Ερμής κι Άρης, οι 2 ανάδρομοι, συμμαχούν για να σου σπάσουν τα νεύρα

Θα το αφήσεις να περάσει έτσι;

Ερμής κι Άρης, οι 2 ανάδρομοι, συμμαχούν για να σου σπάσουν τα νεύρα

ΝΑΙ... Γιατί φοβάμαι ότι οι εναλλακτικές σου είναι χειρότερες από το να σταθείς όσο πιο ακίνητη μπορείς και να περιμένεις να ξεθυμάνουν οι δυο στριμμένοι πλανήτες. Δες τα παρακάτω παραδείγματα για να πάρεις μια ιδέα...

1. Ακούς τη φίλη σου ή το φίλο σου να ξεκινάει μια διαφωνία για αστείο πράγμα με κάποιον άλλο. Διακριτικά απομακρύνεσαι, παίρνεις ύφος αμέτοχου ούφο κι γραπώνεις ένα μαξιλάρι, έστω και του καναπέ, για έχεις κάτι να σε προστατέψει όταν αρχίσουν να πέφτουν μπινελίκια, πιάτα και ποτήρια προς όλες τις κατευθύνσεις. Επιμένεις να παραμένεις πιο ουδέτερη κι από την Ελβετία, χαμογελώντας σα το χαζό. Επιτυχία εγγυημένη...

foto 1
mmr


2. Οδηγάς αμέριμνη, ακούγοντας τον αγαπημένο σου σταθμό και ενώ είσαι τόσο άψογη κι οδηγάρα, ξαφνικά σου πετάγεται από ΣΤΟΠ, οδηγός θρασύτατος που δεν αναγνωρίζει το λάθος του, αλλά καταλήγει να σε λέει και κατσίκα. Ως κορασίδα από σπίτι, κανονικά θα τον στόλιζες σε άψογα γαλλικά καμιά εικοσαριά ωραίες λέξεις γεμάτες... συναίσθημα και θα τον αποχαιρετούσες με ανοιχτή παλάμη και πέντε δάχτυλα, διακριτά ξεχωρισμένα. Επειδή όμως οι δυο τεντιμπόηδες παραμονεύουν, να μετατρέψουν την σπίθα σε πυρκαγιά, κράτα χαρακτήρα, πες τα γαλλικά από μέσα σου και φύγε, όσο πιο μακριά, μπορείς, πριν εκραγείς.

3. Φαντάσου ότι θέλεις να οργανώσεις κάτι. Έστω και κάτι μικρό, σαν μια εκδρομή, ή απλά... την ημέρα σου. Λες μέσα σου: ΄΄θα σηκωθώ το πρωί κι έχω να πάω τράπεζα, εφορία, σούπερ μάρκετ, να περάσω να αφήσω τα παπούτσια στον τσαγκάρη, να περάσω κι από τη μαμά, κ.τ.λ.΄΄. Αμ, δε. Κάνε πλάνα εσύ, κι αν σου βγούνε χωρίς προβλήματα, να ανάψεις κεράκι. Γιατί όλο και κάτι θα ξεχάσεις, όλο και κάτι θα γίνει λάθος (π.χ. στην παραγγελία σου), όλο και καμία καθυστέρηση θα συναντήσεις, όλο και καμία μηχανή θα τα παίξει. Βλέπε να δεις!

foto 2

4. Για κάποιο λόγο είσαι τρομερά φορτισμένη, εκνευρισμένη, όλοι κι όλα σου φταίνε, θέλεις να σκοτώσεις άνθρωπο, αλλά δε ξέρεις ποιον και γιατί, ή ξέρεις ποιον και γιατί, αλλά η φυλακή είναι για τους λεβέντες, κι όχι για εσένα. Αν μπορούσες, θα έσπαγες πόρτες, τοίχους, πιάτα και μούτρα, αλλά κατά βάθος, πλάτος και μήκος, είσαι μια γλύκα σε δυο πόδια και δεν ξέρεις γιατί ο ταλιμπάν έχει ξυπνήσει μέσα σου. Ξέρεις: λέγεται ανάδρομος Άρης κι αποστολή του είναι να σε κάνει κομματάκια και σε πουλήσει στο Σύμπαν για πενταροδεκάρες!

foto 3


5. Και να ‘μαστε στο άλλο άκρο: είσαι έτοιμη να τα παρατήσεις όλα! Στο καλό να πάνε, δε σε νοιάζει πια! Κάποια στιγμή, θα νιώσεις να γνωρίζεσαι πολύ καλά με τα πατώματα, δε θα μπορείς να πάρεις τα πάνω σου ή τα πόδια σου ή και τα δυο. Κάτι θα σε τρώει από μέσα, δε θα έχεις όρεξη για πολλά πολλά, θα βαρεθείς να πας γυμναστήριο, η λίμπιντο σου κάπως θα τρεμοπαίζει κι εσύ δε θα ξέρεις εάν έχεις πολλά νεύρα, ή λίγα κουράγια. Παράτα τα λοιπόν, και μην το παλεύεις άλλο. Δε θα πάθεις τίποτα αν βάλεις και λίγο φρένο στα πράγματα. Όταν νιώσεις πιο θετικά φορτισμένη, όρμα πάλι και άρπαξε τη ζωή από τα μαλλιά. Προς το παρόν... Άστα τα μαλλάκια της, ανακατωμέεεεεναααααααα!

...........................................................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved