Τι κάνει ένας Καρκίνος, όταν…

Για να δούμε πώς αντιδράει το γλυκό καβούρι, όταν αντιμετωπίζει διάφορες καταστάσεις!

Τι κάνει ένας Καρκίνος, όταν…

Τι κάνει λοιπόν ένας Καρκίνος όταν...

1. Του φωνάζεις άδικα κι άγρια; Σε κοιτάει απαθής και μετά πηγαίνει στο δωμάτιό του για να κλάψει και να σε βάλει στα μαύρα του κατάστιχα. Φήμες θέλουν να μοιράζεται το ίδιο τέτοιο τετράδιο με τον Σκορπιό. Γι’ αυτό ίσως ο Καρκίνος ΠΟΤΕ δεν ξεχνάει κι ένας Θεός ξέρει ΑΝ συγχωρεί!... Χμ...

a16062016

2. Βρίσκεται υπό τρελή πίεση; Κλείνεται στον εαυτό του, δεν μιλάει σε κανέναν κι αν προσπαθήσεις να τον ανοίξεις... θα σε σκυλοβρίσει γιατί έχει τρελό βρομόστομα, ακόμα κι αν δε του φαίνεται! Είδες το καβούρι; Άτσα! Κιχ μη λες! Κιχ!

b16062016

3. Δεν είναι ευχαριστημένος από τη σχέση του και θέλει να χωρίσει; Το παπί για μεγάλο χρονικό διάστημα και μόλις βρει την πιο γελοία ευκαιρία-δικαιολογία, τα κάνει λαμπόγυαλο και φεύγει, θιγμένος μάλιστα! Good Joooooob!

c16062016

Διάβασε επίσης: Ερμής στους Διδύμους: Γαργαλιστικές πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζεις!

4. Είναι στενοχωρημένος; Μαγειρεύει, τρώει, ακούει τη μουσική που του αρέσει, θυμάται άσχετες, αλλά ευτυχισμένες στιγμές που έζησε όταν ήταν 3 (!!!) χρονών και τον είχαν πάει στο Λούνα Πάρκ, μετά από λίγο κλαίει, γιατί θυμήθηκε που ένα παιδάκι του είχε ρίξει κάτω το παγωτό. Μνήμη ελέφαντα, συναισθηματική ανάπτυξη τρίχρονου. Τρέχα γύρευε...

d16062016

5. Προσπαθείς να τον πείσεις να ξεφορτωθεί μερικά πράγματα χιλιοφθαρμένα που τα έχει από όταν γεννήθηκε και με τρελή μανία δεν τα πετάει σε έναν ωραίο κάδο να ησυχάσουμε όλοι; ‘’ Έχουν συναισθηματική αξία’’, ή ‘’είναι αντίκες!’’ θα σου πει και συ απορείς πώς ένας άνθρωπος είναι τόσο κολλημένος με κάτι που ούτε αξία έχει, ούτε χρησιμότητα πια. Ίσως φτάσει και σε σημείο να σε απειλήσει, αν τα ξανακουμπήσεις! Μην το ψάχνεις. Άστα κάτω και μην ασχολείσαι. Απλά, θα σου σπάσει τα νεύρα!

e16062016
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved