Ερμής στον Υδροχόο… μία ιστορία από μόνος του

Τι μου προτείνεις να κάνω και τι να αποφύγω;

Ερμής στον Υδροχόο… μία ιστορία από μόνος του

Ο Ερμής στον Υδροχόο είναι μια ιδιαίτερη ιστορία από μόνος του. Δεν μοιάζει και δεν θέλει να μοιάζει σε κανέναν άλλον Ερμή, σε ότι σκέφτεται, λέει και πράττει. Αν θέλεις να πάς με τα νερά του κάνε ή απέφυγε να κάνεις τα παρακάτω:

Μην του μιλάς για πρόγραμμα. Δε θα το ακολουθήσει ακόμα κι αν τον απειλήσεις. Θα κάνει ότι θέλει, όπως θέλει, στην καλή του την ώρα. Επίσης, ο τρόπος που θα προσεγγίσει τα καθήκοντα του, την εργασία του ή τη μάθηση του, είναι αντισυμβατικός. Μην απορήσεις αν τον δεις να διαλογίζεται εν μέσω meeting ή να διαβάζει για διαγώνισμα με μουσική στη διαπασών. Χάζεψε τον και μη του μιλάς!

Ξέχασε ότι ξέρεις κι έλα να εξερευνήσουμε νέα μονοπάτια. Περιπετειώδης, ή μάλλον περίεργος και διψασμένος για οτιδήποτε νέο, εκκεντρικό, πρωτότυπο, διαφορετικό, θα σε παρασύρει και θα σε εκτροχιάσει. Αυτή όμως είναι και η μαγεία του: τολμά να διαφέρει. Ακολούθησε τον!

Καλύτερα να μην του πηγαίνεις πολύ κόντρα όταν τον βλέπεις να φουντώνει με λάμψη στα μάτια για το οτιδήποτε. Ξεροκέφαλος είναι, κι αγαπά πολύ αυτά που λέει κι υποστηρίζει. Αντλεί μια αίσθηση περηφάνιας την οποία δεν θα σου επιτρέψει να του την αφαιρέσεις ποτέ.

Θα προσπαθήσει να σε κάνει άνω κάτω, εξετάζοντας αν όλα όσα λες είναι ηθικά, σωστά, τίμια κι ειλικρινή. Έχεις προκαταλήψεις; Φτύστες αμέσως! Ακολουθείς στερεότυπα; Αποτάξου τα ευθύς! Για τον Ερμή στον Υδροχόο, αυτό είναι το εγκεφαλικό του παιχνίδι και σε συμβουλεύω να μην ταραχτείς και να μην θυμώσεις. Δεν έχει βεντέτα μαζί σου, κουβέντα κάνει σε έντονο ύφος απλώς!

Απόλαυσε τον! Είναι εξαιρετική παρέα, υπέροχα ευφυής, το χιούμορ του είναι ανατρεπτικό και τα σχόλια του πνευματώδη! Σπάει τους κανόνες, θα σε γεμίσει με ένα σωρό μικρές περίεργες πληροφορίες για θέματα που δεν είχες σκεφτεί ποτέ σοβαρά να εντρυφήσεις!

............

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved