Οδηγός επιβίωσης του ανάδρομου Άρη στον Τοξότη και τον Σκορπιό!

Μα κι εσύ τέκνο Άρη, τώρα βρήκες να είσαι ανάδρομος;

Οδηγός επιβίωσης του ανάδρομου Άρη στον Τοξότη και τον Σκορπιό!

Και δεν είναι απλά ότι αποφάσισες να πάρεις ανάποδες, αυτό που με εκνευρίζει και με γεμίζει ανασφάλεια είναι ότι θα παραμείνεις στραβός κι ανάποδος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από τις 18 Απριλίου μέχρι τις 29 Ιουνίου, θα μας πιλατεύεις με το πάσο σου.

Κι άντε να κάνω το παπί και να προσποιηθώ ότι θα σε ξεχάσω, εσύ θα κάνεις το ίδιο ή θα καεί η όμορφη η γούνα μου; Δεν μας έφταναν όλα, είσαι ανάδρομος, εκτός από τον Τοξότη και στον Σκορπιό, που σου χαρίζει δύναμη και σθένος και σε εμάς πολλαπλά ρίγη αποστροφής...

Όπως και να έχει, ορίστε ένας σύντομος οδηγός επιβίωσης του δυνατού αυτού ανάδρομου Άρη!


1. Άσε κάτω την κότα και μάλιστα αργά! Ό,τι κάνεις, θα το κάνεις με πολλή προσοχή και ρίχνοντας τους ρυθμούς σου στο ρελαντί. Γιατί; Επειδή ο Άρης κυβερνάει την κάθε μορφή ενέργειας και δράσης στην υπέροχη ζωή μας, καλό θα ήταν να μην προσποιηθείς ότι τίποτα δεν συμβαίνει και να κάνεις ό,τι έκανες και πριν με την ίδια ταχύτητα. Πριν δράσεις, άστο να ζυμωθεί μέσα σου, κι αν... φουσκώσει, προχώρα, διαφορετικά, άστο να πάει στο καλό.

think2

2. Σκέψου το δυο φορές σου λέω. Ναι, το ξέρω ότι ο Άρης είναι ανάδρομος κι όχι ο Ερμής, αλλά είσαι σίγουρος ότι αν προβείς σε οποιαδήποτε απόφαση κι άρα δράση, θέλεις να το κάνεις με τον Άρη οπισθοδρομικό και μανιασμένο; Δώσε χρόνο σε ό,τι προτίθεσαι να κάνεις, εξέτασε τι μπορεί να πάει στραβά και πάρε τα μέτρα σου. Αγοράζεις αυτοκίνητο με ανάδρομο Άρη γιατί δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά; Καλώς, αλλά να εξασφαλίσεις μια καλή (και εννοώ ΠΟΛΥ καλή) εγγύηση για τα μηχανικά μέρη κι όλο το αυτοκίνητο αν γίνεται. Αγοράζεις κάποιο μηχάνημα; Το ίδιο, αλλιώς να περιμένεις να έρθει ξαστεριά.

3. Ανάβαλλε ό,τι μπορείς. Μάλιστα, καλά διάβασες. Αν θέλεις να ξεκινήσεις π.χ. μια ανακαίνιση, σώσε τα νεύρα σου κι άστο για άλλες εποχές, με καλύτερες συνθήκες. Διαφορετικά ετοιμάσου να γίνουν τα νεύρα σου κρόσσια, από όλες τις αναβολές, τα λάθη και τις καθυστερήσεις που θα σου ξεφυτρώσουν στην πορεία.

calm1


4. Αν του το επιτρέψεις, ο Ανάδρομος, έχει ως κύρια αποστολή να τινάξει στον αέρα την καθημερινότητά σου, να θέσει εκτός λειτουργίας τις άμυνές σου και να σε μετατρέψει σε πύραυλο εδάφους-αέρους από τον εκνευρισμό που θα νιώθεις. Λένε ότι οι βαθιές αναπνοές και ο διαλογισμός βοηθάει, αλλά επειδή και στα δυο έχω ανοσία και μαύρα μεσάνυχτα, απλά σου λέω ότι καλό θα ήταν να κρατηθείς μακριά από καυγάδες και κυρίως να μην τους ξεκινήσεις εσύ. Αυτός που θα κάνει την γκάφα να τους ξεκινήσει (ή π.χ. μια δικαστική έριδα) αυτή την εποχή, θα βγει χαμένος.

5. Αφού λοιπόν ξεκαθαρίσαμε ότι πρέπει να χαλαρώσεις και να μην φορτσάρεις τις μηχανές σου, γιατί δεν εκμεταλλεύεσαι το χρόνο αυτό να κάνεις κανένα όμορφο πλάνο; (μόνο φρόντισε μην κουτουλήσεις και με τον ανάδρομο Ερμή στο τέλος του Απριλίου). Πάρε χαρτί και μολύβι και δες τι πρέπει να επαναπροσδιορίσεις, τι πρέπει να ρυθμίσεις, τι πρέπει να αλλάξεις στη ζωή σου, την επαγγελματική και προσωπική, όταν με το καλό ο Άρης πάρει σωστές στροφές

Κουράγιο αδέλφια, θα περάσει κι αυτό!

....................................................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved