Σκορπιός μαινόμενος… Κρόνος η αιτία!

Μα βαλτός είναι? Καλοκαιριάτικα? Ακόμα κι εκεί, τυχεροί οι Τοξότες?

Σκορπιός μαινόμενος…  Κρόνος η αιτία!

Τι ήταν να του το πούνε. Στις 15 του μηνός, επιστρέφει ο Κρόνος (φτού! Φτου! Κακιά λέξη!) στον Σκορπιό ανάδρομος.

Δεν τον έφτανε που πέρασε από πάνω του και του άλλαξε τα ράμματα στην πανοπλία του, επιστρέφει και για να τον αποτελειώσει.

...Ή έτσι νομίζει.

Ο Σκορπιός, ποτέ δεν πεθαίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά. Ίσως να μην είναι ακριβώς ο τύπος που θα βγει για να συλλέξει τα εύσημα και να φουσκώσει το στήθος από υπερηφάνεια, αλλά όπως και να το κάνουμε κοτζάμ Κρόνος πέρασε από πάνω του. Κι εκείνος, αφού έγινε μια το πάτωμα κι είδε όλες τις αποχρώσεις του ''δεν αισθάνομαι καλά, ίσως και να με χάνετε'', σηκώθηκε, ξεσκονίστηκε κι έδωσε μια κλωτσιά στον Κρόνο να πάει να βρει τον Τοξότη. ''Τελείωσα με το θεριό'', αναλογίστηκε και συνέχισε να ζει το σκορπίσιο βίο του.

Έλα όμως που πλανήτης είναι και γυρίζει, κι είπε να βάλει όπισθεν λιγάκι. Χαρές ο Σκορπιός, που ..... καλοκαιριάτικα ο φτου! Φτου!, θα αλωνίζει στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου! ''Μα βαλτός είναι? Καλοκαιριάτικα? Ακόμα κι εκεί, τυχεροί οι Τοξότες? Θα φάω το καπέλο μου. Μπα, θα φάω τον Τοξότη τον ίδιο να ησυχάσω'' σκέφτεται και υφαίνει τον ιστό του ο κατά τ' άλλα γλυκύτατος Σκορπιός.

Ίσως να είναι καλύτερα, όταν συναντάτε Σκορπιό φέτος το καλοκαίρι, να μην το ρισκάρετε κι εσείς υπερβολικά, και να χαμογελάτε, να είστε ευγενικοί, συγκαταβατικοί, γεμάτοι κατανόηση. Που ξέρετε? Μπορεί να έχει κανένα Ήλιο, κανένα Άρη, καμιά Αφροδίτη, κανέναν άλλον πλανήτη σ' αυτές τις ριμάδες τις τελευταίες μοίρες και να μην αισθάνεται πολύ... άνετα, πολύ χαρούμενα, πολύ χαλαρά τέλος πάντων.

Και σας το λέω, προσέξτε! Γιατί τότε, θα καταλάβετε από την ανάποδη το νόημα της φράσης: ''winter is coming''...

.........

Διαβάστε επίσης:

Αφροδίτη στον Λέοντα: …Η ντίβα η μεγάλη!

Πώς βλέπουν οι Δίδυμοι τους υπόλοιπους 11!

....................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved