Η Αφροδίτη των αισθήσεων… απολαμβάνει τον Ταύρο

Άγγιξε με, κανάκεψε με, περιποιήσου με και σκλάβα σου θα γίνω. Οι αισθήσεις μου ποτέ να μην μείνουν ανικανοποίητες.

Η Αφροδίτη των αισθήσεων… απολαμβάνει τον Ταύρο

Είμαι η Αφροδίτη που δεν εμπιστεύεται εύκολα! Όχι κύριε! Τα λόγια τα παχιά και τα μεγάλα, δεν κάνουν το κεφάλι μου να γυρίσει για να σου χαρίσει ούτε ένα τόσο δα βλέμμα. Την εμπιστοσύνη, τη χτίζω με το χρόνο, με υπομονή και καρτερικότητα. Αν περάσεις το τεστ, θα σε κρατήσω για πάντα και θα σου δώσω μάλιστα και πολλούς καλούς λόγους για να μείνεις.

Οι απότομες κινήσεις δεν μου αρέσουν. Τα άσχημα λόγια, δεν είναι του επιπέδου μου. Το γούστο μου... δεν έχει ταίρι. Η ομορφιά, είναι κομμάτι της φύσης μου. Ξέρω να την αναγνωρίζω, ξέρω να την επιλέγω, να την αναδεικνύω. Ούτε λόγος για ρούχα, διακόσμηση και τέχνη. Χωρίς καν να προσπαθήσω, ξέρω τι μου πάει, τι είναι εύμορφο, τι είναι αριστούργημα.

*Μερικές φορές νιώθεις ότι ταυτίζεσαι απόλυτα μαζί του και άλλες πάλι ότι σας χωρίζουν πολλά. Ανακάλυψε προς τα πού γέρνει η ζυγαριά ανάμεσα στα «υπέρ» και τα «κατά» της σχέσης σας*

Το πέρασμα μου αργό, το βήμα μου σταθερό, το πέπλο μου βαρύ, η φύση μου κτητική. Μην παίζεις παιχνίδια μαζί μου, θα χάσεις και το λέω εξαρχής. Ξέρω τι θέλω, πως το θέλω, ξέρω πώς να το πάρω και να το διεκδικώ. Κυρίως όμως, ξέρω και πώς να το κρατήσω.

Σιχαίνομαι τις αλλαγές. Λατρεύω τη σταθερότητα κι ίσως είναι δύσκολο για εμένα να αλλάξω... έστω και χτένισμα.

Άγγιξε με, κανάκεψε με, περιποιήσου με και σκλάβα σου θα γίνω. Οι αισθήσεις μου ποτέ να μην μείνουν ανικανοποίητες. Το καλό φαγητό, το ωραίο μασάζ, η πολυτέλεια, όλα αυτά με τέρπουν και δε θα το κρύψω, τα επιζητώ. Είμαι ον των αισθήσεων και της ύλης. Ως τέτοιο, έχω καλή σχέση με τα χρήματα και ξέρω πώς να τα κάνω δικά μου!

Δεν είμαι δύσκολος άνθρωπος. Δεν ζητάω πολλά, ζητάω λίγα και καλά. Μονάχα, κάνε μου τη χάρη και μη με ανησυχείς χωρίς λόγο. Τους κύκλους μου, μη ταράσσεις, την ησυχία μου μην σπας. Σε αντάλλαγμα, θα σε βοηθήσω όσο μπορώ σε πρακτικά θέματα και δεν θα κουνήσω τη γη κάτω από τα πόδια σου. Τουλάχιστον όχι, αν δεν μου δώσεις καλή αιτία.

Σύμφωνοι?

Διαβάστε επίσης:

Ερμής της φυγής… Ιχθύες η αιτία…

Πως να μεταμορφώσεις εναν Ιχθύ σε ... Καρχαρία...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved