Αποκριές 2016: Σπάσε τα καθιερωμένα και δες ΤΩΡΑ ποια στολή σου ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιό σου

Νισάφι με ό,τι ταιριάζει στην προσωπικότητα σου: αυτό να το βάζεις κάθε μέρα.

Αποκριές 2016: Σπάσε τα καθιερωμένα και δες ΤΩΡΑ ποια στολή σου ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιό σου

Δε θέλω να σου πω τι σου ταιριάζει, αλλά τι θα σε έντυνα εγώ, για να κάνεις εντύπωση, να πάς κόντρα σε ότι σε χαρακτηρίζει και να σπάσεις πια τα καθιερωμένα! Νισάφι με ότι ταιριάζει στην προσωπικότητα σου: αυτό να το βάζεις κάθε μέρα. Το νόημα είναι να σπάσεις πλάκα και να περάσεις καλά!


ΚΡΙΟΣ: Αν είσαι γυναίκα, ντύσου Κλεοπάτρα και αν είσαι άντρας, ντύσου Μινιόν. Ως Κλεοπάτρα, θα είσαι η πιο σέξυ και νευρόσπαστη που έχει περάσει ποτέ, κι ως Μινιόν, θα είσαι παραδόξως στα νερά σου: θα γελάς με αστεία που μόνο εσύ καταλαβαίνεις και θα κουνιέσαι ασταμάτητα!

ΤΑΥΡΟΣ: Αν είσαι γυναίκα, δοκίμασε τη στολή της καλόγριας ή ενός κλόουν! Ξέρεις τι ωραία και ξέγνοιαστα θα περάσεις, χωρίς να κοιτάς να διορθώνεις κάθε τρεις και λίγο τη στολή σου ή το μέικ απ σου; Αν είσαι άντρας, τι λες να βάλεις μια από εκείνες τις στολές των Star Wars; Θα έχεις πολύ μεγάλη πέραση, στο εγγυώμαι!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Κρουέλα ντε Διαβόλ κι Άραβας αντίστοιχα για γυναίκα και άντρα! Λίκνισε το κορμάκι σου Κρουέλα μου και δείξε τους πώς να περνάνε καλά και χαρωπά! Βέβαια, ότι και να ντυθείς εσύ, το ρόλο σου θα τον παίξεις καλά, γιατί ξέρεις να αλλάζεις προσωπικότητες σα χαμαιλέοντας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βραζιλιάνα χορεύτρια ή Angry Bird αν είσαι άντρας! Βγάλε το ταπεραμέντο σου προς τα έξω, τι περιμένεις; Άσε τις ντροπές κι εσύ και ότι σε κρατάει στα συνηθισμένα σου, κι ότι έχεις βολευτεί. Αυτό είναι το νόημα του καρναβαλιού: να αλλάξεις έστω και για μια ημέρα!

ΛΕΩΝ: Γκέισα! Φαντάζεσαι λιονταρίνα μου να πρέπει να ντυθείς η πιο υπάκουη και πιστή γυναίκα όλων των εποχών; Θα χαμηλώσεις το βλέμμα και θα ακολουθείς ένα βήμα πίσω τον συνοδό σου! Αν είσαι άντρας, ντύσου ναυτάκι! Μέσα στα λευκά, θα κλέψεις καρδιές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σέξι αστυνομικός και για τα δυο φύλα! Θα πάρεις και χειροπέδες μαζί σου, θα φορέσεις σκούρα γυαλιά, και θα κάψεις καρδιές! Θα μπεις στο πετσί του ρόλου και θα νιώσεις επιτέλους πως είναι να δίνεις εντολές! Όρμα λέμε!

ΖΥΓΟΣ: Διαβολίτσα θα ντυθείς και θα πάρεις κι εκείνη την τρίαινα να κρατάς! Ντύσου στα κόκκινα, άναψε φωτιές και να σε δω πως θα τα μαζέψεις την επομένη! Αν είσαι άντρας, δοκίμασε να ντυθείς Στρατιώτης ή Στρατηγός, ή των Ειδικών Δυνάμεων!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μελισσούλα, πασχαλίτσα ή ΜΗ σέξι γατούλα θα ντυθείς και ο τόνος στο ΜΗ ΣΕΞΥ! Αν είσαι άντρας, θα ντυθείς κέτσαπ ή μουστάρδα (ναι, υπάρχουν!). Χαλάρωσε πια με τα σέξυ και νιώσε παιδί πάλι! Πέρνα όμορφα και γλέντα με την καρδιά σου, χωρίς να προσπαθήσεις να περάσεις μια εικόνα σώνει και καλά!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χιονάτη ή Σταχτοπούτα! Αν είσαι άντρας, Φλίντστοουν (παλαιολιθικός άντρας)! Δε χρειάζεται να πω πολλά για να σε πείσω, αφού ευτυχώς, έχεις πιο ανοικτό κεφάλι σε σχέση με άλλα ζώδια και πειραματίζεσαι χωρίς δεύτερη σκέψη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στρούμφ και Στρουμφίτα! Δε λέω, είναι κομματάκι χαζό για τα πολλά κιλά σοβαροφάνειας που κουβαλάς, αλλά ισχύει ότι είπα και στον Σκορπιό: χαλάρωσε και ζήσε μια μέρα ΕΞΩ από το πετσί σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οβελίξ ή Αστερίξ, ότι φύλο κι αν έχετε! Μια εναλλακτική πρόταση για τις Υδροχοΐνες, είναι να ντυθούν Αρχαία Ελληνίδα ή Ρωμαία! Αλλά μην αφήσετε τίποτα να σας φορτώσει το μυαλό. Ντυθείτε για διασκέδαση!

ΙΧΘΥΣ: Αν είσαι γυναίκα, βάλε τη στολή της Ινδιάνας κι αν είσαι άντρας, ντύσου Hulk! Θα σε φωνάζουμε Μουγγό Σύννεφο και ως Hulk, προσπάθησε να το παίξεις νταής και σκληρός. Αν αποτύχεις, απλά απόλαυσε τη μουσική και τις νέες γνωριμίες που θα κάνεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved