Να δεις τι... ωραία που περνάμε με τον ανάδρομο Ερμή!

Τα ρίχνω στον Ανάδρομο Ερμή και την υγειά μου βρίσκω!

Να δεις τι... ωραία που περνάμε με τον ανάδρομο Ερμή!

Δεν είναι η κούραση του μυαλού μου που φταίει. Είναι ο ανάδρομος Ερμής! Αμέ! Την έχω βρει τη λύση και μου αρέσει πολύ.

Είναι και εκείνη η αναμπουμπούλα που φέρνει στο πρόγραμμά μου. Όπως θέλω να πιστεύω, τέρας οργάνωσης εγώ, τέρας σκέτο και φρικτό ο Ανάδρομος, βγάζει εκτός πορείας τα τραμ, τα λεωφορεία, τα ταξί, το μετρό, εμένα, κι όλες μου τις σκέψεις και τις κινήσεις. Για κάθε μου αστοχία, έχει βάλει κι αυτός το χέρι του, έχει εκτροχιάσει με κάθε δυνατό τρόπο τον χρόνο κι όλα βγαίνουν εκτός προγράμματος!

Για παράδειγμα: παίρνω φόρα και με τσαμπουκά και χάρη, βγαίνω από το δωμάτιο, μπαίνω σε ένα άλλο και.. ξέχασα γιατί το έκανα! Κοιτάζω γύρω μου, μήπως σαν τον Επιθεωρητή Κλουζώ, βρω κάποια ένδειξη να μου θυμίσει τι στο καλό ήθελα να κάνω, αλλά εις μάτην! Επιστρέφω με το μυαλό μπερδεμένο στο προηγούμενο δωμάτιο και περιμένω σεμνά και ταπεινά την Επιφοίτηση για να οργανώσω νέα εκστρατεία εξόρμησης. Τόσο καλά. Ο Ανάδρομος φταίει όμως, που είναι και στον Αιγόκερω, και να! με αποδιοργάνωσε! Εμένα! Το τέρας εγκεφαλικής οργάνωσης, που δε μου ξεφεύγει τίποτα... όταν δεν μου ξεφεύγει. Γιατί δειλά το ομολογώ, τελευταία, το σουρωτήρι και το μυαλό μου, έχουν αποκτήσει πολλά κοινά και κενά. Αλλά, όχι! Ανάδρομο έχουμε, αυτός φταίει, με ... βολεύει, τέλος.

Επίσης, με Ερμή ανάδρομο, πρέπει λέει να αποφεύγουμε να δοκιμάζουμε καινούργια πράγματα. ‘’Υπερβολές’’, σκέφτηκα και έκανα αυτό που τόσο ποθούσα καιρό τώρα. Άσχετα με το αποτέλεσμα, εγώ πάντως επιμένω ότι δείχνω κούκλα χωρίς φρύδια και μαλλιά. Το ντεκαπάζ απλά ήταν κομματάκι δυνατότερο από ό,τι θα έπρεπε, αλλά κι η κομμώτρια δεν είχε καμιά καλή δικαιολογία να με ξεχάσει με το μείγμα στο κεφάλι, άσχετα αν όλες οι πελάτισσές της σήμερα άργησαν και της έφεραν το πρόγραμμα, πάνω κάτω.

Γι’ αυτό σας λέω. Μην τον φοβάστε τον Ανάδρομο, απλά προσαρμοστείτε. Εγώ πάντως στην θέση σας, θα έκανα μετατόπιση της ευθύνης. Για ό,τι πάει στραβά μέχρι να επιστρέψει ορθόδρομος, θα τον κακολογούσα και μετά θα τα έριχνα στον Πλούτωνα. Κάποιος πρέπει να φταίει, αλλά όχι εγώ.

Ας τα φορτώσω στους Πλανήτες, γιατί όπως και να το κάνουμε, έχω και μια αυτοεκτίμηση να θρέψω, αδέλφια!

................................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved