Με Άρη στο Ζυγό θα πάρω γερές αποφάσεις…

… όταν τις πάρω, κι αν τις πάρω! Πιέσεις δε θέλω, συγχύζομαι!

Με Άρη στο Ζυγό θα πάρω γερές αποφάσεις…

Μπήκε ο Άρης στον Ζυγό και πλέον δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα. Διότι τίποτα δεν μπορεί να συμβεί, αν δεν το αποφασίσει το Άρης, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι πολύ μπλεγμένος και απασχολημένος με το να ξεμπερδευτεί, για να πάρει τις αποφάσεις του. Για να το πω αλλιώς, μην περιμένετε και πολλή δράση, η βράση, αργεί ακόμα.

Ο Ζυγός, δεν τον πιέζει, δεν παίρνει την πέτρα να τη στύψει, κι έτσι αυτός ο Άρης, μάλλον έχει καταθέσει τα όπλα και πίνει τον καφέ του αραγμένος βολικά.

Αντί να ανοίγει κεφάλια ή και να τα παίρνει κιόλας, προτιμάει να κάθεται να συζητάει με τις ώρες και να προσπαθεί να συγκεράσει τα ασυμβίβαστα. Δε λέω, είναι κι αυτό ένα ταλέντο. Γι αυτό κι ακριβώς τον λόγο, έλκει ανθρώπους γύρω του, μιας και οι όμορφοι τρόποι του, έχουν πολλούς θαυμαστές.

''Νισάφι πια με τις φωνές και τον τσαμπουκά'', σκέφτονται αρκετοί, και τον αποθεώνουν ως ήρωα. Και εγώ μαζί τους. Εκείνο μόνο που μου χτυπάει κάπως, είναι η αδυναμία του να πει "όχι"! Δεν του πάει η καρδιά να αρνηθεί το οτιδήποτε και κάπως έτσι χωρίς να το καταλάβει μπαίνει σε μπελάδες. Γι' αυτό ίσως και τον κυνηγάει η φήμη του καρδιοκατακτητή που ξενοκοιτάει και πίστη δεν ορκίζεται. Να όμως που τη βρήκαμε τη ρίζα του κακού: δεν είναι άπιστος, έρμαιο της αδυναμίας του να πατήσει πόδι είναι ο καημένος (λέμε τώρα)...

Αν θέλετε να δείτε τον Άρη αυτόν σε πλήρη δράση, δώστε του ένα χεράκι βοηθείας. Αν υπάρχει κάτι που σιχαίνεται, είναι η μοναξιά η ίδια, γι' αυτό ακριβώς και λειτουργεί καλύτερα όταν βρίσκεται σε ομάδα ή έχει έναν σύντροφο ή συμπαίχτη. Κι ως καλό παιδί, δε θα βγάλει γλώσσα, δεν θα πάρει πρωτοβουλίες και δεν θα τρέξει να σας αρπάξει τις δάφνες.

Πάντως αν ήμουν στη θέση σας, θα τον πρόσεχα αυτόν τον Άρη. Μπορεί να μην στέκεται στην κορφή και να φωνάζει, χτυπώντας το στήθος του σαν τον Ταρζάν με το δόρυ στο χέρι, αλλά η ύποπτα παθητική του στάση μερικές φορές υπονοεί ότι... έχει τη φωλιά του λερωμένη κι ετοιμάζεται να την κάνει διά του στρίβειν!

............................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved