Τα ζώδια πάνε παραλία, μέρος B΄

Η Βίβλος της παραλίας

Τα ζώδια πάνε παραλία, μέρος B΄

Αρθρογραφεί με Scuba diving και Retinol η Χριστίνα Δημοπούλου

Ο υδράργυρος χτυπάει «κόκκινο» και τα δώδεκα ζώδια ξεχύνονται στις παραλίες για καμιά βουτιά, πριν τις αγοράσουν οι Γερμανοί και πήξουμε στα φορμπίντεν και τα ράους. Και φυσικά ζώντας στο έπακρο τις τελευταίες ημέρες της ανέμελης και ακηδεμόνευτης φραπεδιάς και εν ονόματι της αθάνατης light πλευράς του Νεοέλληνα, καταθέτω με σεβασμό την ζωδιακή «Βίβλο» της παραλίας.

Διαβάστε το πρώτο μέρος εδώ

ZΥΓΟΣ

Ένα νεσεσέρ γεμάτο όνειρα και ντεμακιγιάζ

Εδώ η αγωνία για το πως θα βγει στην παραλία έχει ξεκινήσει μετά το Πάσχα (παραλία, παραλία αλλά το κατσικάκι το έφαγε ...μαζί με την στάνη). Και να οι αλοιφές, να τα διαιτητικά. Τα τηλεμάρκετινγκ από κάτι Ζυγούς δουλεύουν. Άντε και έφτασε η ώρα της προετοιμασίας. Είμαι όμορφη; αναρωτιέται η Ζυγίνα στον καθρέφτη της και λαμβάνει την απάντηση ωραία είσαι αλλά ξεκουνήσου... Ξεκινά με την φίλη της με το σικάτο το αμάξι, ενώ διαβάζει το moda bagno για να δει τι μπιντέ θα βάλει στο αυθαίρετο. Όταν φτάσει παραλία, ψάχνει για το πιο πολυσύχναστο σημείο της, προσπερνώντας με χάρη ξαπλώστρες και κορμιά. Σκοπός είναι να καταλάβουν όλα τα αρσενικά ότι μόλις αφίχθη η θεά. Και να τα λάδια με δείκτη προστασίας 30+ γιατί το δερματάκι δεν πρέπει να “ξεροψηθεί” στον ήλιο σαν λιαστή ντομάτα, να τα αντηλιακά, τα αντιγηραντικά και οι κρέμες ημέρας νύχτας και απομεσήμερου.

Η είσοδος στην θάλασσα είναι υπερπαραγωγή και η Lady Gaga μοιάζει μπροστά της με συνταξιούχα κυριούλα του ΟΓΑ. Και να η γοργόνα πλάτσα-πλάτσα πλούτσα με έχεις κάνει λούτσα που έλεγε και ο Τάκης Βαμβακίδης. Με την έξοδο αρχίζουν οι κρυφές ματιές «με είδατε;» και παν ενδιαφερόμενο αρσενικό προσέρχεται στην αίθουσα αναμονής...

Έτσι κρυφοκαμαρώνουν και οι άνδρες Ζυγοί, περιμένοντας την θετική συγκυρία για να δράσουν και να εμπλουτίσουν την ατζέντα τους: Where are you from?

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είμαι ελεύθερος-ωραίος και μερικές φορές μοιραίος

Αν δείτε άνδρα ή γυναίκα να κολυμπάει στα άπατα φορώντας μαύρα γυαλιά, δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις. Ξεκινάμε για την παραλία να παίζει Τσαλίκη τα περαστικά μου με Master Tempo για να καταλάβουν οι τριγύρω πως είναι πρόσφατα χωρισμένοι! Μιλάμε για κορυφαία πατέντα αρκεί να φανταστεί κανείς πως πριν 20 λεπτά είχε πει στο πρόσωπο πως είναι στην γιαγιά που ετοιμάζεται να πάει να συναντήσει τον Δημιουργό της. Σε κάθε περίπτωση οι κρυφοί συμβολισμοί και οι υπαινικτικές κινήσεις είναι must. Παγωτά χωνάκια και θελκτικές μπανάνες επιστρατεύονται για να παρασύρουν τα ανυποψίαστα θύματα στην «γωνιά του Σκορπιού». Το ξεμονάχιασμα γίνεται είτε σε απόμερο σημείο της παραλίας, είτε -δήθεν στο άσχετο- στα βαθιά που δεν πάει σχεδόν κανένας. Πέφτουν στην θάλασσα που την λατρεύουν και η μόνη περίπτωση να βγουν είναι, εάν αντικρίσουν κανένα καλό κομμάτι στην παραλία. Αν καταλάβουν κάποιο πρόβλημα συναισθηματικής φύσεως θα τρέξουν να παρέχουν βοήθειες γιατί ανήκουν στην μυστική οργάνωση «Πονηροί Ναυαγοσώστες». Πρώτα σε σώζουν και ύστερα, αν δεν τους κάτσεις, σε πνίγουν... Βέβαια, στα 10 που θα σας πουν τα 9 θα είναι παραμύθια, ξεκινώντας πρώτα από την high drive σεξουαλικότητα τους...

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είμαι ένα παιδί σε ανάπτυξη και κάντε μου τα χατίρια

Φασαρία και χαβανέζικο look είναι τα αγαπημένα του. Ο κλασικός Τοξότης θα διαβάζει την αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι αλλά ο ίδιος μπορεί να ζυγίζει καμιά εκατοστή κιλά! Φιλοσοφία και δυο πίττα γύρο, χώρια τα γλυκά. Τα μέτρα προφύλαξης για το κολύμπι δεν υπάρχουν, από την στιγμή που κοντράρονται με την απόλαυση. Δηλαδή τι, για να ρίξει μια βουτιά θα πρέπει να είναι 2 ώρες νηστικός; Η εμφάνιση είναι oti katsei, αρκεί να είναι έγχρωμο! Γύρω του συνήθως επικρατεί το χάος, με τους καφέδες, τις πετσέτες και τα ρούχα να είναι φύρδην μίγδην με την άμμο και τους (ατυχείς) λουόμενους.

Από την άλλη ως πλακατζήδες και αθεράπευτοι γκαφατζήδες κάνουν τους δικούς τους να σπαρταράνε από τα γέλια. Αν γουστάρουν κάποιον ή κάποια, θα αρχίσουν τα κεράσματα και τις ταρζανιές. Οι Τοξοτίνες είναι βέβαια πολύ πιο ουσιαστικές και δεν χάνουν την ώρα τους με ημίμετρα. Από το αυτί και στην θάλασσα -ή την πλησιέστερη ζούγκλα- για τα περαιτέρω. Βέβαια δεν θα πρέπει να λησμονάτε πως Τοξότης και χωρίς θαλάσσια παιχνίδια δεν υπάρχει. Από νεροτσουλήθρες μέχρι jet-ski και μπιζ. Όσο για τα λεφτά, αφού πρώτα σκοτωθεί να κερνάει, ύστερα θα ζητήσει δανεικά 20€ για βενζίνη και διόδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όταν το μπάνιο γίνεται σοβαρή υπόθεση

Σαν τα αυτοκίνητα που έχουν μακρύ σασμάν… αργούν να ξεφορτώσουν!

Η πορεία προς την θάλασσα είναι μια χαρά, μιας και είναι μεταξύ οικείων ατόμων και δεν φοβούνται μήπως παρεξηγηθούν. Γέλια –χαβαλές και τα λοιπά. Μόλις όμως φτάσουν στην παραλία παίρνουν το σοβαρό τους και αρχίζουν να ξεδιπλώνουν τις διακεκριμένες αρετές τους. Το επώνυμο μαγιό είναι η αρχή και ακολουθεί οτιδήποτε επιβεβαιώνει το prestige τους. Συνάμα, κριτικάρουν ανελέητα τους «άσχετους», που δεν ακολουθούν τους κανόνες του beach correct.

Ο Αιγόκερως μπαίνει στη θάλασσα με την ίδια ευλάβεια που μπαίνουν οι Χριστιανοί για βάφτιση στον Ιορδάνη ποταμό. Αναρωτιέσαι ,αν κολυμπά με χαρά ή ξανοίγεται στα άπατα για να πάρει τις δέκα εντολές. Γεγονός είναι πως κυνηγάει την καριέρα του όπως η Ιερά εξέταση τους αντιρρησίες των χριστιανικών δογμάτων. Μετά από ένα τέταρτο άρτιας κολύμβησης, έχει κάνει την αποφόρτιση του και είναι πανέτοιμος να παρουσιάσει τα νέα επαγγελματικά του πλάνα. Ήδη έχει διαπιστώσει το τι παραμένει ανεκμετάλλευτο στην συγκεκριμένη παραλία. Ο αγώνας συνεχίζεται στο beach bar, στην ταβέρνα ή το after κουτούκι, μέχρι να πιεί και να ανέβει στα τραπέζια. Εκεί επιτέλους χαλαρώνει και γίνεται... άνθρωπος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς σερφάρετε στα κύματα και εγώ στο διαδίκτυο

Απροσάρμοστοι από κούνια, είναι από εκείνους που μπορεί να γυροφέρνουν όλη μέρα στη θάλασσα και να μην κάνουν μπάνιο, αναλύοντας εξονυχιστικά τα θετικά της κολύμβησης. Απαραίτητα αξεσουάρ, βιβλία, εγκέφαλος, το μαγιό στην τσάντα και ο... αφαιρούμενος δίσκος. Είπαμε, να πάμε για μπάνιο αλλά πως θα αφήσω πίσω μου τους διαδικτυακούς μου φίλους τον x-fox32, την Rena S6, τον Kyle Next και τον Mario που τελικά είναι η Melpw free GR που είχαμε μια φάση πριν καιρό; Χώρια οι «Αγανακτισμένοι» και οι εγκλωβισμένοι της Γάζας... Το beach bar είναι απαραίτητο, αφού εκτός από άλλους περίεργους ή απροσάρμοστους έχει και πρίζα. Ο cool Υδροχόος βάζει προφίλ «απασχολημένος» και βουτάει για να κηρύξει την επανάσταση των αχινών και των καβουριών. Όχι άλλη εκμετάλλευση! Μπορεί να τραβήξει και δυο φωτό και τις κάνει upload στο προφίλ του για να τις δει ο κόσμος. Όμως μπορεί να ξεκολλήσει πάραυτα, μόλις εντοπίσει άτομο με επιθετικές φερομόνες. Κι αν του κάτσει η γνωριμία ….θα τους κάνει ignore τους διαδικτυακούς φίλους. Υπολογιστής VS γκομενάκια σημειώσατε 2!

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν είμαστε υποκειμενικοί αλλά η οπτική κάτω από το νερό είναι άλλο πράγμα

Οι αθόρυβοι θριαμβευτές... Δύσκολο να εντοπιστούν στην παραλία, αφού εκτός από το ότι κρύβονται επιμελημένα, έχουν κάθε λόγο να βρίσκονται στο φυσικό τους περιβάλλον. Θάλασσα και ξερό ψωμί ή μάλλον... κρασί! Στην θάλασσα μιλάμε για την απίστευτη χάρη, ανεξάρτητα από τον σωματότυπο τους, είτε πρόκειται δηλαδή για ζαργάνες, είτε για θαλάσσιους ελέφαντες. Τα καλύτερα μοντέλα σε φωτογράφηση και μετά από το photoshop δεν πιάνουν χαρτωσιά.

Το περίεργο είναι βέβαια πως ενώ είναι εντελώς αθόρυβοι και διακριτικοί, τις δουλειές τους τις κάνουν μια χαρά. Κάτω από το «μακιγιάζ» της ανωνυμίας κρύβονται ...πράματα και θάματα. Όποιος ή όποια τύχει να πέσει πάνω τους -κυριολεκτικά ή μεταφορικά- νομίζει ότι μόλις μπήκε στον Παράδεισο. Οι γυναίκες θυμίζουν super model μιας και πίσω από το φαινομενικό τίποτα έχουν το επιτηδευμένα αυθόρμητο βλέμμα της Μανωλίδου και το περπάτημα της γαζέλας Ναόμι. Αλλά και οι άνδρες εκ γενετής μουλωχτοί, τραβάνε πρώτα την προσοχή με την επιτηδευμένη μελαγχολία και τις ρομαντικές αρλουμπολογίες τους κι ύστερα ψιθυρίζουν τα ανήκουστα, όταν δεν το περιμένει κανείς. Γενικά κάνουν αυτό που θέλουν και αφήνουν ...θύματα στο πέρασμα τους. Η καλύτερη ημέρα του Ιχθύ κλείνει με μια γενναία οινοποσία ή τέλος πάντων με ότι άλλο διαθέτει το κατάστημα και πίνεται. Νιρβάνα και σούπερ ψυχική διάθεση ή αλλιώς… κάντε μου φλερτ γιατί καταρρέω!

Διαβάστε το πρώτο μέρος εδώ


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved