Προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις να χάσεις τα 2 κιλά που θέλεις για να μπεις στο super skinny μπικίνι σου, αλλά μην χολώνεσαι. Νέα αστρολογική μελέτη απέδειξε ότι, αν ξεχνάς τι τρως και δεν μετράς θερμίδες, χάνεις πόντους! (από πού, δε διευκρινίζει η μελέτη... από το I.Q. ή από τους γλουτούς...)

tavros22062016

...................................

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μαγικά πως, με περισσή υπομονή (απορώ και που το γράφω...), θα τακτοποιήσετε μια-μια τις υποθέσεις σας, με τρόπο τόσο αξιοθαύμαστο, που τα υπόλοιπα 11 ζώδια, θα φάνε το καπέλο τους! Κατόπιν, με υφάκι νικητή, θα πάρετε την παρέα σας και θα εκδράμετε στα εξοχάς! Τςςςςςςς!!!

didimos22062016

.................................

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιτέλους, όλοι και όλα θα φροντιστούν μόνα τους! Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα, παρά να αράξεις στην ξαπλώστρα για να πάρεις χρωματάκι και έναν βαθύ ύπνο. Χάλια έχεις γίνει από το πολύ τρέξιμο. Μα είναι φάτσα αυτή;;;

cancer22062016

..........................................

ΛΕΩΝ: Όλοι θα κρέμονται από κάθε σας λέξη τον Ιούλιο και εσείς για να τους τη σπάσετε, θα το παίζετε Σφίγγα! Χα! Με ύφος πολλά βαρύ, θα δέχεστε μόνο προσφορές και δώρα (κατά προτίμηση φαγώσιμα), για να χαρίζετε την παρουσία σας στους πληβείους που ζουν αναμεσά μας!

leon22062016

................................

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν υπάρχει περίπτωση να σου τη σπάσει κανείς και τίποτα. Για κάποιο μυστήριο πλανητικό λόγο, τα νεύρα σου θα χαλαρώσουν τόσο, ώστε να γίνουν νιανιά και μόνο τα κουνούπια θα σε ενοχλήσουν τον Ιούλιο! Niceeeeeeeeee!

parthenos22062016

.................................

ΖΥΓΟΣ: Παράτα τα όλα και πήγαινε να αράξεις σε μια παραλία, θα αναλάβει η Αφροδίτη (ο κυβερνήτης πλανήτης σου) να τα φέρει βόλτα όλα. Εσύ, κάνε απλά την όμορφη, μην το κουράζεις άλλο το θέμα. Οι υποχρεώσεις είναι για τους άλλους, όχι για το όμορφο κεφαλάκι σου!

zigos22062016

......................................

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μα είναι καταπληκτική είδηση! Όλο τον Ιούλιο, θα μπορείτε να διαβάζετε τη σκέψεις των άλλων και δε θα σας καίγεται καρφί! Όχι μόνο δε θα θυμώνετε, αλλά δε θα σηκώνεστε καν από την ξαπλώστρα σας, ούτε για να τους φτύσετε! Φτου να μην σας ματιάσω!

skorpios22062016

..................................

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με εντολή γιατρού, πρέπει να φορτώσετε όλες τις υποχρεώσεις σας, στο πρώτο θύμα που θα βρείτε και με ανάλαφρη καρδιά, να τα μαζέψετε για την κοντινότερη παραλία. Στην μακρινότερη παραλία, θα σας στείλουμε τον Αύγουστο. Υπομονή, δύστυχα πλάσματα, υπομονή!

toxotis22062016

...................................

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε να παίξετε κάποιο τυχερό παιχνίδι ή να αγοράσετε λαχείο, για να κερδίσετε μια περιουσία! Είναι σιγουράκι! Θα έρθει ο Αύγουστος και με τα κέρδη, θα πρέπει να εξοπλιστείτε σωστά (κανένα κοτεράκι, ξέρετε τώρα εσείς) για να πάτε με τους φίλους σας (τους καινούργιους φίλους σας βρε κουτά!) καμιά βολτίτσα!

aigokeros22062016

)

..................................

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όλοι οι πλανήτες συμφωνούν ότι δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε πια για τίποτα. Όλα θα σας έρχονται στο πιάτο, χωρίς να κουνήσετε καν το δαχτυλάκι σας! Έτσι, απλά: αβάδιστα, αβίαστα! Ποτέ πια κόπος! Ζήτω το άραγμα! Ζήτω η ανάλαφρη πλευρά της ζωής!

idroxoos22062016

...................................

ΙΧΘΥΣ: Μην κάνετε άλλα όνειρα, φτάνει! Διαλέξτε τρία από αυτά, και μέχρι τις 17 του μηνός, θα έχουν πραγματοποιηθεί! Καμία αναποδιά δεν προβλέπεται για τον Ιούλιο, πέρα από κάτι στραβοπατήματα δικά σας, αλλά μη φοβάστε: θα προσγειωθείτε στην αγκαλιά ενός πρίγκιπα.... Λέμε τώρα...

ixthis22062016

...........................................................

Σε ευχαριστώ πατέρα, ό,τι ζώδιο κι αν είσαι

Τι λουλούδι να φυτέψεις ανάλογα με το ζώδιό σου!

..................................................................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved