Τι λουλούδι να φυτέψεις ανάλογα με το ζώδιό σου!

Διάβασε το φυτό ή το λουλούδι που σου ταιριάζει, είτε για να το φυτέψεις είτε για να το θαυμάσεις!

Τι λουλούδι να φυτέψεις ανάλογα με το ζώδιό σου!
aries

ΚΡΙΟΣ: Σου αρέσουν οι τουλίπες, οι κόκκινες, οι φλογερές; Είναι μια επιλογή φίνα, όπως άλλωστε και η κόκκινη τριανταφυλλιά με τα μεγάλα μπουμπούκια! Σκέτη ομορφιά, χάρμα οφθαλμών. Μη διστάσεις να δοκιμάσεις και τα γεράνια (που προσωπικά υπεραγαπώ!), τα οποία είναι πολύ ανθεκτικά και σκέτα στολίδια!

taurus 10 5

ΤΑΥΡΟΣ: Πριμούλα για εσένα (διάλεξε εκείνες με το υπέροχο μπλε-μωβ χρώμα), κρίνο της κοιλάδας (Lily of the valley), με το μεθυστικό άρωμα ή τις βιολέτες! Όλα ταιριάζουν με το μοναδικό σου γούστο και θα ικανοποιήσουν, όχι μόνο την αισθητική σου, αλλά τις αισθήσεις σου!

gemini 10 5

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν πιστεύω να μην σου αρέσουν οι ορχιδέες; Καταπληκτικά φυτά, σκέτη μαγεία! Εάν πάλι θέλεις κάτι που να είναι και χρήσιμο, διάλεξε τη λεβάντα που συνδυάζει υπέροχο άρωμα και χρώμα! Τέλος, σου πάει και ο νάρκισσος σε κίτρινο χρώμα!

cancer 10 5

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Λωτός, Λουΐζα και μανόλια για εσένα καλέ μου Καρκίνε. Όλα τόσο όμορφα και τόσο... λευκά! Σελήνη η προστάτιδα σου, λευκά τα χρώματα που καλό είναι να προτιμάς στα λουλουδάκια που θα στολίσουν το σπίτι ή τη βεράντα σου!

leo 10 5

ΛΕΩΝ: Ηλίανθος βέβαια! Ήλιος και Λέων, πάνε πακέτο! Ποιο φυτό θα ήταν πιο αντιπροσωπευτικό της απόλυτης σχέσης σας; Τα Ηλιοτρόπια, λοιπόν, σας ταιριάζουν γάντι. Θα προσθέσω εδώ και την ντάλια (μα τι όμορφη!!!) και την κόκκινη Zερμπέρα!

virgo 10 5

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Ιπόμαια η Πορφυρή (ή αλλιώς χωνάκι) είναι εκείνο το υπέροχο αναρριχητικό φυτό με τα μπλε μωβ λουλούδια που στολίζει υπέροχα κάθε τοπίο! Η νεραγκούλα επίσης σας ταιριάζει πολύ με τα μικρά κίτρινα λουλουδάκια της, αλλά μπορεί να σας αρέσει και το Yπέρικο!

λιβρα 10 5

ΖΥΓΟΣ: Μοσχομυριστή γαρδένια για εσάς καλά μου Ζυγουλάκια! Μη μου πείτε πως δεν ξετρελαίνεστε με την ευωδία της; Το ξέρετε ότι και η τριανταφυλλιά η μικρή σε όποιο χρώμα αγαπάτε, θα σας ταίριαζε κι αυτή γάντι; Κι οι μαργαρίτες, θα ήταν μια επιλογή στολίδι για το μπαλκόνι σας!

scorpio B

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σκορπίνες μου καλές! Ιβίσκος, Παιώνια ή κρίνος λαμπάδα – νιφόβια- για εσάς (ή ακόμα και Καλλιστήμονες)! Επιλέξτε φυτά με σκούρο κόκκινο χρώμα, σε όποιο είδος αγαπάτε. Μην ξεχνάτε, ότι και οι κάκτοι με τα όμορφα και σπάνια άνθη τους, θα σας ταίριαζαν επίσης πολύ!

sagittarius 10 5

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ταραξάκο, γαρύφαλλα και λυσίανθοι (μα τι όμορφα που είναι!!!) για εσάς! Το ξέρετε ότι οι τελευταίοι είναι και σπάνιοι και ακριβοί, έτσι; Τα καλύτερα έχω για εσάς, είδατε; Αν θέλετε, μια ακόμα επιλογή σας θα μπορούσε να είναι και ο κρόκος με τα υπέροχα λουλούδια του!

capricorn 10 5

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Γιασεμί μαγευτικό, κισσός και βιολέτες για εσάς υπέροχα μου πλάσματα! Εναλλακτικά, στραφείτε στις τόσο όμορφες καμέλιες που θα σας πήγαιναν γάντι! Μη το σκέφτεστε, αξίζει και με το παραπάνω ο κόπος για να τα φυτέψετε και να τα φροντίσετε!

aquarius 10 5

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κρίνοι - κρινάκια, αλόη και ζέρμπερα για εσάς μοναδικά μου Υδροχοάκια! Φαντάζομαι ξέρετε πια τις τόσες χρήσεις της Αλόης, αλλά υποψιάζομαι επίσης ότι δεν θα αρνηθείτε και τις γλαδιόλες, αφού η ομορφιά τους είναι δεδομένη!

pisces 10 5

ΙΧΘΥΣ: Το ξέρω ότι δεν φυτεύονται, αλλά τα νούφαρα, εκφράζουν απόλυτα το ζώδιο σας! Η πασχαλιά όμως θα ήταν μια πιο προσιτή επιλογή, όπως επίσης θα σας ταίριαζε και η αγριαψιθιά με τα μικρά και πανέμορφα λουλουδάκια της!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved