Αφροδίτη στο Ζυγό δαγκωτά, λέμε!

Το χω! Το χω! Άσε με να σε ομορφύνω καρδιά μου!

Αφροδίτη στο Ζυγό δαγκωτά, λέμε!

Αν υπάρχει μια Αφροδίτη που σε κάνει κούκλα και κάνει καλό και στη διάθεσή σου, αυτή είναι η Αφροδίτη στον Ζυγό.

Πίστεψέ με, όταν σου λέω ότι όλες οι Αφροδίτες, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, έχουν την γλύκα τους, αλλά τούτη εδώ έχει και το όνομα και τη χάρη! Ανάλαφρη, αεράτη, γεμάτη ομορφιά, καλόγουστη, εύπεπτη και καθόλα άνετη με τον εαυτό της και το ρόλο της.

Ξέρει τι θέλει, ξέρει πως αυτό που θέλει είναι a la mode, δεν κάνει ποτέ λάθος στις στιλιστικές της επιλογές και θέτει τις βάσεις για όλες τις άλλες να μετρηθούν μαζί της. Μην το ψάχνεις, εάν θέλεις να κάνεις μια ωραία αλλαγή στα μαλλάκια σου, στην γκαρνταρόμπα σου και όλα τα συναφή, διάλεξες την κατάλληλη εποχή και την κατάλληλη Αφροδίτη. Η ώρα είναι τώρα, προχώρα και πίσω μην κοιτάς.

Φέρσου της με ευγένεια, τόση όση χρειάζεται για την κρατήσεις ευχαριστημένη. Εάν σιχαίνεται κάτι, αυτό είναι η αγένεια, κι οι τραχείς τρόποι. Ντελικάτη είναι και φέρεται με τόση κομψότητα, που δε το σηκώνει η ράτσα της να την αποπάρεις. Κάν' το και θα δεις για πότε ψυχραίνεται ο αέρας στο δωμάτιο, σβήνουν τα χαμόγελα και μπαίνουν τα φοντανάκια στο κουτί τους. Σε προειδοποίησα.

Έλκει τον κόσμο (τον καλό) γύρω της και έλκεται από τους εκλεπτυσμένους ανθρώπους ή και όσους είναι δυνατοί συνομιλητές. Την γοητεύει ο νους ο σκεπτόμενος, μα τη σκλαβώνει ο λόγος ο γλυκός.

Αν σε βάλει στην καρδιά της, πρόσεξε πως θα της συμπεριφερθείς: αν της δώσεις όσα -δίκαια- ζητάει, θα σου γίνει η πιο καλή κι η πιο γλυκιά σύντροφος. Αν πάλι χαλάσει η συνταγή, χωρίς να προσπαθήσει να σου βγάλει τα μάτια, θα βγάλει εσένα από τη ζωή της, για να ζήσει εκείνη καλά κι εμείς καλύτερα!

Καλώς μας ήρθες Αφροδίτη, καλώς να διασχίσεις τον Ζυγό!

...........................................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved