5 πράγματα που δεν κάνουμε ΠΟΤΕ σε έναν Δίδυμο

Πράγματα που κάνεις.....και εκνευρίζουν τον καθαρόαιμο Δίδυμο!

5 πράγματα που δεν κάνουμε ΠΟΤΕ  σε έναν Δίδυμο

Συμπεριφέρεσαι σα να τα ξέρεις όλα. Και μόνο που το σκέφτεται ο Δίδυμος (ο οποίος, όλως τυχαίως τα ξέρει όλα!), τον κάνει να σε αντιπαθεί!

Επιπόλαιο τον λες... Πρέπει να το έχει ακούσει πάνω από 10.000 φορές κι ενώ στην αρχή δεν έδωσε σημασία, μετά άρχισε να εκνευρίζεται, και τώρα το θεωρεί πλέον μια ωραία δικαιολογία για να πάρει το πιστόλι. Είπαμε, όντως είναι κομμάτι επιπόλαιοι, κομμάτι άστατοι αλλά δεν σου είπαν ποτέ ότι είναι αγαλματάκια ακούνητα, αγέλαστα.

Του ζητάς να είναι σοβαρός και να παίρνει τα πράγματα σοβαρά. Σοβαρά;;; Μα αν συμπεριφερόταν σαν τον Αιγόκερω ή σαν τον Ταύρο, ποια θα ήταν η γοητεία του? Ξέρει να σοβαρεύει εκεί που πρέπει, σε όλα τα υπόλοιπα όμως, διατηρεί το αναφαίρετο δικαίωμα, να είναι ο εαυτός του!

Αν θέλεις να κάτσεις κάπου ήρεμα, με λίγο κόσμο, να αδειάσει το κεφάλι σου και να μην μιλάς με κανέναν, τότε να μη του ζητήσεις να σε συνοδέψει, να μη του ζητήσεις καν, να είναι φίλος σου. Ο Δίδυμος είναι φτιαγμένος για κόσμο, για επικοινωνία, για διασκέδαση, κι αν έχεις άλλη άποψη, τα κουβαδάκια σου και σ' άλλη παραλία...

Μην προσπαθήσεις να τον βάλεις σε μια τάξη. Η τάξη που εκείνος έχει στο κεφάλι του, είναι η αναρχία που εσύ δεν μπορείς να αντέξεις. Εκείνος, όχι μόνο την αντέχει, αλλά ξέρει και που είναι το κάθε τι! Περίεργο, κι όμως αληθινό, αυτό το χαρακτηριστικό, το μοιράζεται με τον Ιχθύ, αν και ο δεύτερος, έχει ένα θεματάκι στην ... ανάκτηση των πληροφοριών!

Διαβάστε επίσης:

Από Ιχθύς… σε καρχαρία!

Αν σου πει Σκορπιός… ότι σ΄ αγαπάει...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved